Cure koje ste vec rodile jeste uzele epiduralnu i da li bi ju opet uzele?
Ja sam ju primila na prvom porodu i opet cu sad traziti tj to mi jedini zahtjev na porodu, epiduralna 🤣Ja iskreno nisam imala nikakvih posljedica a dobila sam 3 doze. Imala sam super doktoricu koja je bila stvarno njezna i super tehnicara koji mi je pomogo oko trudova kada su dolazili tako da je meni doktorica kateter postavila jako jako brzo i bezbolno
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure koje ste vec rodile jeste uzele epiduralnu i da li bi ju opet uzele?
Uzela sam prvi put jer sam radala 36 sati i nisam imala vise snage, dobila sam 3 doze, opet bih uzela, ali obzirom na heparin nisam sigurna kako ce sve ici. I da, moje 3 frendice koje su isle roditi drugo dijete na Sv. Duh - nisu dobile epi, navodno nije bilo anesteziologa ali mi se cini da ako ste drugorotkinja da mozda i forsiraju bez epi, evo ne znam.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Ja nisam ni jednom epi uzela ali svaki put razmisljam i potpisem. Sada pogotovo,da mogu birala bi carski. Imam nekako uzasan strah od tog poroda,priprema i svega ostalog. Jer kod mene je indukcija i tocno znam svaku pripremu. Tko bi reko nakon tolko puta😂 sama pomisao na sve mi je😱 mada nemam ruzna iskustva ali evo jednostavno jace je od mene zadnjih dana to i samo o tome razmisljam kako cu ja to opet😂
Ja bi najrade da me uspavaju izvade bebu i to je to😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja isto uzela epiduralnu na prvom porodu, tad sam bila u Petrovoj i iskreno i sad bi da mogu, ali mislim da neće biti moguće posto sam odlučila u svog gradu roditi, a tu ne daju to baš tako lako, a i imamo samo jednog anesteziologa pa ako me ne potrefi njegova smjena, sigurno neće biti ništa od epiduralne, ali evo nekako sam baš spremna na sve, u prvoj trudnoći me panika hvatala od straha od bolova.
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
I ja sam primila epiduralnu na prvom porodu, ako bude mogućnosti uzet ću i sad. Čula sam da nekima ne djeluje, ili djeluje samo za jednu stranu tijela, ali kod mene je djelovala skroz, primila sam ju oko pola noći, rodila sam malo poslije 4 ujutro. Bila sam na dripu, trudove nisam osjetila, samo pritisak dole kako se beba spuštala sve više i sam izgon je bolio, ali to kratko baš traje, rodila sam u 3-4 tiskanja. Nisam osjećala nikakve posljedice poslije
3🧒
Ja nisam uzela epiduralnu na prvom porodu, tad sam mislila ako budu prirodni trudovi necu trazit, ako bude drip trazit cu. Bili su prirodni trudovi i nisam uzela, bolilo je uzasno i trudovi su sibali na minutu, al meni je to bila prirodna bol. Da sad dobijem prirodne trudove ne bih opet uzela😊al do toga sad necemo doci vec ide odmah carski😅
Zuzi u 5 i pol se nas dizu😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Meni epiduralna prva nije primila, druga isto slabo, a treca doza je primila ali svejedno me uzasno boljelo, osjetila sam svaki trud i izgon. Razmislja li koja o Podobniku? Nekako sam imala pozitivna iskustva sa sv. Duhom pa planiram tamo ponovo, ali mi je frendica nedavno rodila u Podobniku i bas jako hvali. Doduse isla je na carski.. ja bih probala izbjeci carski..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Meni epiduralna prva nije primila, druga isto slabo, a treca doza je primila ali svejedno me uzasno boljelo, osjetila sam svaki trud i izgon.Razmislja li koja o Podobniku? Nekako sam imala pozitivna iskustva sa sv. Duhom pa planiram tamo ponovo, ali mi je frendica nedavno rodila u Podobniku i bas jako hvali. Doduse isla je na carski.. ja bih probala izbjeci carski..
Meni je prijateljica 31.12. rodila u Podobniku. Isto na carski iako joj to nije bila prvotna želja, ali beba je bila manja, imala je pupčanu oko vrata zbog čega se nije mogao spustit niti je dobivao pravilno na težini i zbog toga su je naručili na dogovoreni carski. Ona je isto čula priče da tamo većina ide na carski, ali eto kod nje je (valjda) bilo opravdano.
Isto ima sve riječi hvale i da joj je bilo divno iskustvo. Alo za te novce i treba da bude divno 🤣
Uspoređujući priče nje i novog riječkog rodilišta kud ja idem vidim dosta sličnosti, a za druge ne znam.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ari, i mene je baš začudilo da ti je to rekla sestra za sv.Duh, ja sam rodila 2023 tamo i iako sam sve to ponijela i imala masu stavri sa sobom, nije mi ništa trebalo. Donosile su presvučene i uglavnom i nahranjene bebe i ja osobno sam ga mislim samo 1 sama presvukla tamo. Bilo mi je prvo dijete i nije mi to još bilo onako nešto u glavi ni da bi provjerila jel treba i to, nit kako se to radi, a nitko mi nije ni išao pokazati. Uglavnom ni je nemam previše riječi hvale za sestre i babice tamo, neke su ok, al neke su baš bile užasne. Jedna mlada cura od 20 i sitno je rodila i nije se baš bila snašla, imala je problema i sa držanjem.bebe, nije joj mlijeko nadoslo i beba je bas jako plakala od gladi, ona ih je zvala da dođu s dohranom jedno 20 puta, i došle su tek za par sati. Tak da je bilo nekih loših situacija, al generalno su se malo bolje ponasale nama koje smo bile na carskom nego prema curama koje su rodile prirodnim putem, i to mi je isto bilo ružno. Znam da sam treću noć tražila da ga uzmu na noć jer nisam tad već 4 dana spavala, a tražila je i ta curka da i njoj uzmu bebu da malo odmori i nju su odbili. Malo bezveze.Ja sam isto uzela epiduralnu, ali imala sam na umu da ako neće biti dripa da neću, međutim čim sam došla odmah su mi krenuli šibati drip na najjače tak da sam dobila epi, uhvatilo mi je samo polovicu tijela.
💙 5/2023
Meni epiduralna prva nije primila, druga isto slabo, a treca doza je primila ali svejedno me uzasno boljelo, osjetila sam svaki trud i izgon.Razmislja li koja o Podobniku? Nekako sam imala pozitivna iskustva sa sv. Duhom pa planiram tamo ponovo, ali mi je frendica nedavno rodila u Podobniku i bas jako hvali. Doduse isla je na carski.. ja bih probala izbjeci carski..
I moja sestricna je rodila u Podobniku na carski ali zato jer je beba bila 4550🙈
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Sortiraj odgovore
Najstariji