Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pjegica.

Broj poruka: 224

Prijavi adminu

Manifestiramo teske pozitivne vibre da se trudnoca nastavi pun gas do maximuma, samo pozitiva 🤞🏼🤗🤗

• Babybell

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Ari saljem pozitivu tebi i bebici🥰

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

mama_ana

Broj poruka: 123

Prijavi adminu

AriBari drzimo ti svi fige i navijamo za tebe i bebicu. Nadam se da cete izgurati jos malo i da ce sve biti u redu. Imas emotional support svih nas ovdje s foruma. Sjeti se samo pocetka kako je sve bilo neizvjesno i strasno i vidi do kud si vec dogurala 😊 

jen_dva

Broj poruka: 224

Prijavi adminu

Ari drzite se, saljem puno potpore! Znam jednu bebu koja se prije koju godinu rodila sa 24 tjedna i iako je bilo cupavo danas je zdrav decko bez ikakvih zdravstvenih problema ❤️ ja sam sigurna da ćete vi drzat bar do 32 🥰

02/2023 💔👼 22tt

Yvone

Broj poruka: 375

Prijavi adminu

Ari žao mi je zbog nalaza, ali kao i ostale cure, vjerujem da će na kraju sve biti kako treba. Znam da je puno lakše reći nego isto to proživjeti ali kako si do sada bila hrabra i pozitivna znam da ćeš tako nastaviti i dalje. Vjerujem u vas  😘Ostale curke koje se borite s bakterijama i drugim problemima, šaljem pozitivne vibre i da problemi što prije prođu, a one koje uživaju neka se tako i nastavi 🥰🥰🥰

AriBari

Broj poruka: 824

Prijavi adminu

Curke puno vam hvala, priznajem malo me zdrmalo, bio je bas lijep niz vec nekoliko vadenja i bas sam pomislila dobro je uspjet cemo do dosta visokih tjedana. Ali dobro sto je tu je, prihavacamo situaciju kako je i borimo se s njom. Samo da bebica bude dobro i da taj porast ne utjece na nju jos mjesec dana🤞a nadam se da za dva tjedna necemo imati porast nego stagnaciju, a ako i budemo imali poradt, nista pratit cemo bebu i ako bude potrebe, napravit ce se intrauterine transfuzije. Kad se sjetim kad sam tek ostala trudna, a znate da nam zbog svega ovoga i nije bas bilo u planu, koliko sam bila sretna toliko sam bila prestravljena jer sam znala sto ova trudnoca nosi. I tad sam pomislila bog zna ako cu za Bozic bit doma il u bolnici, za onaj izlet u Sloveniju ako se sjecate sto smo isli cijela ekipa, njega sam planirala taman kad sam saznala da sam trudna isto sam to pomislila, planiram izlet a mozda necu moc ni ic. Al evo sve to sam uspjela i bila sam ok i beba je jos ok, tako da moglo je biti i puno gore😊moram biti sretna i zahvalna sto smo dosli do tud i bit optimisticna da cemo uspjeti jos malo. I da necu naskoditi bebici antitijelima, i da ce ona biti ok kad je izvade.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• samy_lo

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Aribari bas mi je zao, mislim jucer ili prekjuver si imala uzv i bar je na njemu beba bila dobro, je li tako ? Ja se nadam, i molit cu se da aBd izdrzite i vise, i da to povecanje titra nece nista primjeniti u narednih bar mjesec i pol. 
    Nisam bas od pocetka upucena u situaciju, i ne znam bas sta znaci to povecanje titra, ali ja se nadam da ce sve biti ok, i da cete izgurati, nije se previse povecao ? 

• anxietylevel100

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

Ari Bari
    Zao mi je sto se to sve desava ali vjerujem i drzim palcevee da sve zavrsi sa najboljim mogućim ishodom. 
    Da li si u prosloj trudnoći primila rhoGAM tj imunoglobuline u vidu injekcije? 

Kawa

Broj poruka: 494

Prijavi adminu

ari zao mi je sto nisi jos malo duze izdrzala bez stresa i brige, ali svi ti saljemo pozitivu i zagrljaje i vjerujemo da ce sve bit ok ❤️ 
    tera napokon da se i tvoj malac pokazao, drago mi je da je sve ok 🥰
    briseve ni meni dr ne spominje, isto idem privatno. doduse i briseve i papu sam odradila u 5mj prije postupka i bilo je sve ok pa vjerojatno i zbog toga. 
    takoder su mi se pojacali osjecaji bebinih udaraca, sad ih svaki dan osjecam kad se smirim 🥰 ali izgleda sa sam samu sebe urekla kad sam rekla da odlicno spavam, evo zadnje dvije veceri se stalno budim , zaspem na boku pa zavrsim malo vise na trbuhu i onda mi to smeta, ali ok svo zlo u tome.
    ugodan vikend svima cure ❤️

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC, 2❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    💙

AriBari

Broj poruka: 824

Prijavi adminu

Samy_lo tako je beba je bila dobro, to je najvaznije, jer zna biti slucajeva da je titar veci a da je beba i dalje ok, titar je sam neka referentna vrijednost koja se prati uz pracenje svih znakova u bebici koji pokazuju na anemiju - dal ima otoka, slobidne tekucine, dal su protoci uredni u mozdanoj arteriji, ne smiju biti prebrzi. Bilo bi super da nije rasao, ali je vaznije da je beba ok od titra, jer ima slucajeva i da titar bude nizi a da bebi nije bas dobro. Jer je mene strah da je to sad ta tendencija rasta jer je tijelo skuzilo i da ce se sad svakim putem povecavati. Raslo je za tu jednu jedinicu, al s obzirom da on raste eksponencijalno s bazom 2, to znaci da je raslo za duplo. Ono sto je bilo 1:8 je na na 1:16 npr. I dalje taj titar nije onaj alarmantan, kazu nekako od 1:32 na vise. Ali bilo bi mi draze da je ostalo nize nego raslo, narocito jer se bojim da je to to sad, da je krenulo gore i da ce tako nastaviti, jer kazu da se to dogada kako trudnoca odmice.
    Moram bit ok i optimisticna i vesela, jer imam i curicu od 3 godine i ne zelim ni tren da me vidi da sam down😊
    Anxiety ma dobila sam odmah po porodu rhogam. Al ja sam, za sada, u manje od 1% trudnica koje se senzibiliziraju prije poroda bez nekog uzroka, to se meni desilo. A vecini zena se ne dogodi nista tijekom poroda. Vani je praksa, u puno zemalja, provjera krvne grupe bebe tijekoms trudnoce kod svih rh negativnih trudnica, i injekcija u 28, te booster u 34 tjednu, kako se ne bi desilo sto i meni. A ovdje je to moguce ako bas pitas, nitko ti to od doktora nece sugerirati. Moooozda netko privatno. A kako ces ti to znat da moras pitati. Ja sam za to saznala tek kad sam se senzibilizirala. Neki doktori cak i da ih pitas kazu da ne treba i da ces dobiti po porodu. Al mi se cini da se to pomalo osvjestava jer ima sve vise i vise slucajeva kao moj.
    Al dobro idemo pozitivno, tjedan po tjedan. Da sad dodem do tog 2.1 pa cemo vidjeti za dalje.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.