Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Jutro svima..AriBari drago mi je da je pregled prošao dobro 🤗..pojavila mi se opet točkica..ali sada skroz mala, ubiti sva tri puta je sve manja i manja bila..dok jučer ništa nije bilo..nekako mislim da nije od depilacije bilo nešto pa bila krastica koju sam možda tokom hoda više nadrazila. Doktora nisam zvala, imala sam u 6 tj trudnoce takvo krvarenje i bolove gdje sam mislila opet bio spontani. Na hitnoj kada sam došla nisu me htjeli ginekološki pregledati nego su rekli ako ne želimo čekati regularni pregled da najbolje idemo privatno. Tako da ni ne znam šta bi mi sada rekli uopće na ovo ..a ne želim se više stresirati sa doktorima...osjetim bebicu i čujem joj srce, za sada mi je to dovoljno..ukoliko se nešto baš jako pojavi onda ću ići kod doktora..do tad odmaram

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Cure jeste vi sve radile briseve? Mene nikako ne šalje 🤷

Moina

Broj poruka: 328

Prijavi adminu

AriBari

Btw Babybell je komentirala jos sto za pupak danas uzivo?
    Moina kako je kod tebe s mirovanjem?
    Pejakod tebe sve ok s onim tockicama krvi?
    Kokili bolovi i leda, je popustilo sto?

Mirno 😂 joj e sve me boli od lezanja. Osjecam se sva troma i sve me grci jer se samo okrecem sa jednog boka na drugi. To budi u meni neka odvratna sjecanja iz prve trudnoce di sam samo morala lezati. Muz se bavi sa malom po cijele dane, jucer su isli auto prati i u ducan, danas idu u ikeju i tak. Mala je to prihvatila sad vec ali danas ujutro je imala raspad sistema jer je htjela da ju ja vodim u vrtic i plakala je za mnom. Ali kaze muz da se smirila cim je sjela u auto. Danas je zadnji dan vrtica prije praznika i sad ce imat 2 tjedna praznike. 
    Muz ce vejerojatno ta 2 tjedna uzet bolovanje za mene jer mora bit sa malom jer ja moram strogo mirovat. Ali nadam se da ce u ponedjeljak doc dobra vijest i da ce mi rec da mogu tu i tamo malo ustat i nesto napravit. Zelim pospremit a osjecam se ko invalid 🫣

• Kokili

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

rosie0111

Mene poslala odma 2.put na pregledu, sve doslo negativno osim onog streptokoka b sto se inace vadi prije trudnoce. Nisam htjela antibiotik jer nisam imala nikakve simptome pa mi je dala neke vaginalete da stavljam

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Moina

Prijavi adminu

Peja

Jutro svima..AriBari drago mi je da je pregled prošao dobro 🤗..pojavila mi se opet točkica..ali sada skroz mala, ubiti sva tri puta je sve manja i manja bila..dok jučer ništa nije bilo..nekako mislim da nije od depilacije bilo nešto pa bila krastica koju sam možda tokom hoda više nadrazila. Doktora nisam zvala, imala sam u 6 tj trudnoce takvo krvarenje i bolove gdje sam mislila opet bio spontani. Na hitnoj kada sam došla nisu me htjeli ginekološki pregledati nego su rekli ako ne želimo čekati regularni pregled da najbolje idemo privatno. Tako da ni ne znam šta bi mi sada rekli uopće na ovo ..a ne želim se više stresirati sa doktorima…osjetim bebicu i čujem joj srce, za sada mi je to dovoljno..ukoliko se nešto baš jako pojavi onda ću ići kod doktora..do tad odmaram

Molim??? Na hitnoj te nisu htjeli pregledati? Gdje je ta hitna? Ja sam u prosloj trudnoci dola i rekla da imam nekakav osjecaj da mozda nesto ne stima i da sam pod stresom i panikom, polegli su me i odmah pregledali da me umire. Znaci ne razumijem da netko moze rec ne zelim te pregladati idi privatno! Fuj 

Moina

Prijavi adminu

rosie0111

Mene stalno salju na briseve jer mi je grlic malo otvoren a tad moze doci do raznih infekcija. Pa cesto provjeravaju. Ali ja sam u AT i znam da je to drugacije nego drugdje

• Kokili

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

Cure, hvala na podrsci. Mislim da imam slabe misice leda+komplikacije od spinalne s proslog carskog na donjem dijelu leda. Nazalost Ari, ne znam kakvi bi trebali biti trudovi jer do njih nisam dosla u prosloj trudnoci 😅 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Milica24

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Puno hvala sve cure na odgovorima i tjesenju, zlatne ste ✨🤍 

little baby

Broj poruka: 555

Prijavi adminu

AriBari

Dajasuper da je sve ok😊
    Babybell, Čokoladice odlicno😊cokoladice ma jos ce se maternica siriti pa se to zna podignuti prema gore😉
    Super vijesti danas🥰 tko nije neka napise novi termin pregleda pa nam kasnije azuriram i listu😊
    Littlebabynikako pitati, koliko ti imaju godina djecica?😊

Redom: 10g,7g,3g,1,5g🥰
    Moina,i mene sve zivo boli donji dio leda,kukovi,zivci ajme sve😮‍💨 pomaze malo kad naspricam magnezij po ledima,a jos vise bude bolje kad muz utrlja dobro. Bas onda osjetim malo olaksanje i ne boli toliko

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• PikyB

Broj poruka: 62

Prijavi adminu

Cokoladice nama je isti termin. :) AriBari mozes i moj termin poroda upisati 28.5. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.