Sretan Badnjak ekipa. 🎄
Ja danas na pregled... nešto me boli kod lijeve prepone, mislim da sam se premorila, nadam se da će me dr smiriti i da je sve okej.
Ari pravila sam vanilice s orasima, super su 👍🫶
Nadam se da ste sve dobro i uživate s obitelji.
Cure ja došla s pregleda i odmah sam u brizi.
S bebom je sve ok, svi organi uredni, ali meni je izmjerila cerviks 32 mm. Nije ništa komentirala da moram mirovati ili da je kratko samo me naručila opet za 4 tjedna na klasičan pregled, a ja se nisam snašla pitati.
Sad sam joj poslala mail nadam se da će mi odgovoriti, ali me zanima i vaše mišljenje.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Rosie sretno na pregledu😊mene ti prepone bas prilicno bole najcesce ako sam taj dan dosta hodala😊i uvijek je lijeva vise a desna nes malo, ne znam zasto😅ako si bila na nogama vise moguce da se samo malo upalila 😊super za vanilice😊👍
Cupko ma ja verujem da bi te Š. sigurno rekla da nes po njoj nije ok, ona je bas bas pedantna😊ali ok poslala si mail pa ce ti vj odgovoriti😊 ja sam sad isla proguglat jer iskreno ne znam bas te duzine cerviksa, al pise drugo tromjescje izmedu 3 i 4 cm, a onda se u trecem skrati jos.
Ja cu vam cure pozeljeti sve najbolje uoci blagdana, da ga provedete u lijepom i veselom okruzenju😊ja sam gotova sa svojom petom vrstom kolaca(mozda sam malo pretjerala😅) pa idem sa suprugom i malom djir do centra jer bas bude šušur na Badnjak. Pa pičimo kod mojih na kićenje jelke i kasni ručak večeru, i mi malo varamo pa nam je nakon večere otvaranje darova😊a sutra su svi kod nas na božiçnom ručku, suprug je glavni kuhar za pečenje, ja samo kuham vino i radim salatu😅al mislim da cu bit malo manje aktivna jer ce nam bit guzvica, zato vam sada zelim sve naj naj vec sad. Rosie ulovim jos ako je tebi sve ok ba pregledu svakako😉
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Rosiesretno na pregledu😊mene ti prepone bas prilicno bole najcesce ako sam taj dan dosta hodala😊i uvijek je lijeva vise a desna nes malo, ne znam zasto😅ako si bila na nogama vise moguce da se samo malo upalila 😊super za vanilice😊👍
Cupkoma ja verujem da bi te Š. sigurno rekla da nes po njoj nije ok, ona je bas bas pedantna😊ali ok poslala si mail pa ce ti vj odgovoriti😊 ja sam sad isla proguglat jer iskreno ne znam bas te duzine cerviksa, al pise drugo tromjescje izmedu 3 i 4 cm, a onda se u trecem skrati jos.
Ja cu vam cure pozeljeti sve najbolje uoci blagdana, da ga provedete u lijepom i veselom okruzenju😊ja sam gotova sa svojom petom vrstom kolaca(mozda sam malo pretjerala😅) pa idem sa suprugom i malom djir do centra jer bas bude šušur na Badnjak. Pa pičimo kod mojih na kićenje jelke i kasni ručak večeru, i mi malo varamo pa nam je nakon večere otvaranje darova😊a sutra su svi kod nas na božiçnom ručku, suprug je glavni kuhar za pečenje, ja samo kuham vino i radim salatu😅al mislim da cu bit malo manje aktivna jer ce nam bit guzvica, zato vam sada zelim sve naj naj vec sad. Rosie ulovim jos ako je tebi sve ok ba pregledu svakako😉
Malo sam se smirila sad da, kolko sam čitala po netu piše da je bitno da sam zatvorena, a to jesam. Vidim da rade i u ponedjeljak pa se nadam ako ne danas da će mi tad odg, a u tjedan dana se valjda nema što desiti ako ništa nije rekla.
Inače dobili smo divne sličice, potvrdila je još jednom da je dečko i ona, muž i ja smo ustanovili da liči na mene 😁
Možeš me 24.1. zapisati za drugi pregled. 🙂
Također svima želim mirne i sretne blagdane!
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Evo me, sve je okej 🙏 Idući pregled 28.1. kaže ligamenti vjerojatno. Jedino je komentirala da je velika beba dosta, ima navodno 905 grama, ali no ja to niš ne uzimam za ozbiljno, njihova mjerenja. E da na zadak je za sad.
Vecer cure, bome ja sam isto htjela napisati Little baby😅
Sve smo u kolacima i adventu🥰🎄🎁
Tockice promakaovmi je danas tvoj komentar, hvala ti💕i super za ogtt, jedna briga manje, javi jesu ok nalazi😊
Pejaja cu onda dodati tebi taj 2.1 u termin sljedeceg pregleda kad ce ti vidjeti cerviks.
Ogtt je sve u normali, urin mi nije dobar imam povišene leukocite i u urinu i u krvi, i bakterije u urinu pa sam danas odnijela urinokulturu da vidimo šta je. Uzela sam si sok i čaj od brusnice pa ću to pit dok ne vidim šta je s nalazima. Željezo mi je palo s 20 na 10 pa ću i to morat malo pojačati. Ali sve u svemu nije ništa dramatično i uživam u blagdanima🙂
Cupko vjerujem da bi te doktorica upozorila da je cerviks prekratak za te tjedne i da bi trebala mirovati, ali svakako bolje da izbjegavaš neke teže fizičke napore
Rosie super za dobar pregled😀
Sve koje slavite Božić želim vam sretan i blagoslovljen Božić i da ga provedete u miru sa svojim najmilijima ❤️
3🧒
Super za dobre preglede. Cupko sigurno bi nešto rekla da nije kako treba.
Svima koji slave Božić želim sve najbolje i obilje blagoslova!
Sretan Bozic svima...puno zdravlja vama vašim bebicama i partnerima zelim 😊
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Sretan vam Božić ❤️ nadam se da ste sve preživjele pripreme 😂 sad odmarajte.
Sretan Božić svim mamama, njihovim bebicama i obitelji🎄
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji