Tera ajme divno, preslatko za slikicu🥰
Peja u redu tako je to tamo, njima je to normalno, a nama nije, jbg, ne treba se sekirati oko necega na sto ne mozes utjecati😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)
Peja prestrasno da te nisu htjeli u hitnoj pogledat, koji vrag…
Sta se tice bolova u ledima, zasad srecom samo prilikom naglih pokreta/ustajanja/okretanja, al ocekujem da ce bit sve gore kako trbuh raste i pritisak na kraljeznicu se povecavalittle baby koji si magnezij nasprejas, nisam to vidjela da ima?
Piky cestitke na udarcicima❤️
Imas od be natura magnezij u spreju,ima preko weba narucit ili u ljekarnoj. Ali kako kojoj,nekad ga imaju nekad ne. Ovisi,ali mogu ti narucit oni. Meni je fakat super,sve s tim spricam,glava kad zaboli,leda,vrat ma evo sve.
Netko je pitao jel djeca pomazu,pa ovisi kako su raspolozeni🤣 jako su svi samostalno pa je oke,ne mogu rec,ovi veliki hoce pricuvat manje i pomognu. Pogotovo sada kada ja ne mogu toliko. Samo sta ovi mali nekad ne daju ni blizu sebi pa sve ce mama kao onda ovi veliki size kako ih ne slusaju🤣
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ma mene sve boli od lezanja jer sam inace sportski tip i jako aktivna, pa osjecam kako misici zude za nekom akcijom. Rekla sam joj sad cu ja radit neku jogu za trudnice sa se istegnem i taman dobila naredbu mirovanja. Tako da bas osjecam bolive u nogama. Ledima i kukovima od ne kretanja. Muz me jucer izmasirao ali ne moze on to tako dubinski napravit ko kako bi se misici pokrenuli da se ja malo pokrenem.
Ja sam briseve radila isto odmah na početku trudnoće, bili su svi negativni, a na zadnjem pregledu sam radila i papu jer je prošla godina od zadnjeg nalaza.
Cure ja vec koji dan osjećam neki pritisak u donjem dijelu trbuha, vidim da kad sam u kuhinji ne paše mi više ni da se naslonima slučajno na rub kuhinje s tim dijelom trbuha.
Pretpostavljam da je sve to normalno, ali me i vaše iskustvo zanima.
Inače neke druge bolove nemam, znaju me leđa (trtica?) boljet čim malo duže sjedim i sinoć su me prvi put bokovi, kukovi od ležanja na njima.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Cure i ja se javljam sa pregleda, moj ginekolog je dosta štur u pricanju, pa samo znam da je sve u redu i da je beba za tjedan dana veća i to je to, ali dobro, to je i najbitnije...
Idući pregled mi je 17.1. 😀
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Flower super na urednom pregledu😊
Ja dobila nalaze titra i nazalost imam povecanje po svim parametrima, za jednu razinu od zadnji put. Cini se da je tijelo krenulo reagirati...nadala sam se nekako malo kasnije od ovog ali dobro sto je tu je. Poslala sam nalaze pa cemo vdijeti sto kazu. Zadnji put je doktor jer rekao da ce pregledi biti svaki tjedan ako titar krene gore, a sad za tjedan dana je Sv.Stjepan, tako da ne znam dal ostajemo za dva tjedna..
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)
Brisevi - ja sam ih radila oko 15og tjedna, moj ginekolog kaze da ima praksu tako oko 17og tjedna raditi briseve jer je tada kao sigurno koristenje vaginaleta u slucaju pozitivnog nalaza. 🤷🏼♀️ Rosie mozda da priupitas ginekologa na iducem pregledu.
AriBari pratimo svi tvoju situaciju od samog pocetka i uz tebe smo ♥️ Sjecam se da si jos na samom pocetku napisala ako doguras do 20og tjedna da je super, prosla si bome dosta to. Gledaj pozitivno, vjerujem da ce sve biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji