Hej cure, doktorica mi je sad javila da mi je u brisu izolirana ureaplasma i da trebam piti Sumamed 3 dana. Zanima me jel ijedna od vas imala takvu dijagnozu i uspjesno/neuspjesno se rijesila i kak vam je utjecalo na trudnocu ako ste imale? Bas me iznenadilo i uplasilo ovo 😔Meni je isto izolirana, dobila sam sumamed, suprug i ja smo popili jednu turu. I sada sam radila bris I suprug je dao uzorak mokrace da vidimo jesmo li je se rijesili. Cula sam razna iskustva netko se uspije rijesiti a netko ne. Drzim fige da prode od jedne ture antibiotika!A ja sam jucer osjetila prave udarce bebe, cak sam ih i izvana osjetilaBeba je udarila 3 puta i to bas jako! Bas sam happy!!
PikyB joj blago tebi, ja ne osjecam nista. Ali i dr mi je jucer rekla da ni ne mogu jos nista osjetit. Da bi oko 20. tjedna tek mogla osjetit.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure, hvala na podrsci. Mislim da imam slabe misice leda+komplikacije od spinalne s proslog carskog na donjem dijelu leda. Nazalost Ari, ne znam kakvi bi trebali biti trudovi jer do njih nisam dosla u prosloj trudnoci 😅
Suosjecam s tim ni ja ne bi znala odmah prepoznat da se dese kakvi trudovi.
Peja u kojoj su to bolnici bila, malo mi je suludo da su te odbili pregledat a ti zabrinuta i jos kazu odi privatno 🤯
Little ti imas pune ruke posla s tako malom djecom 🤭, kakvi su ti stariji klinci jeli pomazu oko mladih ili je vise nesloge u kuci.
Nama tatko otisao na posao i vraca se tek iza bozica 🥹 bas bezveze 😅
PikyB joj blago tebi, ja ne osjecam nista. Ali i dr mi je jucer rekla da ni ne mogu jos nista osjetit. Da bi oko 20. tjedna tek mogla osjetit.
Pa ne mora biti ja sam isto pocela oko 17tj osjecat pokrete na dnevnoj bazi, doduse navecer kad bi se smirila na kaucu onda tek jer su tako njezni bili da dok se kreces ne mozes primjetiti da se nesto desava, nikad ne znas 😁
Peja prestrasno da te nisu htjeli u hitnoj pogledat, koji vrag...
Sta se tice bolova u ledima, zasad srecom samo prilikom naglih pokreta/ustajanja/okretanja, al ocekujem da ce bit sve gore kako trbuh raste i pritisak na kraljeznicu se povecava little baby koji si magnezij nasprejas, nisam to vidjela da ima?
Piky cestitke na udarcicima ❤️
02/2023 💔👼 22tt
Cokoladica, dr je u pravu. Ja u prosloj trudnoci nisam ovako osjecala jer je beba bila manja. U prvoj trudnoci sam curicu osjetila sa 15 tjedana ali je i posteljica bila straga, a onda bas prave udarce od 18 tj pa nadalje. Sada, vec jedno tjedan-dva osjecam tu i tamo guranja neka i leptirice, a jucer je bas udario. Lezala sam na ledima navecer i skroz nisko desno dolje prema jajniku je malac udario. Doci ce svakome u svoje vrijeme, sve smo mi drugacije i svaka trudnoca je drugacija.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
A Boze Kokili sorry, meni mozak ne radi zadnjih par dana😅al ono sto sam mislila, znam sigurno da trudove karakterizira pravilan razmak u kontrakcijama. Ja sad kad su mi krenule BH sam pomislila da nisu neki lagani trudici, s ozbirom na onu epizodu krvarenja pa sam rekla nije valjda nes, al kako mi se to javlja totalno random bez pravilnog razmaka, znam da nisu. Idu iz leda trudovi, ali bas jako zaboli iza, tako je meni bilo, ne bih rekla da mi je isto kao menstrualni bolovi, kad je meni to krenulo nije bilo dvojbe. Uostalom dosta nas i bole leda kad imamo menstrualne kontrakcije tako da moguce da te to boli kod sirenja. Ali ako je tebi to bilo tad tu jednu vecer i smirilo se ja mislim da je to samo sirenje maternice😊ako se krene pomavljati ces provjeriti, al nemoj se sekirati oko toga😊
Peja uzas mi je ovo tvoje iskustvo za hitnu😑 al ti si negdje vani koliko sam skuzila. Ma ja mislim da to nije nes zabrinjavajuce, osjetis bebu, kuca srce, ne krvaris da to bas izlazi. Mozes onda barem u pon na onom pregledu pitati za to...al ne cini mi se to nes zabrinjavajuce😊
PikyB divno za pokrete🥰 i drzim fige da je rijesena i bakterija😊
Moina drzi se i pomalo, neka se malecka druzi s tatom malo, tako smo i mi sada nekako, s obzirom da je vecinu toga oko nje on preuzeo😊nadma se da ce se situacija smirit da se mozes barem malo gibati. Razumijem te kad tako samo lezis si si jos tromiji😅
Little baby divno za djecicu, stvarno svaka cast, vjerujem da ces imati i veliku pomoc oko bebice🥰
Čokoladice doci ce jos malo pokreti ne brini se🥰
Cupko zab sam napisati da se nadam da ce ti suprug brzo rijesiti tu bakteriju🤞
Nekog sam sigurno zaboravila😅
Tera, Flower javite se s pregleda kad obavite, da zavrsimo ovaj tjedan u lijepim vijestima🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Jutro cure, moj pregled obavljen, beba ima 1100g, pokazao je citavo lice i imamo slikice kako sisa palac😍🥰, sve je u redu i po mjerama.. iduci pregled 24.1.
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E brisevi, u tjednu kad je nifty raden je uzet prvi i izvanredno kad je doslo do krvarenja na hitnoj da provjerimo da nije neka bakterijska upala.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure, hvala na podrsci. Mislim da imam slabe misice leda+komplikacije od spinalne s proslog carskog na donjem dijelu leda. Nazalost Ari, ne znam kakvi bi trebali biti trudovi jer do njih nisam dosla u prosloj trudnoci 😅Suosjecam s tim ni ja ne bi znala odmah prepoznat da se dese kakvi trudovi.
Pejau kojoj su to bolnici bila, malo mi je suludo da su te odbili pregledat a ti zabrinuta i jos kazu odi privatno 🤯
Littleti imas pune ruke posla s tako malom djecom 🤭, kakvi su ti stariji klinci jeli pomazu oko mladih ili je vise nesloge u kuci.
Nama tatko otisao na posao i vraca se tek iza bozica 🥹 bas bezveze 😅
Ja živim u Finskoj u jednom.manjem gradicu..sistem je ovdje skroz drugačiji jbg..ja sam se već odavno prestala boriti sa vjetrenjačama..mislim pregledali su oni mene tlak urin krv EKG..ali ja nisam došla jer imam problema sa srcom 😅 ali eto ..kad sam im i rekla koliko sam trudna samo su me onako pogledali..kao šta sam ja došla to je prerano..al eto jbg..tako je kako je
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji