Jutro! Budila se više puta u noći, a u trbuhu mir kao da nema mog podstanara. Dizala se pojesti nešto slatko da ga razbudim ako spava. Baš mi nije bilo svejedno. Javio se s vremenom naravno, sve je ok. Pjegica kakvo je stanje kod tebe?
Moj malinovito voli zitarice i jogurt jer se sav razburkao.
Muz je odveo malu dezurnom doktoru jer je imala temp i kaslje jako mokro. Da joj poslusa pluca barem i kaze kako da joj pomognemo. Biti roditelj je tako tesko, pogotovo zimi kad su stalno bolesni 🥺 dobila sam rjesenje za ocuvanje teudnoce di pise od kojeg datuma i kolika ce mi bit primanja, tako da ne moram o tome razmisljati.
Sutra imam pregled i dolaze moji mama i tata popodne. Rekla sam ne pravit kolace ali bi mozda slozila pavlovu opet. To je tako lako za slozit i nema puno posla.
Moina, barem si skužila što voli 😂 da ga razbudiš kad treba 🤣. I moja je curka počela kašljati u petak, srećom nije dobila temp. Odmah smo se krenuli inhalirati i puuunooo joj je pomoglo. Prošli mjesec ničim nismo mogli zaustaviti kašalj, probali više sirupa i baš se namučila, ali njoj se slijevalo iz sinusa. Tako da sam odlučila kupiti bolji i inhalator i sada vidim da joj je to super pomoć. Super za brzi kolač i posjetu, odmah je sve veselije.
Ostale curke, kako ste?
Ja se nocu isto xxx puta budim,sto na wc sto sama od sebe sto za ovo dvoje malih😅 pa dok se namjestim,okrenem. Uf ne znam da ni je ovako bilo tesko u ovim tjednima u proslim trudnocam. Sve to nekako krenulo tamo kasnije. Danas mi je bas pritisak neki dole,u pipici kad se ustanem i hodam imam osjecaj koda nesto stoji🫣 nisko nosim opcenito i valjda radi toga taj osjecaj a i beba je sve veca i teza pa sve to doprinosi tome
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ej curke evo i nas, ja se spremam peci keksice svakakve jucer napravila 4 razlicita tijesta i sad se bacam na posao😅
Yvonne slatko uvijek pali😅to i ja naoravim😊
Moina zao mi je za malecku opet😑neka brzo ozdravi. Super sto tvoji dolaze. Probaj se ne forsirati previse😊
Mama_ana a postedila sam ga sad jer je doma bilo toliko slatkog, sve osim kiselih gumenih bombona🤣al dalje su mi u mislima ti bomboni, mozda danas bude ipak isao🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Mi isto dobro, ja pecem kolače i tako, malac se javi sa vremena na vrijeme :)
A mom klincu se isto slijeva iz sinusa i baš mokro kaslje, tako da isto inhaliramo i to mu baš pomogne
Cure uživajte i budite sve dobro :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Moina, barem si skužila što voli 😂 da ga razbudiš kad treba 🤣. I moja je curka počela kašljati u petak, srećom nije dobila temp. Odmah smo se krenuli inhalirati i puuunooo joj je pomoglo. Prošli mjesec ničim nismo mogli zaustaviti kašalj, probali više sirupa i baš se namučila, ali njoj se slijevalo iz sinusa. Tako da sam odlučila kupiti bolji i inhalator i sada vidim da joj je to super pomoć. Super za brzi kolač i posjetu, odmah je sve veselije.
Ostale curke, kako ste?
Ja sam kupila danas inhalator, a bila mala kod doktora i kaze da ima virusnu infekciju, da uzima sirup protiv kaslja i da su joj malo usi crvenkaste ali da nije bakterijski. Trebala bi bit brzo dobro.
Muz ju stavlja spavati a samo cujem iz sobe: hocu mamu! Problem je sto ja ne mogu zbog mirovanja bit sa njom. Krevet je onaj podni i muz ne zeli da se iz tak niskog cucnja ustajem.
Pozz drage 😃 mi taman dosli sa snijega, bili na uckoj kroz jutro-nigdje nikoga. Ne pecem nikakve kolace jer mi se ne da 🤭 popodne cemo negdi na advent da se mala izgustira..
Szo se tice kaslja-uz dobar inhalator, mi smo koristili guscju mast za mazanje prsa i leda te sirup od borovih iglica. Kasalj prosao u 2 dana, pa probajte s tim vi koje imate kasalj kod djece
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Jutro! Budila se više puta u noći, a u trbuhu mir kao da nema mog podstanara. Dizala se pojesti nešto slatko da ga razbudim ako spava. Baš mi nije bilo svejedno. Javio se s vremenom naravno, sve je ok. Pjegicakakvo je stanje kod tebe?
Yvone i moja se nekad na dva dana smiri pa me to malo prepadne. A sinoc npr lupala cijelu noc, nisam mogla spavati nikako 🙈 nije ugodno nimalo kad nas ne lupkaju duze vrijeme
Kokilinama je isto gusca mast pomaglaa kod kaslja, pa eto potpisujem, ako su cure voljne probat. Joj mi ove godine smo stvarno blagoslovljeni sto se bolesti tice, od 5 mj bas nis ozbiljno nismo imali.
Ali zab sam se pohvaliti da je moj suprug vec odradio prvu anginu ove godine😅
Udarci, ja ih dosta sad pratim, ne da ih osjetim nego da su kao zivi i pravi udarci, jer nekako tu anemiju povezujem sa uspavanoscu i da je beba mirna pa sad nekako se time vodim. Al za ssd lupamo kao ludi pa se je brinem😊vjerujem da je dobro bebica😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji