Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    22. Prosinac 2024. 09:05

Jutro! Budila se više puta u noći, a u trbuhu mir kao da nema mog podstanara. Dizala se pojesti nešto slatko da ga razbudim ako spava. Baš mi nije bilo svejedno. Javio se s vremenom naravno, sve je ok. Pjegica kakvo je stanje kod tebe?

Moina
    22. Prosinac 2024. 10:37

Moj malinovito voli zitarice i jogurt jer se sav razburkao.
    Muz je odveo malu dezurnom doktoru jer je imala temp i kaslje jako mokro. Da joj poslusa pluca barem i kaze kako da joj pomognemo. Biti roditelj je tako tesko, pogotovo zimi kad su stalno bolesni 🥺 dobila sam rjesenje za ocuvanje teudnoce di pise od kojeg datuma i kolika ce mi bit primanja, tako da ne moram o tome razmisljati.
    Sutra imam pregled i dolaze moji mama i tata popodne. Rekla sam ne pravit kolace ali bi mozda slozila pavlovu opet. To je tako lako za slozit i nema puno posla.

Yvone
    22. Prosinac 2024. 11:24

Moina, barem si skužila što voli 😂 da ga razbudiš kad treba 🤣. I moja je curka počela kašljati u petak, srećom nije dobila temp. Odmah smo se krenuli inhalirati i puuunooo joj je pomoglo. Prošli mjesec ničim nismo mogli zaustaviti kašalj, probali više sirupa i baš se namučila, ali njoj se slijevalo iz sinusa. Tako da sam odlučila kupiti bolji i inhalator i sada vidim da joj je to super pomoć. Super za brzi kolač i posjetu, odmah je sve veselije.
    Ostale curke, kako ste?

little baby
    22. Prosinac 2024. 12:19

Ja se nocu isto xxx puta budim,sto na wc sto sama od sebe sto za ovo dvoje malih😅 pa dok se namjestim,okrenem. Uf ne znam da ni je ovako bilo tesko u ovim tjednima u proslim trudnocam. Sve to nekako krenulo tamo kasnije. Danas mi je bas pritisak neki dole,u pipici kad se ustanem i hodam imam osjecaj koda nesto stoji🫣 nisko nosim opcenito i valjda radi toga taj osjecaj a i beba je sve veca i teza pa sve to doprinosi tome

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

AriBari
    22. Prosinac 2024. 12:20

Ej curke evo i nas, ja se spremam peci keksice svakakve jucer napravila 4 razlicita tijesta i sad se bacam na posao😅
    Yvonne slatko uvijek pali😅to i ja naoravim😊
    Moina zao mi je za malecku opet😑neka brzo ozdravi. Super sto tvoji dolaze. Probaj se ne forsirati previse😊
    Mama_ana a postedila sam ga sad jer je doma bilo toliko slatkog, sve osim kiselih gumenih bombona🤣al dalje su mi u mislima ti bomboni, mozda danas bude ipak isao🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

flower
    22. Prosinac 2024. 12:20

Mi isto dobro, ja pecem kolače i tako, malac se javi sa vremena na vrijeme :)
    A mom klincu se isto slijeva iz sinusa i baš mokro kaslje, tako da isto inhaliramo i to mu baš pomogne 
    Cure uživajte  i budite sve dobro :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Moina
    22. Prosinac 2024. 12:28

Yvone

Moina, barem si skužila što voli 😂 da ga razbudiš kad treba 🤣. I moja je curka počela kašljati u petak, srećom nije dobila temp. Odmah smo se krenuli inhalirati i puuunooo joj je pomoglo. Prošli mjesec ničim nismo mogli zaustaviti kašalj, probali više sirupa i baš se namučila, ali njoj se slijevalo iz sinusa. Tako da sam odlučila kupiti bolji i inhalator i sada vidim da joj je to super pomoć. Super za brzi kolač i posjetu, odmah je sve veselije.
    Ostale curke, kako ste?

Ja sam kupila danas inhalator, a bila mala kod doktora i kaze da ima virusnu infekciju, da uzima sirup protiv kaslja i da su joj malo usi crvenkaste ali da nije bakterijski. Trebala bi bit brzo dobro.
    Muz ju stavlja spavati a samo cujem iz sobe: hocu mamu! Problem je sto ja ne mogu zbog mirovanja bit sa njom. Krevet je onaj podni i muz ne zeli da se iz tak niskog cucnja ustajem.

• Kokili
    22. Prosinac 2024. 12:35

Pozz drage 😃 mi taman dosli sa snijega, bili na uckoj kroz jutro-nigdje nikoga. Ne pecem nikakve kolace jer mi se ne da 🤭 popodne cemo negdi na advent da se mala izgustira..
    Szo se tice kaslja-uz dobar inhalator, mi smo koristili guscju mast za mazanje prsa i leda te sirup od borovih iglica. Kasalj prosao u 2 dana, pa probajte s tim vi koje imate kasalj kod djece

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

mama_ana
    22. Prosinac 2024. 13:30

Yvone

Jutro! Budila se više puta u noći, a u trbuhu mir kao da nema mog podstanara. Dizala se pojesti nešto slatko da ga razbudim ako spava. Baš mi nije bilo svejedno. Javio se s vremenom naravno, sve je ok. Pjegicakakvo je stanje kod tebe?

Yvone i moja se nekad na dva dana smiri pa me to malo prepadne. A sinoc npr lupala cijelu noc, nisam mogla spavati nikako 🙈 nije ugodno nimalo kad nas ne lupkaju duze vrijeme 

AriBari
    22. Prosinac 2024. 14:33

Kokilinama je isto gusca mast pomaglaa kod kaslja, pa eto potpisujem, ako su cure voljne probat. Joj mi ove godine smo stvarno blagoslovljeni sto se bolesti tice, od 5 mj bas nis ozbiljno nismo imali. 
    Ali zab sam se pohvaliti da je moj suprug vec odradio prvu anginu ove godine😅
    Udarci, ja ih dosta sad pratim, ne da ih osjetim nego da su kao zivi i pravi udarci, jer nekako tu anemiju povezujem sa uspavanoscu i da je beba mirna pa sad nekako se time vodim. Al za ssd lupamo kao ludi pa se je brinem😊vjerujem da je dobro bebica😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.