Ari novi pregled 16.01., a termin je 28.05.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Btw Babybell je komentirala jos sto za pupak danas uzivo?
Moina kako je kod tebe s mirovanjem?
Peja kod tebe sve ok s onim tockicama krvi?
Kokili bolovi i leda, je popustilo sto?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Pejakod tebe sve ok s onim tockicama krvi?
Ma da, trajalo je preksinoc kad san legla jedno 2-3 ure, ko kad iman mengu,ta leda su me zabrinula jer san, naravno, isla guglat 😐 pratit cu ako se ponovi, ne virujen da su trudovi jer je preprerano, a nikakve druge simptome nisan imala. Gina mi je na godisnjem pa moran cekat 2 tjedna do pregleda.
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Ispada da su to lagano strije oko pupka u nastajanju. Mazem se sa uljem, doduse znam nekad preskocit, ali trbuh mi je bas brzo narasao i stvarno je velik pa eto. Ne smeta mi, bitno da je sve dobro🥰 Sto se tice BH kontrakcija rekla mi je dr da se probam manje mazit po trbuhu jer ih i to potice, a ja ju bas volim mazit i dragat i cak sam to pocela radit nesvijesno. Pokusat cu sad to malo smanjit. A onaj iscjedak sto imam je normalan
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Kokili bolovi i leda, je popustilo sto?Ma da, trajalo je preksinoc kad san legla jedno 2-3 ure, ko kad iman mengu,ta leda su me zabrinula jer san, naravno, isla guglat 😐 pratit cu ako se ponovi, ne virujen da su trudovi jer je preprerano, a nikakve druge simptome nisan imala. Gina mi je na godisnjem pa moran cekat 2 tjedna do pregleda.
Kokili imas li mozda skoliozu ili bilo kakvo iskrivljenje ledja? Kako tijelo u trudnoci otpusta dosta tog hormona za opustanje misica zbog sirenja trbuha, tako se nazalost opuste i misici koji drze kraljeznicu. Pa za nas koji imamo bilo kakva iskrivljenja onda to sve nekako dodje do izrazaja i pocne boliti puno ranije nego druge trudnice. A moze biti i da se jednostavno siri trbuh pa tezina radi pritisak na ledja. Nadam se da ces brzo otkriti uzrok i da ce sve biti u redu.
Hej cure, doktorica mi je sad javila da mi je u brisu izolirana ureaplasma i da trebam piti Sumamed 3 dana. Zanima me jel ijedna od vas imala takvu dijagnozu i uspjesno/neuspjesno se rijesila i kak vam je utjecalo na trudnocu ako ste imale? Bas me iznenadilo i uplasilo ovo 😔
Ja sam imala na brisu prikazanu neku spolnu bolest nedefiniranu isto mi je prepisala sumamed 3 dana i muz isto morao piti, a uz to obavezno neki dobar probiotik jer potjera te fino na wc sva tri dana bar je mene tako iako sam pila probiotike 😅
Na trudnocu mi nije nimalo djelovalo nikakve druge simptome osim tog wca 🤣
Kokili probaj se ne stresirat, a ako se ne mozes opustiti i ako te bolovi i dalje prate zaputi se na hitnu jer nema smisla ako se nesto desava, a da ti cucis doma i brines se bolje provjeriti s dokt pa makar i na hitnoj. Nadam se da te nece vise pratiti ti bolovi i da se mozes opustiti dalje uzivati u trudnoci.
Evo mene opet usred noci haha😅makar me ovo budenje ni ne cudi kad sam zaspala s malom u 8 i pol😅 tako da sam se i naspavala😅
Kokili ma ako ti je to trajalo tad 2-3 ure i proslo onda ja mislim da nema razloga za brigu. Znas sto su trudovi, karakterizira ih i onaj pravilan razmak, pa cak i u nekom duzem intervalu. Ja znam da sam negdje oko tvojih tjedana imala bas jake menstrualne bolove, da sam morala ic lec i zaspala popodne i tek me onda proslo i to se sad ponovilo ovu nedjelju u 25 tjednu. Meni kad me to ulovi pomaze skuhati si caj i onda si vrelu salicu naslonim onako kroz robu dolje nisko ispod trbuha, ta toplina me opusti, kao topli oblog. Al ne brine me to jer sam to imala i u prvoj. Ako ti se to tad dogodilo i zavrsilo onda vjerujem da se samo malo maternica prosirila. Poporati si, pa ako dode opet do toga da bas jako osietis u ledimai brines se, mozes ovo sto pjegica kaze. Ali mislim da je maternica svoje odradila za taj period. Vise bi bilo zabrinjavajuce da to traje cijelo vrijeme u nekim intervalima recimo svakih sat vremena par dana.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Milica24 netko je imao ureaplasmu kod nas, samo nisam sigurna tko, misliiim PikyB, ali ne mogu se tocno sjetiti. Vjerujem da ce se javiti ako vidi😊Kako god sumamed je jak antibiotik i on ce ti to sve poubijat. Kao sto pjegica kaze probiotik obavezno, i ja bih probiotik pila barem neka 2 tjedna jer sumamed je bas jak, makar ga dobijes u samo 3 doze.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
Hej cure, doktorica mi je sad javila da mi je u brisu izolirana ureaplasma i da trebam piti Sumamed 3 dana. Zanima me jel ijedna od vas imala takvu dijagnozu i uspjesno/neuspjesno se rijesila i kak vam je utjecalo na trudnocu ako ste imale? Bas me iznenadilo i uplasilo ovo 😔
Meni je isto izolirana, dobila sam sumamed, suprug i ja smo popili jednu turu. I sada sam radila bris I suprug je dao uzorak mokrace da vidimo jesmo li je se rijesili. Cula sam razna iskustva netko se uspije rijesiti a netko ne. Drzim fige da prode od jedne ture antibiotika! A ja sam jucer osjetila prave udarce bebe, cak sam ih i izvana osjetila Beba je udarila 3 puta i to bas jako! Bas sam happy!!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji