Ari super na odličnom pregledu! 🥳
Ja isto imam zadnjih par dana kao kratke menstrualne bolove. Ne traju dugo i nisu jaki pa je valjda sve to normalno.
I što se spavanja tiče isto kao i kod većine vas 😂 probudim se oko 3,4 i onda muka zaspati nazad, a kad zaspim onda bih spavala i ležala do podne. Uz to imamo dosadice od mačke i psa koji nas isto redovito bude zadnjih dana 🥳 ali muž je na bolovanju pa se on bavi s njima ujutro 🙈 pisala sam još davno, u 9. mj je dobio bakteriju u sjemenovodu i evo još se bori s njom i opet na bolovanju. Sad mu je doktor zaprijetio da mora strogo mirovati na toplom bez posla inače da bi mogao i na kirurškom stoku završiti.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Evo i mene s pregleda,nista od mog druzenja za Bozic van kuce. Moramo i dalje mirovat,nalaz je napredniji nego prosli put tako da je rekla nista i dalje bar do slijedeceg pregleda pa cemo malo odahnut.
Ulozivam sam sada,utogestan i dalje. Kontrola nam je 9.1,bebica je super napredna je,velika,ima skoro 1800g
Ari tako mi je drago radi tebe! Ali baš baš!❤️🙏 sada opusteno i idemo dalje,super ste dogurale s odlicnim nalazima vas dvije s obzirom na svoju dijagnozu i sve. Bravo cure!
Ostalim curama koje imaju danas pregled,sretno i neka bude sve skolski!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pitanje, jel ste imale kakva cudna probadanja u rodnici tijekom trudnoce? Mene je prije par dana pocelo pobadati u rodnici onako bas ko da me netko iglom upiknuo, ne znam trebam li se zabrinuti ili je sve to normalno? ne sjecam se da sam imala takva probadanja u proslim trudnocama..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Pitanje, jel ste imale kakva cudna probadanja u rodnici tijekom trudnoce? Mene je prije par dana pocelo pobadati u rodnici onako bas ko da me netko iglom upiknuo, ne znam trebam li se zabrinuti ili je sve to normalno? ne sjecam se da sam imala takva probadanja u proslim trudnocama..
Meni to bude svako par dana od pocetka skoro
02/2023 💔👼 22tt
Cure, pitanjce. Vidla sam da je bilo savjeta oko ciscenja kamenca pa da vas pitam cime cistite fuge? Moje bijele fuge su naravno postale sive na podu i ne znam cime ih ocistiti. S obzirom na trudnocu izbjegavam raznorazne varikine, domestise itd. Probala sam sa sodom, octom i limunskom ali nisam postigla rezultat.
Meni to bude nekad isto. Bilo i u prošloj trudnoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji