Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pjegica.

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Odlicne vijesti Ari neka i titar ostane dobar i mirno u novu godinu 🤭.
    Kokili mene ovakvi bolovi asociraju na trudove iako je doista rano da bi ih imala ali kad su bolovi po leđima to mi je malo neobicno. Cure koje ste imale normalan porod i sve po redu pomalo kako je to izgledalo do samog poroda.

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Ari odlično💪
    Ja preživjela ogtt, došao i nalaz već, sve okej 🥳

• cupko

Broj poruka: 150

Prijavi adminu

Ari super na odličnom pregledu! 🥳
    Ja isto imam zadnjih par dana kao kratke menstrualne bolove. Ne traju dugo i nisu jaki pa je valjda sve to normalno.
    I što se spavanja tiče isto kao i kod većine vas 😂 probudim se oko 3,4 i onda muka zaspati nazad, a kad zaspim onda bih spavala i ležala do podne. Uz to imamo dosadice od mačke i psa koji nas isto redovito bude zadnjih dana 🥳 ali muž je na bolovanju pa se on bavi s njima ujutro 🙈 pisala sam još davno, u 9. mj je dobio bakteriju u sjemenovodu i evo još se bori s njom i opet na bolovanju. Sad mu je doktor zaprijetio da mora strogo mirovati na toplom bez posla inače da bi mogao i na kirurškom stoku završiti. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Yvone

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Bravooo cure za dobre preglede 👏👏👏👏👏👏 samo uživajte!!! Babybell sigurna sam da će i kod tebe sve biti odlično!

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Yvone

Bravooo cure za dobre preglede 👏👏👏👏👏👏 samo uživajte!!! Babybell sigurna sam da će i kod tebe sve biti odlično!

Hvala ti😊 u pola 5 mi je pregled, neka prodje dobro pa da i ja mogu odahnuti za Božić🥰

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

little baby

Broj poruka: 556

Prijavi adminu

Evo i mene s pregleda,nista od mog druzenja za Bozic van kuce. Moramo i dalje mirovat,nalaz je napredniji nego prosli put tako da je rekla nista i dalje bar do slijedeceg pregleda pa cemo malo odahnut.
    Ulozivam sam sada,utogestan i dalje. Kontrola nam je 9.1,bebica je super napredna je,velika,ima skoro 1800g
    Ari tako mi je drago radi tebe! Ali baš baš!❤️🙏 sada opusteno i idemo dalje,super ste dogurale s odlicnim nalazima vas dvije s obzirom na svoju dijagnozu i sve. Bravo cure!
    Ostalim curama koje imaju danas pregled,sretno i neka bude sve skolski!

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• PikyB

Broj poruka: 62

Prijavi adminu

Pitanje, jel ste imale kakva cudna probadanja u rodnici tijekom trudnoce? Mene je prije par dana pocelo pobadati u rodnici onako bas ko da me netko iglom upiknuo, ne znam trebam li se zabrinuti ili je sve to normalno? ne sjecam se da sam imala takva probadanja u proslim trudnocama.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

jen_dva

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

PikyB

Pitanje, jel ste imale kakva cudna probadanja u rodnici tijekom trudnoce? Mene je prije par dana pocelo pobadati u rodnici onako bas ko da me netko iglom upiknuo, ne znam trebam li se zabrinuti ili je sve to normalno? ne sjecam se da sam imala takva probadanja u proslim trudnocama..

Meni to bude svako par dana od pocetka skoro

02/2023 💔👼 22tt

• Plavooko

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Cure, pitanjce. Vidla sam da je bilo savjeta oko ciscenja kamenca pa da vas pitam cime cistite fuge? Moje bijele fuge su naravno postale sive na podu i ne znam cime ih ocistiti. S obzirom na trudnocu izbjegavam raznorazne varikine, domestise itd. Probala sam sa sodom, octom i limunskom ali nisam postigla rezultat.

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

PikyB

Meni to bude nekad isto. Bilo i u prošloj trudnoći.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.