Hvalaaa cure, krv izvadena sad idemo na pregled. Krece trema, uh, uh jos smo uranili pa cu vj cekat, da se jos vise userem (oprostite) 😅
Mama_ana ma proletit ce, stalno vam to govorite, uzivajte stvaro u ovom predivnom periodu, narocito cure kojima je prva trudnoca, jer dragi i vi necete vise biti sami, meni je to iscekivanje bilo super, cak i kad sam prenjela sam gustala, nije mi se uopce zurilo, bas sam upijala svaki trenutak. I sa ovom se trudim da mi bude predivna koliko god je rizicna, zelim da mi ostane u lijepom sjecanju😊
Jen_dva drago mi se da se lijepo osjecas, tako i treba😊i tjedni su ti lijepo odmakli💕
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Jutro cure, sretno na pregledima danas!!!
Što se tiče ženskih imena meni su lijepa Emili, Lucija, Bella, Viktoria.. od muških uopće nemam favorita. U životu sam imala samo jedno muško ime koje mi je sviđalo i to smo ime dali sinu. Sada sam prepustila mužu i djeci na biranje, neki od prijedloga su Kristian, Gabriel, Leon, Antonio…
BH kontrakcije, mislim da sam imala u drugoj trudnoći par puta, ali nisam bila sigurna jel to to pa se nisam previše oko tog zamarala. Za sada ih još nemam. Imam problem s kontrakcijom trbušnog mišića. Pri nekom pokretu kao da mi se nešto preokrene u trbuhu, jako, kako je neugodno. Mije beba jer je počelo još oko 10,11 tjedna. Bila sam se splašila, ali ginić nije tome dao preveliku pažnju, samo je rekao da je to kontrakcija mišića. Zbog tog se odavno ne mogu dici niti iz polusjedećeg položaja “ravno” već isključivo bočno i ne usudim se vježbati što mi je bio plan. Da li je neka od vas imala nešto slično?
Jen Dva baš lijepo da se tako dobro osjećaš u svojoj koži.
Ja se Nemogu s tim pohvaliti. Trudim se uživati ali toliko sam ograničena u kretanju i aktivnostima da me to baš frustrira. Inače sam sitnija, a u svakoj trudnoći mi je trbuh ogroman ( i sada već) i Nemogu odraditi što bi htjela niti mogu dugo hodati a tako to volim.
Što se tiče spavanja meni je kako koja noć. Većinom se budim 2,3 puta i Nemogu neko vrijeme zaspati. Imam onaj osjećaj “nemirnih nogu i ruku”. Isto je bilo i noćas budila se oko 01 i 03 sata. U 05:00 si išla skuhati kavu. Pa zaspala ponovno oko 06:30 do 07:30. Napokon sam na GO pa ne moram na posao. Mame koje čekate drugu bebu i brinete kako ćete s dvoje djece nemojte brinuti. Kako je prirodno sve došlo s prvim, tako će i s drugim. Bitno je da beba spava, vjerujte mi, a onda sve drugo ide kako treba. Kada je mama i beba koliko toliko naspavana, imate se snage i energije posvetiti svemu. Uživajte u danu !
Jutro curke, sretno na pregledima, javite kako je proslo 🥰
Ja se bacam na pecenje kolaca i strudle od jabuke, sama sebi sam zakomplicirala dan 😅
I mi se mucimo s imenom za decka, i za prvog sina smo se namucili a koliko vidim sad ce biti jos gore. Ja bih da se zove Noa iako mi je jako lijepo i Bruno. Muzev prijedlog necu ni pisati jer ili zeli da ga djeca zezaju ili se moj muz zeza da mi zivce digne 😂
Meni se svidaju imena koja ne mozes “unistiti” nadimkom ili skracenicom 😅 tipa lijepo mi je Petar ali znam da bi ga kod nas zvali Prerek Perica, 😂 tako da ja gledam da im nitko ne moze “unistiti” ime 😂
Mislim da ce mi biti argument nosi tvoje prezime bar ja mogu onda ime odabrati 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jutro svima i sritno na pregledima ovaj i sljedeci tjedan!
Ja, nadan se, radin jos sutra pa su bozicni praznici u skoli i nadan se od 7.1 na komplikacijama, vec mi je pun k...😅 ocu se odmorit i krenut sredivat sve za preseljenje u novu kucu!
Sto se tice imena, muz i ja se nikako ne slazemo tako da se do poroda necemo ni dogovorit-moramo smislit i musko i zensko ime.
Po noci, hvala bogu, spavam, obzirom da je i malena s nama u krevetu.
Krenuli su povremeno kao neki menstrualni bolovi koji se sire na leda pa pratim ako traju duze 😐
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Curkeeee evo mee, sve je ok, beba velika za 26+5, znaci tjedan dana smo ispred, imamo 1 kg vec🥰sve je uredno ono redovno, ali najvaznije da i dalje nema nikakvih otokaili slobodne tekucine koja bi ukazivala na znakove anemije a protoci su uredni u mozgu i pupkovini😊tako da mogu u miru provesti blagdane🥰 kontrola za 2 tjedna. Titar ce doci sljedeci tjedan🤞ajme koje olaksanje🤗
Sad laganini Ikea, trazim jos sitnice za kupaonu, i neki rucak s muzem tu u Zgu😊pa picimo doma po malu, vec nam fali😅
Ostale cure sretno vam danas, javljajte😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Curkeeee evo mee, sve je ok, beba velika za 26+5, znaci tjedan dana smo ispred, imamo 1 kg vec🥰sve je uredno ono redovno, ali najvaznije da i dalje nema nikakvih otokaili slobodne tekucine koja bi ukazivala na znakove anemije a protoci su uredni u mozgu i pupkovini😊tako da mogu u miru provesti blagdane🥰 kontrola za 2 tjedna. Titar ce doci sljedeci tjedan🤞ajme koje olaksanje🤗
Sad laganini Ikea, trazim jos sitnice za kupaonu, i neki rucak s muzem tu u Zgu😊pa picimo doma po malu, vec nam fali😅
Drago mi je da je sve ok! Samo pozitivno i biti ce sve to dobro i do kraja! sretno!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Super da je sve dobro i tako neka ostane do kraja😊 ja danas imam anomaly pa me lagano pere nervozica, a muz sizi na mene da mu ne stresiram dite😂 (dalmatinac je)
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Sortiraj odgovore
Najstariji