Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 954

Prijavi adminu

Moina super ideja za iskoristiti vrijeme za mirovanje😊sjećam se da si na pocetku govorila da ne bi vise programirala nego isla za profesoricu😊mozes mozda napisati da smatras kako si dobar kandidat za profesora s obzirom da si provela n godina kao profesionalan programer pa mozes ucenicima prenijeti prakticno znanje koje je moguce steci samo prethodnim radom u struci ili nesto slicno😊
    Peja kakva je situacija? Je sve ok? Ces zvati doktoricu za provjeru?
    Babybell kakva je situacija s pupkom?😊
    NanaJ treba mi tvoja pomoc, imas li neke bocice koje su ti se pokazale kao dobre za bebicu tako ranije rodenu? Ma joj ne brini, ja sam uvjerena da ces biti predivna mama za oboje i da ce oboje biti ispunjeni i sretni, nis im nece faliti😊moja frendica je to ovako rekla kad je dobila drugo, da se njena ljubav nije raspodjelila na dvoje, nego se poduplala🥰ja nekako idem pozitivno oko toga,pa sad sto bude, ako dobimo nespavalicu i bude kaos, bit ce kaos, ali prezivjet cemo😊nemoj se unaprijed brinuti😉
    Ok, nisam jedina koja losije spavam ovih dana😊zaspala u 6 i onda u 7 se digla malo odvesti u vrtic al dobro nije strasno😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

AriBari pupak je i dalje u duginim bojama😄 sutra je pregled pa jedva cekam 

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

AriBari

Moinasuper ideja za iskoristiti vrijeme za mirovanje😊sjećam se da si na pocetku govorila da ne bi vise programirala nego isla za profesoricu😊mozes mozda napisati da smatras kako si dobar kandidat za profesora s obzirom da si provela n godina kao profesionalan programer pa mozes ucenicima prenijeti prakticno znanje koje je moguce steci samo prethodnim radom u struci ili nesto slicno😊
    Pejakakva je situacija? Je sve ok? Ces zvati doktoricu za provjeru?
    Babybellkakva je situacija s pupkom?😊
    NanaJtreba mi tvoja pomoc, imas li neke bocice koje su ti se pokazale kao dobre za bebicu tako ranije rodenu? Ma joj ne brini, ja sam uvjerena da ces biti predivna mama za oboje i da ce oboje biti ispunjeni i sretni, nis im nece faliti😊moja frendica je to ovako rekla kad je dobila drugo, da se njena ljubav nije raspodjelila na dvoje, nego se poduplala🥰ja nekako idem pozitivno oko toga,pa sad sto bude, ako dobimo nespavalicu i bude kaos, bit ce kaos, ali prezivjet cemo😊nemoj se unaprijed brinuti😉
    Ok, nisam jedina koja losije spavam ovih dana😊zaspala u 6 i onda u 7 se digla malo odvesti u vrtic al dobro nije strasno😅

Hvala ti na komentaru 🥹🫂
    Mi smo startali sa avent natural i nju je prihvatio u rodilistu a i oni su rekli da su zadovoljni s njima. 
    Sad planiram uz njih uzeti i lansinoh bocice (imamih muller) jako ih hvale pogotovo oblik sisaca 🤷🏼‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

AriBari

Prijavi adminu

NanaJ e super thx😊da to sad ne proucavam a znam da ti imas iskustva😊
    Pjegica hvala za sugestiju za spavacice u Devicu bas sam bila u toweru i cijene su bas ok 10 eura spavacica, samo cu sacekat da dobiju manje brojeve😊
    Babybell ajde bas me zanima sto ce ti reci doktorica sutra, al ako je na sliku rekla da je ok vj je😊mislim da nas ima sutra dosta s pregledima😊
    Info, kome treba purelan mast je na medelinim stranicama na 30% pa da znate😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

AriBari

Moinasuper ideja za iskoristiti vrijeme za mirovanje😊sjećam se da si na pocetku govorila da ne bi vise programirala nego isla za profesoricu😊mozes mozda napisati da smatras kako si dobar kandidat za profesora s obzirom da si provela n godina kao profesionalan programer pa mozes ucenicima prenijeti prakticno znanje koje je moguce steci samo prethodnim radom u struci ili nesto slicno😊
    Pejakakva je situacija? Je sve ok? Ces zvati doktoricu za provjeru?
    Babybellkakva je situacija s pupkom?😊
    NanaJtreba mi tvoja pomoc, imas li neke bocice koje su ti se pokazale kao dobre za bebicu tako ranije rodenu? Ma joj ne brini, ja sam uvjerena da ces biti predivna mama za oboje i da ce oboje biti ispunjeni i sretni, nis im nece faliti😊moja frendica je to ovako rekla kad je dobila drugo, da se njena ljubav nije raspodjelila na dvoje, nego se poduplala🥰ja nekako idem pozitivno oko toga,pa sad sto bude, ako dobimo nespavalicu i bude kaos, bit ce kaos, ali prezivjet cemo😊nemoj se unaprijed brinuti😉

Ari Bari...zasad je ok..baš sam došla kući i malo sam i bila prošetala. Doktoricu nisam na kraju zvala jer je vrijeme između 11-12 jedino kada možemo zvati a ja nisam završila test do tada. Ako se ponovi definitivno zovem, ali za sada je sve ok. Nadam se da će tako i ostati..hvala ti što pitaš 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Pjegica.

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Evo da se javim nakon pregelda bila sam ujutro ali mali je bolestan pa sam oko njega sve nesto. Beba je dobro sve je uredno grlo maternice isto sve dobro, beba teska 277g po mjerama i nazalost spol jos uvijek nismo utvrdili sumnja da je curica ali nije 100% sigurna pa moramo jos malo pocekati. Pocinjem mislit da mi muz donosi losu srecu sta ga vodim sa sobom jer zelimo zajedno saznati spol  🤣. E da i potvrdili smo termin definitivno 12.05. barem zasad ako se sta jos ne pomakne, iduci pregled je 14.01. a moram se jos naruciti na anomaly scan. Ari ako znas do koliko oni rade na Susaku je li to samo jutarnja smjena ili i popodne uzimaju pacijente.

Tea96

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

I mi se javljamo sa pregleda, beba ima preko 580 g :)) i cekamo decka 😄 
    sve je okej jedino mi je posteljica malo preko usca, prosli put mi je rekao da se digla pa ne kuzim kako sad opet ali dobro, kaze da ima vremena se dic.
    Cure jel imate kakve prijedloge za muska imena, za curicu smo imali jos od prije za decka do sad mozda jedno i svida se samo meni haha

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

I mi se borimo s imenom tj ja i muz se ne mozemo dogovoriti tako da smo ostali na jednom imenu i mislim da ce tako i biti na kraju.
    Prvi sin nam je Andrej 🥰 jos su mi lijepa muska imena: Pavao ili Pavle, Oliver, Matej, Donat 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• PikyB

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Bas mi je drago da je netko pokrenuo temu muskih imena.  Mi isto nemamo ideje kako nazvati naseg djecaka. Za curicu smo odma znali i da je sada bila curica imamo ime ali za musko nikako.. Ni jedno musko ime mi nije ono da mi je bas sjelo. Slusam prijedloge ako imate 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

AriBari

Prijavi adminu

Pjegica nemam pojma za Sušak nažalost, ja sam anomaly radila kod svoje jer ga oni rade. Možda koja druga cura iz Ri zna. Cupko i ja smo kod iste gineko tako da je i ona vj tamo. Mozda Tockica ili Bebika imaju neku info😊hihi za spol, nis sljedeci put ga nemoj vodit pa nek ti gineko napise na papiric pa skupa pogledajte doma😅al moguce da je curka kad se jos nije pokazalo😊
    Peja super da je ok🤞bas je to nezgodno da je mozes samo tada dobiti, mozes je i sutra nazvati? Pa da si skroz mirna?
    Tea cestitam na deckicu. Bas nas jos malo ne zna spol sve se popunilo😊zao mi je za posteljicu al to ce se vj jos micati. Za to se ne mora mirovati i nes, normalno se ponasas?
    A za ime, ajme ne znam, meni je isto za deckica nekako teze😅
    Meni su bila lijepa Teo i Karlo al ako pitas mog supruga njemu se to ne svida😅, njemu je bilo lijepo Vito i Toni. Mi u prvoj dugo nismo znali spol pa smo pricali i o muskim i zenskim imenima, pa sam zapamtila tih par.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.