Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Cure jutro, evo ja vec drugu noc budna oko 4 i pol, dignem se piskiti i puhat nos i ne mogu zaspati pa zaspim opet tamo oko 6😅to s tim nespavanjem sam imala i u prvoj trudnoci al mislim da mi je kasnije krenulo. Nadam se da je ovo samo neka fazica😊
    Glavobolja kao da je netko pisao i za eterično ulje od mente utrljat u sljepoocnine, sad si me Pjegice podsjetila kad si napisala za ovaj lavor.
    Pjegice mi smo se kao prebacili al mala dolazi kod nas, pa nije to to, tako da nam je i krevetic jos tu u spavacoj spojen za nas bez ograde pa kad dode da u njega legne, a nekad trazi da i tu zaspi. Ja cu bebici staviti next to me s druge strane, jer mi se sve cini da cemo na kraju svi 4 tu spavat😅frendicama su se dosta klinci nekako samoinicijativno htjeli prebaciti kad je dosla prinova jer su bebice plakale po noci pa ih je to budilo, pa se nekako nadam da ce tako i moja😊makar iskreno ne smeta ni meni ni suprugu, nismo se nas dvoje nikad odvajali uvijek smo bili svo troje skupa ili ako mala cijelu noc prespava u svojoj sobi, sto je rijetko, nas dvoje solo. Ali suprug i ja spavamo zajedno od kad je malecka dosla. Ma i kad gledas to ce ionako sve kratko trajati dok nas klinci ne otkace i ne zalupe nam vrata od svoje sobe i kazu da ne mozemo uci😅Meni je predivno kad se probudimo vikendom svi skupa i nije zurba za posao i vrtic pa se jos mazimo i zezamo u krevetu prije nego ustanemo. Tako da ne brinem previse oko toga doci ce i to na svoje mjesto😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    18.12 - Pjegica, Tea96, NanaJ
    19.12 - Čokoladica, AriBari, Little Baby, Babybell
    20.12- Flower, Tera
    23.12 - Peja
    24.12 - Rosie0111, Cupko
    27.12. - Leje, Anxiety, Mama_ana
    30.12 - Dddd30, Bebika
    31.12 - Minnieus
    03.01 - Kokili
    07.01 - Sirenita, Žuži1808
    08.01 - Yvonne
    09.01 - Anxiety, Jen_dva
    13.01 - Kawa
    14.01 - Samy_lo
    22.01 - Mimi_21
    23.01 - Moina
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808💜
    04.03 - Little Baby💜
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    19.03 - Samka
    21.03 - Filomena💙, Lejla97💜
    23.03- Misko123💜, Lerex💙
    25.03 - MandM💜
    27.03 - Mimi_21💙, Bebika💙
    29.03 - AriBari💜, Dddd30💙
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Točkica💜
    04.04 - Loane💙
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita💜
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana💜
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo💜
    17.04 - Tea96
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    25 04 - Peja💜
    26.04 - Drugačija💙
    28.04 - LeJe
    29.04 - Babybell💜
    30.04 - Moina💙
    01.05 - Minnieus💜
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa💙
    12.05 - Pjegica
    20.05. - Kokili💛
    22.05 - Cupko 💙
    23.05. - Čokoladica💜 Blackie 💜
    25.05 - Addna24
    30.05 - NanaJ💙
    Popis stvari za bebu: stranica 168
    Popis za rodiliste: stranica 296
    Moonika Tockica javite nove datume pregleda.
    Daja javi se kad stignes je li bio pregled i je li sve ok😊
    Pjegice, Tea, NanaJ sretno curke danas😊
    Peja tebi sam prebacila na 23.12 ovaj pregled u zdravstbenoj ustanovi😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Jutro..AriBari a je malo mi je lakše...nije se ništa od jučer ponavljalo ali zapravo sam i samo sjedila kod kuće kad sam to vidjela..budem vidjela kako će biti dns. Išla sam u školu ( vjeciti sam student mislim 😅) pa budem vidjela poslijepodne hoće li se šta pojaviti..nadam se da nece

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Jutroo curkeee 🥰
    Hvala na svim savjetima probat cu to s lavorom i nogama i s mentom, hvala Bogu danas ne boli 🙏🏻 
    Ja sam inace niskotlakas pa se svaki put malo prestrasim kad imam glavobolju da nije visoki tlak, ali evo jucer je bio 110/60 moj tlak. 
    I ja od 4 budna zaspala oko 5 i nesto i vec u 7 na noge jer maloga vozim u vrtic i tako.
    Vidim da pisete o ljubomori prvog na drugog, mene je vise strah kako cu ja sa 2 🫠 kako cu se uspjeti podjeliti na 2 strane da im i jednom i drugom pruzim jednako jer prvih godinu dana nece imate bas iste potrebe. I sama ta tranzicija s jednog na 2 ne znam mene je bas nekad strah da li cu ja to sve uspjeti i biti dovoljno dobra mama i za jednog i drugog.
    Sto se tice ljubomore mislim da moj mali nece imat problema s tim, on je stvarno dobro dijete dijeli igracke, empatican je njezan, neko jutro mi je 2 puta poljubio trbuh sam od sebe 🥹🥹. Planiram ga ukljuciti u dosta toga oko brace tipa hranjenja, kupanja, presvlacenja, “cuvanja” i gledat cu da prvo njega zadovoljim pa onda bracu ako necu moci ukljuciti i njega u nesto. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Moina

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

Peja i ja sam u austriji i imala sam vec i bolove i krvarenja i samo sam nazvala doktora i rekla kako se osjecam, taj dan bi me ugurao na pregled. Nemoj se bojat ni mislit da nisi bitna, i ti i tvoja beba ste prioritet. Zovi doktoricu ili doktora i reci da si vidjela malo krvi i da se bojis, da bi voljela da te pregleda i pregledat ce te. Stres nije dobar ni za tebe ni za bebu, bolje da imas jedan pregled previse nego da bude prekasno. Tako da ja sam definitivno za to da te se pregleda. Sretno i javi kako si. 

Moina

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

NanaJ

Cure molim vas pomozite, da li se neka bori ili se borila s glavoboljama? Ovo je strasno imala sam ih i u prvoj trudnoci, ali tad sam si mogla priustiti zamraciti sobu i spavati cijeli dan, ali sad imam malog hahara koji me treba 😄
    Vratila sam jednu salicu kave ujutro, ali svejedno se glavobolje opet znaju javiti i traju ciiijeli dan nekad i po 2-3 dana 😔
    Da li ima nesto na prirodnoj bazi da pomaze jer realno lupocet od 500 mg mi je kao vodica kad su takve glavobolje u pitanju, a i nebi bas pila ako ne moram 🫠Curke super za odlicne preglede 🥰
    Nisam upamtila nick mame koja se bori s cerviksom, ali samo miruj znam da je tesko uz dijete jer ipak te treba ali proci ce i to super da je danas veci nego je bio prije, drzim fige da se nastavi tako 🤞🏻🤞🏻

Evo mene koja se borim sa prekratkim cervixom ali mirujem jako puno. Idem samo na wc i muz je predivan, organizirao si je posao da moze malu vodit u vrtic i ic po nju, igra se sa njom i sve. Tako da ja sad samo lezim i lezim, bude mi tkao dosadno za poludit. Ali osjecma maloga jako lagano jer je posteljica naprijed, ali tu i tam me unutra nesto poskaklja. Moja mala ima 2 godine i 4 mj i sad je pocela pricat kako ceka bracu. Rekla je jucer kako braco nece plakati i ako ce plakati da ce mu ona dati ruku da se umiri. Pa je rekla kako braco nece nositi haljinice jer us njezine ali moze dobiti autice. Danas je nasla baby bjorn sto sam uzela rabljeni i legla je u njega. Rekla je kako je ona velika ali ce tu sjediti da cuva braci, da braco moze tu spavati. Sva se rastopim akd ju cujem kak lijepo prica kak ce paziti bracu dok spava. 

NanaJ

Prijavi adminu

Moina

NanaJ

Cure molim vas pomozite, da li se neka bori ili se borila s glavoboljama? Ovo je strasno imala sam ih i u prvoj trudnoci, ali tad sam si mogla priustiti zamraciti sobu i spavati cijeli dan, ali sad imam malog hahara koji me treba 😄
    Vratila sam jednu salicu kave ujutro, ali svejedno se glavobolje opet znaju javiti i traju ciiijeli dan nekad i po 2-3 dana 😔
    Da li ima nesto na prirodnoj bazi da pomaze jer realno lupocet od 500 mg mi je kao vodica kad su takve glavobolje u pitanju, a i nebi bas pila ako ne moram 🫠Curke super za odlicne preglede 🥰
    Nisam upamtila nick mame koja se bori s cerviksom, ali samo miruj znam da je tesko uz dijete jer ipak te treba ali proci ce i to super da je danas veci nego je bio prije, drzim fige da se nastavi tako 🤞🏻🤞🏻
    Evo mene koja se borim sa prekratkim cervixom ali mirujem jako puno. Idem samo na wc i muz je predivan, organizirao si je posao da moze malu vodit u vrtic i ic po nju, igra se sa njom i sve. Tako da ja sad samo lezim i lezim, bude mi tkao dosadno za poludit. Ali osjecma maloga jako lagano jer je posteljica naprijed, ali tu i tam me unutra nesto poskaklja.Moja mala ima 2 godine i 4 mj i sad je pocela pricat kako ceka bracu. Rekla je jucer kako braco nece plakati i ako ce plakati da ce mu ona dati ruku da se umiri. Pa je rekla kako braco nece nositi haljinice jer us njezine ali moze dobiti autice. Danas je nasla baby bjorn sto sam uzela rabljeni i legla je u njega. Rekla je kako je ona velika ali ce tu sjediti da cuva braci, da braco moze tu spavati. Sva se rastopim akd ju cujem kak lijepo prica kak ce paziti bracu dok spava.

Bravo za muza 🥰
    Samo ti odmaraj, ako ti je jako dosadno H&M, Next, Vinted, Zara (naravno mialim na djeciji i bebi asortiman) su super opcije za ubiti vrijeme 😂
    Jee meni je to tako slatko, moj ima 2 godine i 1 mj i jako puno prica onda zna reci mama ima bebu u busi 😅 ja se sva rastopim na videa o djeci koja su postala braca/sestre i njihovu povezanost, bas mi je to prekrasno za vidjet. A znam da cu mu dati najljepsi poklon koji moze dobiti a do je brat 🥰

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• točkica1213

Broj poruka: 76

Prijavi adminu

NanaJ

Jutroo curkeee 🥰
    Hvala na svim savjetima probat cu to s lavorom i nogama i s mentom, hvala Bogu danas ne boli 🙏🏻
    Ja sam inace niskotlakas pa se svaki put malo prestrasim kad imam glavobolju da nije visoki tlak, ali evo jucer je bio 110/60 moj tlak.
    I ja od 4 budna zaspala oko 5 i nesto i vec u 7 na noge jer maloga vozim u vrtic i tako.
    Vidim da pisete o ljubomori prvog na drugog, mene je vise strah kako cu ja sa 2 🫠 kako cu se uspjeti podjeliti na 2 strane da im i jednom i drugom pruzim jednako jer prvih godinu dana nece imate bas iste potrebe. I sama ta tranzicija s jednog na 2 ne znam mene je bas nekad strah da li cu ja to sve uspjeti i biti dovoljno dobra mama i za jednog i drugog.
    Sto se tice ljubomore mislim da moj mali nece imat problema s tim, on je stvarno dobro dijete dijeli igracke, empatican je njezan, neko jutro mi je 2 puta poljubio trbuh sam od sebe 🥹🥹. Planiram ga ukljuciti u dosta toga oko brace tipa hranjenja, kupanja, presvlacenja, “cuvanja” i gledat cu da prvo njega zadovoljim pa onda bracu ako necu moci ukljuciti i njega u nesto.

Mislim da svi koji imamo jedno dijelimo iste strahove kako se podijeliti na 2, posvetiti se i starijem i bebici i biti dobar roditelj za oba djeteta, mame s više djece pomagajte savjetima😂
    Ari zaboravila sam napisati za novi termin, pregled 21.1., a ogtt 23.12.

3🧒

NanaJ

Prijavi adminu

točkica1213

NanaJ

Jutroo curkeee 🥰
    Mislim da svi koji imamo jedno dijelimo iste strahove kako se podijeliti na 2, posvetiti se i starijem i bebici i biti dobar roditelj za oba djeteta, mame s više djece pomagajte savjetima😂

Mene je vise strah toga nego poroda 😂😂

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

NanaJ

točkica1213

NanaJ

Jutroo curkeee 🥰
    Mene je vise strah toga nego poroda 😂😂

Mene isto 🫠. Ma porod je jedan dan, to prođe. A doma kako sve organizirati, spavanje... Hoće li se buditi međusobno ako smo skupa.. a definitivno ne želim da se malena osjeća odbačeno, imamo super odnos, dugo sam ju željela i baš sam nekako sva u tom majčinstvu. Nikad se skoro ne odvajamo 🫣 Isto sam u dilemi vezano za kolica za blizance, moja se još voli voziti, tj hoda ona, ali tipa kilometar onda se umori pa dođe i želi se voziti, e sad opet dugo je 4 mjeseca još za njihov razvoj.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.