Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Cure molim vas pomozite, da li se neka bori ili se borila s glavoboljama? Ovo je strasno imala sam ih i u prvoj trudnoci, ali tad sam si mogla priustiti zamraciti sobu i spavati cijeli dan, ali sad imam malog hahara koji me treba 😄
    Vratila sam jednu salicu kave ujutro, ali svejedno se glavobolje opet znaju javiti i traju ciiijeli dan nekad i po 2-3 dana 😔
    Da li ima nesto na prirodnoj bazi da pomaze jer realno lupocet od 500 mg mi je kao vodica kad su takve glavobolje u pitanju, a i nebi bas pila ako ne moram 🫠 Curke super za odlicne preglede 🥰
    Nisam upamtila nick mame koja se bori s cerviksom, ali samo miruj znam da je tesko uz dijete jer ipak te treba ali proci ce i to super da je danas veci nego je bio prije, drzim fige da se nastavi tako 🤞🏻🤞🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Peja

rosie0111

Peja

rosie0111

Peja da nemaš hemeroide možda?
    Mimi ja sam koristila samo obični aquamaris, mislim da se kapi ne smiju, nisam 100%. Ali trudnice znaju imati kronični rinitis isto, mene mučio u prošloj trudnoći…
    A imam hemroide ali trenutno miruju…ne vjerujem da je od toga jer sam početkom godine imala baš gadne probleme gdje me je bolilo ko sam vrag i bilo puno više krvi…sad ih ne osjećam uopće
    Meni se dogodilo isto, točkica krvi jako mala, uplašila sam se, ali kasnije skužila da jesu hemeroidi, kad sam se brisala, isto me nisu bolili, valjd je veća prokrvljenost u trudnoći.
    Što a možda onda bi moglo biti i to ako mogu i da ne bole…jesi imala onda krv i na papiru ili samo na gaćicama?

Na gaćicama dva put i onda sutra dan na papiru pa sam skužila odakle dolazi..

rosie0111

Prijavi adminu

little baby

rosie0111

little baby

rosie0111

little baby

rosie0111

Ekipa kakve ste sa simptomima? Ja definitivno lagano osjećam da se bliži zadnje tromjesečje, umor, zatezanje u stomaku, bolovi tu i tamo, karpalni tunel mi se aktivirao i tako 👀🤣
    Sve me zivo boli,zivcana na sve i svasta. Svi mi idu na zivce i nikoga ne zelim pokraj sebe😂😂😂😂 ima toga jo,dalo bi se pisati😵‍💫
    Joj mene tako neki strah kako ću s dvoje, a kad vidim vas s toliko, dobijem nadu 😀🫣
    Vidim da i tvoja malecka ima 1.5g,moja najmanja isto ima🤭
    Da, uh veselo baš 🫣 jel tebe frka?
    Mogu ti rec da da,jer ona je dosta ovako ljuta cim se netko priblizi od klinaca meni. Odma vice mama mama i ide meni,njih gura. Tako da mislim da ce biti veselo😅
    I s ovim predzadnjim mislim da ce biti frke😮‍💨
    Vidjet cemo kroz 2 mjeseca

Uh ne mogu zamisliti, svaka ti čast 😀

mama_ana

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

Peja i meni to zvuci kao hemaroidi. Ako te bude puno psihicki mucilo najbolje na hitnu pa da si mirna. Ali mozda bolje pricekati da prodje malo vremena i da probas upratiti odakle je dosla krv. 

• Mimi_21

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

NanaJ

Cure molim vas pomozite, da li se neka bori ili se borila s glavoboljama? Ovo je strasno imala sam ih i u prvoj trudnoci, ali tad sam si mogla priustiti zamraciti sobu i spavati cijeli dan, ali sad imam malog hahara koji me treba 😄
    Vratila sam jednu salicu kave ujutro, ali svejedno se glavobolje opet znaju javiti i traju ciiijeli dan nekad i po 2-3 dana 😔
    Da li ima nesto na prirodnoj bazi da pomaze jer realno lupocet od 500 mg mi je kao vodica kad su takve glavobolje u pitanju, a i nebi bas pila ako ne moram 🫠Curke super za odlicne preglede 🥰
    Nisam upamtila nick mame koja se bori s cerviksom, ali samo miruj znam da je tesko uz dijete jer ipak te treba ali proci ce i to super da je danas veci nego je bio prije, drzim fige da se nastavi tako 🤞🏻🤞🏻

Ja isto imam ceste glavobolje, inace sam pila Brufene,  sad mi je rekla dr. da smijem uzimati i Lupocet od 1000mg pa to uzmem ako mi bas nista drugo ne djeluje. Ja imam nizak tlak pa mi je najcesce od toga glavobolja, tako da ako je jako nizak pojedem nesto slanije i kavu pa mi to pomogne. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

rosie0111

Peja

rosie0111

Peja

rosie0111

Peja da nemaš hemeroide možda?
    Mimi ja sam koristila samo obični aquamaris, mislim da se kapi ne smiju, nisam 100%. Ali trudnice znaju imati kronični rinitis isto, mene mučio u prošloj trudnoći…
    A imam hemroide ali trenutno miruju…ne vjerujem da je od toga jer sam početkom godine imala baš gadne probleme gdje me je bolilo ko sam vrag i bilo puno više krvi…sad ih ne osjećam uopće
    Meni se dogodilo isto, točkica krvi jako mala, uplašila sam se, ali kasnije skužila da jesu hemeroidi, kad sam se brisala, isto me nisu bolili, valjd je veća prokrvljenost u trudnoći.
    Što a možda onda bi moglo biti i to ako mogu i da ne bole…jesi imala onda krv i na papiru ili samo na gaćicama?
    Na gaćicama dva put i onda sutra dan na papiru pa sam skužila odakle dolazi..

Rosie i mama Ana..hvala..joj daj Boze da je to to..mogu i reći da se mučim sa zatvorom već skoro 2 tj pa se onda nadam da je to to ...iako na papiru zbilja nemam nista..baš budem pratila..hvala cure 🤗

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Peja, ja se hemeroida nisam ni sjetila, bravo cure😅je li sad sve ok? Eto vjerujem da smo te ipak malo smirile, bar mi tako djeluje po porukama😊
    Nanaj nemam jakih problema s glavoboljama, imala sam s tim niskim tlakom pa bi me znala bolit ali nije bilo toliko strasno i brzo bi proslo... mozda ce neka od cura imati neki konkretniji savjet.
    Cure s manjom djecom vama ce biti izazovnije kad bebica dode, jer su mali pa ne kuze toliko sto se dogada i tesko im je objasniti. Mozda najbolje dati uputu svima kad vam dolaze da se prvo njima obrate, s njima poigraju kao i kad nije bilo nove bebe, a tek onda ic vidjeti novu bebu. Ili mozda vi mame kojima je trece ili vece dijete date neki pamet savjet😊
    Meni je danas dosla medela izdajalica, mala se odusevila kad je vdiejla da je za bebu seku, morale smo sve raspakirati. I onda je otrcala po ukrasni papir da to zamotamo za poklon za bebu kad dode🥰za sad mi djeluje da nece bit problema al cemo vidjeti kad stvarno beba dode😊al mi smo malo stariji😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

rosie0111

Prijavi adminu

AriBari

Peja, ja se hemeroida nisam ni sjetila, bravo cure😅je li sad sve ok? Eto vjerujem da smo te ipak malo smirile, bar mi tako djeluje po porukama😊
    Nanajnemam jakih problema s glavoboljama, imala sam s tim niskim tlakom pa bi me znala bolit ali nije bilo toliko strasno i brzo bi proslo… mozda ce neka od cura imati neki konkretniji savjet.
    Cure s manjom djecom vama ce biti izazovnije kad bebica dode, jer su mali pa ne kuze toliko sto se dogada i tesko im je objasniti. Mozda najbolje dati uputu svima kad vam dolaze da se prvo njima obrate, s njima poigraju kao i kad nije bilo nove bebe, a tek onda ic vidjeti novu bebu. Ili mozda vi mame kojima je trece ili vece dijete date neki pamet savjet😊
    Meni je danas dosla medela izdajalica, mala se odusevila kad je vdiejla da je za bebu seku, morale smo sve raspakirati. I onda je otrcala po ukrasni papir da to zamotamo za poklon za bebu kad dode🥰za sad mi djeluje da nece bit problema al cemo vidjeti kad stvarno beba dode😊al mi smo malo stariji😊

Je da.. ali mislim da ovisi dosta i o karakteru djeteta, meni kolegica ima malog od 3 i pol, nedavno je rodila i grozno joj je koliko je ljubomoran, kaže da je prestrašno...🤷

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Ma da, mislim da nema pravila😊 kako god, prezivjet cemo sve s drugim, trecim, cetvrtim i petim djetetom😊
    Daja si imala i ti danas pregled? Na listi si, al ne znam dal se to sto mijenjalo kako se dugo nisi bila javila. Pa se javi kad stignes😊
    Tockica i Moonika vi posaljite nove termine, mislim da niste napisele il mi je promaklo😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Pjegica.

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Slicno je i kod nas ljubomore neke velike nema iako je mali jako jako vezan za mene, sve grli trbuh daje puse bebi mazi bas je divan tako da se nadam da nece biti problema kada beba dode. Bili smo u posjeti jedne male bebe i samo gleda proucava mazio bi tj oponasa ono sta ja radim pa i on, bebu nisam nosila jer ima tek 2/3 mj nisam htjela ali ne pokazuje mi bas ko da ga previse smeta stvarno mislim da ce prilagodba biti laka. Mene jedino muci kako cu ga prebaciti u vlastitu sobu da beba moze u krevetac jer je on i dan danas u njemu.
    Glavobolja bila sam pisala prije ne znam tko je zapamtio, u lavor noge i vrucu vodu, sto toplija voda moguce tj koliko mozes podnijeti i tako tocaj nogice 10-15 min. Krv se povlaci iz glave i odlazi u noge i s tim prestaje pritisak u glavi, nadam se da ce ti pomoci. Znam da ima i tih masazi na odredenim tockama u vratu ili dlanovima ali to bas i ne poznajem, meni je sestra znala masirati i osjecala bi olaksanje odmah.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.