Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Moina

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

NanaJ

Bravo za muza 🥰
    Samo ti odmaraj, ako ti je jako dosadno H&M, Next, Vinted, Zara (naravno mialim na djeciji i bebi asortiman) su super opcije za ubiti vrijeme 😂
    Jee meni je to tako slatko, moj ima 2 godine i 1 mj i jako puno prica onda zna reci mama ima bebu u busi 😅 ja se sva rastopim na videa o djeci koja su postala braca/sestre i njihovu povezanost, bas mi je to prekrasno za vidjet. A znam da cu mu dati najljepsi poklon koji moze dobiti a do je brat 🥰

Jao a nista mi ne treba, imam puno odjece od svoje male jer sam joj kupovala neutralnu odjecu, a prijateljica koja ima malog od 2 godine ce mi poslat po svekru 2 vrece odjece za deckice jer njoj vise ne treba. Tako da nema smisla ista kupovat kad apsolutno sve imam  Ali nema veze. Ja sam programerka ali zelim se prekvalificirati za profesoricu informatike u austriji. U hrvatskoj sam zavrsila programsko inzenjerstvo i dodatno imam diplomu da mogu biti profesosorica informatike u hrvatskoj. Ali u AT to malo drugacije funkcionira pa moram zatrazit njihov certifikat. Da bi dobila taj certifikat moram napisat motivacijsko pismo zasto zelim biti profesorica informatike. I kako sam prije u skoli bila jako jako dobra u pisanju eseja i pisama i motivacijskih pisama isto, tako sad imam ogromnu blokadu i ne znam kako da uopce pocnem. Pa sam odlucila pocet pisat to pismo i da cu predat uskoro sve te papire za certifikat. 

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Inače sad njoj užurbano sređujemo sobu, ako bude htjela može tamo spavati s tatom. Voljela bi bar prvih mjesec dva dok bebu presvlačimo noću i dok se mora buditi za jelo da se odvoji, mislim ja kad je ona bila tako mala, normalno upalim malu lampicu, presvučem je i sredim i na spavanje dalje. A kako sad upaliti svjetlo ili bilo šta... 🤷
    Također nadam se da će mali malo bolje spavati 🙏

NanaJ

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Rosieo111 Joj mene isto sve to muci. S prvim mi je to sve nekako doslo i samo od sebe se poslozilo. Tipa prespavao cijelu noc sa nekih 7 mj, sam si je nekako smanjivao nocne bocice i tipa dnevna spavanja. Naravno imamo rituale kojih se uvijek drzimo (kupanje, vrijeme spavanja), ali stvarno mi se s njim posrecilo po tom pitanju. Od godinu i 2 mj spava samostalno u svojoj sobici tako da smo taj dio rijesili 😅I ja sam razmisljala o kolicima ali sam odustala od te ideje i ovako se vise bas ne vozi a posto ce tad imati 2,5 godine mislim da ce mu zanimljivije biti na guralicama ili biciklu, svakako planiram kupiti onaj bord za kolica da moze stata ili sjesti. Ali da imam manju razliku svakako bih razmislila o cybex gazell kolicima meni su preekrasnaa 😅🥰Moina ahahah tak i ja imam sve od prvog sina neke sitnice cemo nadokupiti (babybjorn, koljevku za dnevni boravak da ga imam kamo staviti dok je s nama jer znam da gnjezdo i kauc uz dvogodisnjaka nije bas najsretnija opcija 😅, jos jedna kamera za sobu…) 
    Hmm zanimljivo, mozda da pocnes zasto imas potrebu biti bas profesor, sto bi ti pridonjela potencionalnom kolektivu ali ponajvise samim ucenicima. Mozda da uspored svoju strast prema informatici i zasto i kako ju zelis prenjeti ucenicima. Ne znam 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ

Prijavi adminu

Opet mi je sve spojilo 🤯 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Moina

Prijavi adminu

NanaJ

Moina ahahah tak i ja imam sve od prvog sina neke sitnice cemo nadokupiti (babybjorn, koljevku za dnevni boravak da ga imam kamo staviti dok je s nama jer znam da gnjezdo i kauc uz dvogodisnjaka nije bas najsretnija opcija 😅, jos jedna kamera za sobu…)
    Hmm zanimljivo, mozda da pocnes zasto imas potrebu biti bas profesor, sto bi ti pridonjela potencionalnom kolektivu ali ponajvise samim ucenicima. Mozda da uspored svoju strast prema informatici i zasto i kako ju zelis prenjeti ucenicima. Ne znam 😂

Uvijek ce ti se spojiti tako da nema smisla stavljati ista u novi red  Ma znam ja sto zelim napisat ali kad pocnem nekako mi ne zvuci dobro. Sto jenajbolej ja dolazim iz obitelji di su mi mama, teta, druga teta profesorice, seka ima isto diplomu ko i ja pa je bila profesorica neko vrijeme ali nije se time htjela bavit. nekako se cijeli zivto vidim u tome ali nikako stavit na papir da zvuci kako zvuci u mojoj glavi. 

Moina

Prijavi adminu

NanaJ

Moina ahahah tak i ja imam sve od prvog sina neke sitnice cemo nadokupiti (babybjorn, koljevku za dnevni boravak da ga imam kamo staviti dok je s nama jer znam da gnjezdo i kauc uz dvogodisnjaka nije bas najsretnija opcija 😅, jos jedna kamera za sobu…)

Uvijek ce ti se spojiti tako da nema smisla stavljati ista u novi red  Ma znam ja sto zelim napisat ali kad pocnem nekako mi ne zvuci dobro. Sto jenajbolej ja dolazim iz obitelji di su mi mama, teta, druga teta profesorice, seka ima isto diplomu ko i ja pa je bila profesorica neko vrijeme ali nije se time htjela bavit. nekako se cijeli zivto vidim u tome ali nikako stavit na papir da zvuci kako zvuci u mojoj glavi. 

NanaJ

Prijavi adminu

Moina

NanaJ

Uvijek ce ti se spojiti tako da nema smisla stavljati ista u novi redMa znam ja sto zelim napisat ali kad pocnem nekako mi ne zvuci dobro. Sto jenajbolej ja dolazim iz obitelji di su mi mama, teta, druga teta profesorice, seka ima isto diplomu ko i ja pa je bila profesorica neko vrijeme ali nije se time htjela bavit. nekako se cijeli zivto vidim u tome ali nikako stavit na papir da zvuci kako zvuci u mojoj glavi.

Mislim da moras prestati razmisljati kako zvuci, napisi doslovno sto ti je u glavi, ako je to nesto sto stvarno zelis onaj tko ce to citat ce procitati bas onako kako treba zvucati. Zelim ti svu srecu da ostvaris svoj cilj 🫂

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

I ja se borim sa nesanicom. Sinoc sam zaspala jutros😵‍💫 doslovno sam tek oko 4,5 ujutro uspjela zaspat, cijelu noc neke misli i okretanja i uzasne vrucine

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

Moina

Prijavi adminu

NanaJ

Moina

NanaJ

Uvijek ce ti se spojiti tako da nema smisla stavljati ista u novi redMa znam ja sto zelim napisat ali kad pocnem nekako mi ne zvuci dobro. Sto jenajbolej ja dolazim iz obitelji di su mi mama, teta, druga teta profesorice, seka ima isto diplomu ko i ja pa je bila profesorica neko vrijeme ali nije se time htjela bavit. nekako se cijeli zivto vidim u tome ali nikako stavit na papir da zvuci kako zvuci u mojoj glavi.
    Mislim da moras prestati razmisljati kako zvuci, napisi doslovno sto ti je u glavi, ako je to nesto sto stvarno zelis onaj tko ce to citat ce procitati bas onako kako treba zvucati. Zelim ti svu srecu da ostvaris svoj cilj 🫂

Bas sam napisala i poslala sam prijateljici koja je ravnateljica knjiznice da malo pogleda. Na kraju cu poslat i smojoj teti koja je profesorica hrvatskog jezika da malo baci oko i da mi da koju smjernicu sto da popravim. Stavila sam sve sto sam htjela u to pismo, sad samo treba strukturu toga popravit. 

AriBari

Broj poruka: 955

Prijavi adminu

Moina super ideja za iskoristiti vrijeme za mirovanje😊sjećam se da si na pocetku govorila da ne bi vise programirala nego isla za profesoricu😊mozes napisati da smatras kako si dobar kandidat za profesora s obzirom da si provela n godina kao profesionalan programer pa mozes ucenicima prenijeti prakticno znanje koje je moguce steci samo prethodnim radom u struci ili nesto slicno😊
    Peja kakva je situacija? Je sve ok? Ces zvati doktoricu za provjeru?
    Babybell kakva je situacija s pupkom?😊
    NanaJ treba mi tvoja pomoc, imas li neke bocice koje su ti se pokazale kao dobre za bebicu tako ranije rodenu? Ma joj ne brini, ja sam uvjerena da ces biti predivna mama za oboje i da ce oboje biti ispunjeni i sretni, nis im nece faliti😊moja frendica je to ovako rekla kad je dobila drugo, da se njena ljubav nije raspodjelila na dvoje, nego se poduplala🥰ja nekako idem pozitivno oko toga,pa sad sto bude, ako dobimo nespavalicu i bude kaos, bit ce kaos, ali prezivjet cemo😊nemoj se unaprijed brinuti😉
    Ok, nisam jedina koja losije spavam ovih dana😊zaspala u 6 i onda u 7 se digla malo odvesti u vrtic al dobro nije strasno😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.