Sad mi je malo lakse kad vidim da vas ima jos s problemom kukova🤣(jer prijateljica je usla u 9mjesec i ona nema nikakvih tegoba,pa me i to bilo zabrinulo) ja se znam probuditi kao na ledjima ali vise pod kutom 45🙄
Dosta vas je pisalo kako ste dobili do max 5kg svaka vam cast, ja sam vec na +11😮
Zuzi joj kako divno za slikicu,ja se nadam dobiti isto neku na iducem pregledu😁
Daja zao mi je sto je bilo stresno,bitno da je sad sve ok 😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Daja drago mi je da si se javila i da si dobro..❤️❤️❤️nekako me najviše brine MandM jer je bila baš aktivna na početku..nadam se da je dobro…
Ja sam jutros obavila ogTT i sve je uredno, odmah je stigao nalaz na moj portal zdravlja. Nije mi bilo baš tako strašno kako sam mislila…tekućina je okusa voda s puno šećera što i je..ugl nisam imala mučnine.
Sad mi je malo lakse kad vidim da vas ima jos s problemom kukova🤣(jer prijateljica je usla u 9mjesec i ona nema nikakvih tegoba,pa me i to bilo zabrinulo) ja se znam probuditi kao na ledjima ali vise pod kutom 45🙄
Dosta vas je pisalo kako ste dobili do max 5kg svaka vam cast, ja sam vec na +11😮
Zuzi joj kako divno za slikicu,ja se nadam dobiti isto neku na iducem pregledu😁
Dajazao mi je sto je bilo stresno,bitno da je sad sve ok 😊
Mene su neki dan bas boljeli kukovi, ali unutra kosti kuka 😂 reko mi je muz kaj hoces siris se 😂
Sto se tice kila isusek ja sam zadnji put sa 12+5 bila vec 3 kg u plusu 🤯🤯🤯 s prvim sinom sam pocela dobivati na kilazi tek oko 20tt a sad 🫨🫨 pa bit cu ko loptica do kraja trudnoce 😅😅
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure, kako vi uspijevate dobiti na tezini? Jedete li 'za dvoje' ili? Ja ni grama jos nisam dobila, a stvarno dobro jedem, 5 obroka dnevno, jedino slatko izbjagavam jer pazim na secer.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Da, sad je sve dobro. Mama mi je dosla od kad sam bila u bolnici 2 tjedna i dalje je ostala tu da mi sve pomogne i puno sam mirnija. Neki dan mi je i brat stigao da nam pomigne oko selidbe. Muz je uspio naci veci stan tako da se selimo.Dali netko od vas ima problem sa zutim iscjedkom?
Ja ga isto imam. Onako je svijetložut, bez mirisa. Iako kad se obrišem na papiru bude prozirne boje pa sad nisam sigurna da li možda na donjem vešu kasnije bude žut nakon wc-a, jer stvarno svako malo idem piškit, a nekad mi još par kapi iscuri nakon što završim ili ako kihnem😅 (draži trudnoće). Na zadnjem pregledu sam pitala dr u vezi iscjedka pa je rekla da je možda od vaginaleta jer sam bila na Cyclogestu do 17tt. Prestala sam sa njima a i dalje je prisutno. Idući četvrtak imam pregled pa ću svakako pitat mogu ti javit povratno.
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Da, sad je sve dobro. Mama mi je dosla od kad sam bila u bolnici 2 tjedna i dalje je ostala tu da mi sve pomogne i puno sam mirnija. Neki dan mi je i brat stigao da nam pomigne oko selidbe. Muz je uspio naci veci stan tako da se selimo.Dali netko od vas ima problem sa zutim iscjedkom?Ja ga isto imam. Onako je svijetložut, bez mirisa. Iako kad se obrišem na papiru bude prozirne boje pa sad nisam sigurna da li možda na donjem vešu kasnije bude žut nakon wc-a, jer stvarno svako malo idem piškit, a nekad mi još par kapi iscuri nakon što završim ili ako kihnem😅 (draži trudnoće). Na zadnjem pregledu sam pitala dr u vezi iscjedka pa je rekla da je možda od vaginaleta jer sam bila na Cyclogestu do 17tt. Prestala sam sa njima a i dalje je prisutno. Idući četvrtak imam pregled pa ću svakako pitat mogu ti javit povratno.
I kod mene isto tako, tako sam i ja razmisljala dali je mozda od urina jer iato tako idem stalno u wc i kihnem.
Nema ni mirisa ni svraba. Isto imam ovaj tjedan kontrolu pa cu pitat. Javi sta ti kaze tvoj doktor.
Cure, kako vi uspijevate dobiti na tezini? Jedete li 'za dvoje' ili? Ja ni grama jos nisam dobila, a stvarno dobro jedem, 5 obroka dnevno, jedino slatko izbjagavam jer pazim na secer.
Ja sam dobila vec nekih 8kg🙈 ne jedem za dvoje, ali sam opet pocela jesti kruh i tjesteninu, sto sam prije trudnoce izbjegavala. Posto imam jako nizak tlak i anemicna sam pa imam i vrtoglavice pocela sam opet sa kruhom jer me on ipak malo vise drzi sitom. Pa vjerujem da sam zato i dobila kile. Ako se ovako nastavi doci cu ja i do 20kg😅
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Da, sad je sve dobro. Mama mi je dosla od kad sam bila u bolnici 2 tjedna i dalje je ostala tu da mi sve pomogne i puno sam mirnija. Neki dan mi je i brat stigao da nam pomigne oko selidbe. Muz je uspio naci veci stan tako da se selimo.Dali netko od vas ima problem sa zutim iscjedkom?Ja ga isto imam. Onako je svijetložut, bez mirisa. Iako kad se obrišem na papiru bude prozirne boje pa sad nisam sigurna da li možda na donjem vešu kasnije bude žut nakon wc-a, jer stvarno svako malo idem piškit, a nekad mi još par kapi iscuri nakon što završim ili ako kihnem😅 (draži trudnoće). Na zadnjem pregledu sam pitala dr u vezi iscjedka pa je rekla da je možda od vaginaleta jer sam bila na Cyclogestu do 17tt. Prestala sam sa njima a i dalje je prisutno. Idući četvrtak imam pregled pa ću svakako pitat mogu ti javit povratno.I kod mene isto tako, tako sam i ja razmisljala dali je mozda od urina jer iato tako idem stalno u wc i kihnem.
Nema ni mirisa ni svraba. Isto imam ovaj tjedan kontrolu pa cu pitat. Javi sta ti kaze tvoj doktor.
Dogovoreno. I ti javi sta je tebi tvoj rekao pa cemo vec imat sva strucna odgovora😄
Moram priznati da u ovoj trudnoci bas dobivam na kilazi puno brze ali sam i puno vise gladna, sad sam na kojih 4+ od pocetka trudnoce, ali sam usla u trudnocu sa granicnim BMI pa se nadam da mi to tijelo nadoknaduje :) Jedem sve.. i slatko i slano ahahah.. jednostavno sam gladna i jedem. U prvoj trudnoci sam dobila ukupno 16 kg. Isto sam bila malo premrsava kad sam ostala trudna. Nekak se ne brinem previse, nakon 6 mj od poroda sam bila na istoj kilazi kao i prije. Znam sto me ceka poslije poroda, smanjeni unos kalorija i vjezbanje..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji