Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Tera ajde drzim fige da doktor preporuci nes konkretnije😊
    Anxiety ja biobaza mama mlijeko kao bas za taj trudnicki trbuh i bademovo ulje, tako sam i u prvoj. Nisam popucala nigdje a bila sam ogromna pa se nadam da ce i sada tako biti. Ali mislim da tu puno genetski ovisi.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

Pjegica.

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Ja sam imala puno trbuha u prvoj trudnoci nisam nigdje dobila strije osim malo po sisama, a koristila sam jednu kremu sta su mi poslali iz njem. Pogledam doma naziv te kremice pa javim. Ne mogu rec da nisam dobila strije radi nje ili jednostavno genetike evo.

Kawa

Broj poruka: 471

Prijavi adminu

pjegica apsolutno mi je isto kao tebi. sto se vise priblizava sljedeci pregled ja sam vise u strahu hoce li sve biti ok. isto za svoj mir odem  i do svog socijalnog gin u međuvremenu ako me uhvati bas panika, i on me uvijek pogleda. isto tako prosli pregled je prvi put bio preko trbuha i zamolili smo da dragi uđe, bio je sa mnom cijelo vrijeme.
    ari jeste sretno stigli u zg? sretno na pregledu!
    monika, pjegica, tockica, sretno i vama na pregledima !
    anxiety ja sam kao i ari kupila od biobaza mama i ulje i mlijeko za tijelo za strije. koristim skroz od pocetka trudnoce jer bolje sprijeciti nego lijeciti, jel. mene grudi jaako svrbe , pretpostavljam od sirenja koze, i super mi pomogne. kasnije planiram cisto bademovo ulje.
    nama je na pregledu bilo zanmljivo, hvala Bogu sve je u redu, dragi je bio s nama, bebica nam je mahala prekrizenih nogu. kako sam gore i napisala, ja izmedu dva pregleda znam otici i do svog drzavnog gin. za svoj mir, tako sam i prije jedno 10ak dana kad sam pocela osjecat lagane grceve u maternici. tad me dr pogledao vaginalno i pitao znamo li spol, rekla sam da ne znamo i da mi ne govori, jer nisam ocekivala saznati u tom trenutku a i nisam se snašla  i naravno kad smo jucer dosli do doktora koji mi vodi trudnocu, beba se nije pokazala  a mozda je do toga sto mi ovaj doktor radi abdominalni pregled. svakako planiram popodne skoknuti opet do drzavnog da mi ovaj put stvarno na papiric napise spol  sljedeci pregled i 'veliki UZV' ilitiga anomaly 18.12. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC, 2❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

jen_dva

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Ja imam neku mustela kremu i biobaza ulje i gel za tusiranje. Uzet cu i olival jer me zove taj dm i ne mogu odolit. Mustela je top, biobaza za tusiranje super, ulje je malo nezgodno pakiranje.
    Sretno svima danas!! 🥰♥️

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.