Cao cure,
Da se i ja malo javim.
Sto se tice mokrenja, mom je sinu 8, i jos uvijek mu moram navece stavljati pelene, one nema razvijenu regulaciju, i ne znam kad ce se osvjestiti.
Curica se odvikla nesto iza 2 rodjendana, i nikad se nije upiskila osim 2 puta kad je bila pod temepraturom.
E sad ovu najmladju cu odvikavati nakon sto odvikne se od dojenja. Mozda tamo oko nove godine.
Mene zaista tolio more mucnine da ja ne znam sta je ovo. Onda mi jos i pritisak padne, i jos mi vise muka bude.
Leje da da nedavno, bila sam samo dva puta. Nije uopce tesko, vise se istežeš i opuštaš ali rade se i vježbice za mišiće. Super je ženska objašnjava o disanju, porodu, kako se opustiti ako se bojiš. Ima nas jedno desetak u grupi i dok vježbamo se zna i pričati o iskustvima strahovima itd. Neka pozitivna atmosfera, sat vremena mi prođe baš brzo. Mislim da ti je s 20ak tjedana taman😊ova moja je i rekla nekako preporuca oko 20og tjedna.
Samy_lo bas ti nedaju mucnine mira, nadam se da ce prestati. Ja se isto s tim tlakom borim, nekako mi se cini da je sada malo bolje od kad sam se pocela vise kretati, valjda je cirkulacija proradila😊ali stalno je nizak, samo ga ne osjetim, ali tu i tamo me bas ulovi jaki umor da bih samo spavala😊
Čokoladice ovaj osjećaj netrudnoće je normalan, meni se i sad desi, osim sto mi je trbuh narasao. Ali ono sad mi je taj trbuh postao normalni dio tijela pa zaboravim na njega. Al ako bebica miruje, a ja sam u nekom movingu, misli su mi negdje drugdje i samo i jednom trenu mi sine pa ja sam trudna. Brzo ce doci pregled neces se ni okrenuti, a i micanje bebe pa ce ti biti lakse😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Jutro ostale curke, zelim svima lijepi dan, Zuzi i Jen_dva sretnooo danas😊
Ja sam i dalje free pa sam si upotpunila opet dan, mala vrtic, setanje i kavica, pa trazenje poklona za djecje rodendane i knjiznica za mene i malu pa spremanje rucka. Popodne smo na djecjem i zenskom druzenju ja i malecka kod frendice😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Moja curka preko dana ne nosi pelenu, ali po noci joj stavljam.. s tim da se budi sa suhom pelenom skoro uvijek, to traje vec dva mjeseca.. ali navecer kad legne i stavim pelenu, ako osjeti silu onda trazi da se skine pelena i ide na wc.. tak da se nemrem pozaliti, nadam se da ce tak i ostati..
Kaj se poklona tice, moj muz ima rodjendan uskoro i onda je zacas bozic.. prosle godine je dobio novcanik, ove godine ne znam.. za rodjendan bude dobio tortu i uzela sam mu tenisice koje si dugo zeli, a uvijek nekaj drugo bude, pa eto..
curica je pozelila stol i stolice za novu sobu da moze crtati, tako da njen poklon sam vec isplanirala🫶🏼
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Žuži evo baš dobar prijedlog za poklon, moj želi Kamado roštilj, to bi ga baš iznenadilo. Proučava ga već duže vrijeme. Volimo steak-ove jesti i pizze, a u njemu kao budu baš ukusni. Ali baš su skupi. Možda ulovim neki dobar popust za crni petak. Zaslužio je, i napokon bi pogodila s poklonom . Sretno na pregledu. Što se bolova tiče, mene baš prepone bole kada hodam, ali čitam da je normalno jer se sve širi.....
Aribari i ja planiram na vježbe kad krenem s radom od doma, baš mi treba. Trudim se što više šetati i kretati, ali ponekad sam toliko premorena da jednostavno ne mogu dalje od kreveta. Još me nesanica drži i baš me iscrpljuje. Išla sam i u prošloj trudnoći, baš je bilo super.
Čokoladica, nije baš da imamo izbora . Vjeruj da je i meni stan bio kaotičan do prije koji tjedan, jer nisam jednostavno mogla ništa. Sad ga pomalo vraćam u normalu. Ali baš se brzo umorim. Što se proizvoda za čišćenje tiče, ja kupujem u Mulleru, dm ili bipi, one na prirodnoj bazi, i nisu loši, a imaju ok miris. A frendica si sama napravi za čišćenje kupaonice s octom, vodom, deterdžentom i par kapi nekog eteričnog ulja.
Leje, baš dečki uvjerljivo vode. Vidjeti ćemo kada se tablica skroz popuni. Ja se nadam saznati spol na idućem pregledu.
22.08. +
Ja evo sad gledam da maloj kupim potkosulje i gace da si sama skida jer body ne moze sama otkopcat. ali cekam akcije u h&mu. Njihova odjeca za ebe mi je najbolja.
A pokloni, muz i ja smo prije poklanjali si odlazak na veceru ili dan u termama. Samo sad to ne mozemo jer nema tko pricuvat malu a u therme ne mogu jer sam trudna pa saune ne dolaze u obzir. Ove godine cemo nekako preskocit poklone i kupit maloj neki bolji poklon i to je to.
Zuzi, jedan dva uzivajte u druzenju danas🤗
Cokoladice samo muzu prepustis ciscenje kemikalijama🤣🤣 meni je uspjelo😁
Ja sam napokon mrvicu bolje, iako sam imala i cjelonocno povracanje bas me nesto uhvatilo, jutros cak lakse disem😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Minneus ja sam bila super zadovoljna covjekom na savici za masazu, on je fizijatar (fizibo je obrt) pa mu odem kad me bole leda i napravi mi masazu i da neke vjezbice da si odrzavam. Nisam jos bila kod njega u trudnoci, al poslije idem obavezno. Imam i jednu gospodu tu u savskom gaju koja je fantasticna al voli popricat pa ne odgovara svakome, mom muzu je recimo samo nelagodno tamo, iako je masaza top
Cokoladica ja koristim onaj pero univerzalni, a nabavila sam si parni cistac za dezinfekciju kupaonice, kao da se ne trujemo tim kemikalijama.. Ok je ta para al opet ja to volim i domestosom zalit pa to muzu uvalim
Sto se tice bozicnih poklona, ja svojima godinama za bozic uzimam tradicionalne kombinacije slatkisi-carape-potkosulje-gacice, ideja za konkretne poklone mi je nestalo prije 10 godina haha
02/2023 💔👼 22tt
Sortiraj odgovore
Najstariji