Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kawa

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

aribari apsolutno neka si mi rekla, cim sam napisala post sjetila sam se da sam vjerojatno pogrijesila i da ce se netko mozda uvrijediti na to  tako da primljeno na znanje za ubuduce, drage kvarnerke ! 
    drago mi je cuti da su radovi kod tebe gotovi, i taman si na godisnjem pa ti nije panika.
    kokili apsolutno suosjecam   ja danima vec visim na internetu i trazim uredaje za kuhinju itd, Sancta domenica ti ima odlicne popuste za tu elektroniku.
    mi imamo još posla ali sam dragom zaprijetila da do Bozica ima zavrsiti s grubim radovima (knauf, podovi, plocice) tako da ja mogu namjestati i do Valentinova useljenje. ne planiram trudna do zuba seliti, nije daleko i nije puno stvari ali je nepotreban stres, s obzirom da se jos i za bebicu treba pripremiti.
     ja sam sutra uzela slobodan dan i planiram do hzzo pitati sto me zanima vezano za komplikacije. ja bih ih otvorila 1.12., ali ne zelim da mi uđe platna lista od studenog jer mi kvari prosjek. morat cu provjeriti s njima tamo jer je bas specificna situacija.
    i mene ste sada utjesili za bebine pokrete jer ni ja jos nisam osjetila, znam da je rano ali isto se ponadam kad nesto osjetim pa ispadne da su samo crijeva 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Moina sretno s odvikavanjem, mi smo na ljeto maknuli pelenu taman je 3 navrsio i bilo je trnovito i dan danas ga moram tjerat da ide na wc dok smo doma, a kad smo vani sam oce ic svaki cas jer mu je fora 🫠. Dobro da si rijesila kakanje vec sad to je vecini tezi slucaj. Mi jos uvijek nekad preko noci imamo popisan krevet ne znam vise sta da radim s tim 🥲. Ako netko s djecom ima kakav savjet dobro mi dosao 😅
    Sta se tice bozica i poklona ja vise nemam ideje covjek ima sve, sta mu fali si sam kupuje tako da sam izgubljena, a i rodendan mu je sad za vikend pa bi i tu kao trebala nesto, a ja vise ne mogu smisljat 🥹

Moina

Broj poruka: 322

Prijavi adminu

Pjegica.

Moina sretno s odvikavanjem, mi smo na ljeto maknuli pelenu taman je 3 navrsio i bilo je trnovito i dan danas ga moram tjerat da ide na wc dok smo doma, a kad smo vani sam oce ic svaki cas jer mu je fora 🫠. Dobro da si rijesila kakanje vec sad to je vecini tezi slucaj. Mi jos uvijek nekad preko noci imamo popisan krevet ne znam vise sta da radim s tim 🥲. Ako netko s djecom ima kakav savjet dobro mi dosao 😅
    Sta se tice bozica i poklona ja vise nemam ideje covjek ima sve, sta mu fali si sam kupuje tako da sam izgubljena, a i rodendan mu je sad za vikend pa bi i tu kao trebala nesto, a ja vise ne mogu smisljat 🥹

Moja mrzi biti mokra, mokri rukav ili body, poludi. Odmah moramo novo stavit, pa si mislim da nece htjet mokre hlace i da ce trazit na wc. Kakanje nemam ni sama pojma kak smo uspjeli, ne sjecam se kad je zadnji puta kakala u pelenu. Mozda u vrticu ako ju ne dozive kad trazi na wc. 
    A sto se popisanog kreveta tice, znaci ja sam imala nezgode do 7.godine. Tocno se sjecam toga. Jednostavno sam toliko cvrsto spavala da me potreba za wcom nije probudila. Tako da mozda mu treba vremena. 

AriBari

Broj poruka: 908

Prijavi adminu

Kokili zao mi je za virozicu,mi smo tu virozu s povracanjem imali samo dva puta, i isto bi u jedan dan proslo, al se sjecam da smo se od jedne ja i suprug zarazili i dusu ispovracali isto je trajalo jedan dan, al nama puno teze nego njoj😅mi rotu nismo uzimali, al nismo ni imali problema s tim virozama. Nas su hvatale angine. Al evo da pokucam od 5 mjeseca smo zdravi i sve super😊 da da BF vam je super, ja sam u Elipsu kupila i perilicu i susilicu i bojler sada. A pred dve godine isto tako apsolutno sve za stan kombinacija Elipso i Santa domenica😊
    Moina mi isto imamo te borbe ujutro i navecer za spavanje pranje zubiju, uvijek neko odugovlacenje i kaos, al valjda to tako mora ic🤣skines je u kupaoni i ona zbrise i gola kroz cijeli stan trci a mi je lovimo🤣jedan dan je suprug rekao, ajme kako cemo s njih dvije takve🤣pranje kose nam je do nedavno bilo uzas, bas je vristala i pokusavala izac iz kade, al smo otkrili trik pa sad evo sama pere😅nokte sisamo samo dok spava, neda inace, i tako uvijek neke borbe😅
    Poklon ja i suprug si vec neko vrijeme nis ne kupujemo😊znamo se tu i tamo iznenaditi kao nekim originalnim poklonom kao neki izlet iznenadenja, on je meni bio poklonio karte za jedan koncert i cijeli vikend za nas, organizirao je i spavanje kod mojih za malecku ja nis nisam znala. Ja sam njemu za rockas uzela voznju kvadovima i tako. A ovo drugo, ne znam dosta smo skupa i najvaznije da smo sretni, imamo sve sto nam treba. Ako bas nes bude da mu treba onda mu kazem evo to cu ti za Bozic pa bude ispod bora. Il ja njemu kazem ja bih ovu torbicu za bozic il nes tako😅
    Lejla dodam pregled u tablicu
    Kawa ma ne brini nis ja sam te samo malo zezala😉
    Pelene mi smo pelene skinuli malo nakon drugog rockasa po ljeti u kampu, i to je dosta dobro prihvatila, pljeskali smo nakon piskenja i tako. Al kakanje je potrajalo do jeseni. Nisam htjela forsirati na tutu da joj zatvor ne stvorim. Ona bi rekla da joj se kaka obukla bi joj pelenu i obavila bi. I onda je jednostavno i to krenula. S tim da smo imali nocnu pelenu jos neko vrijeme, upravo to sto kazes Moina popiski sr i nastavi spavati i onda ti negdje usred noci skuzis da je sva mokra, uzas. Sada smo dugo bez, pa nam se tu i tamo desi po noci nezgoda, ali zna se i probuditi i reci mama piski mi se pa idemo.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Minnieus

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Bok cure! Evo i mene. Aktivan vikend, puno posla na poslu i izvan posla. Vidim da nas ima dosta u renovacijama, izgradnji i uređenjima. Nama treba apsolutno sve od uređaja, isto čekam crni petak, ako ulovim što povoljnije nego što inače budu akcije. Ormare, kuhinju i neke police ćemo raditi po mjeri, ali ostalo moramo isto kupiti. Krevete, kutna itd....Nisam još pronašla baš nešto što mi se jako sviđa. U biti jesam, ali je preskupo .
    Moina, moja se odvikla u 3 dana nešto prije 2.rođendana. Isto nije voljela biti mokra i brzo se privikla na sve. Čak i preko noći. Bilo je možda 2-3 puta u godinu dana da se po noći upiškila. Obzirom što si pisala, sigurno će i kod vas brzo ići odvikavanje.
    Božićni poklon ajme ja nisam baš nešto u kupnji poklona. Mene muž uvijek iznenadi s nekim super poklonom. Nešto što ni sama ne znam da mi treba, a baš mi treba . Pa i ja skupljam ideje što mu kupiti. Svakako ću ubaciti parfem, to mu uvijek treba, ali ne znam što još.

22.08. +

Minnieus

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Dodatak za Božićni poklon, moj voli whiskey, pa mu znam tu i tamo neki novi koji nije probao uzeti, ali sada kako ja ne pijem i on jako slabo popije nešto alkoholno. Sad bi mu bolje došla neka super masaža. Čovjek koji nas je prije masirao je otišao u mirovinu i sad uopće ne znam gdje ga poslati. Ima tko preporuku za dobru masažu u Zagrebu?

22.08. +

žuži1808

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Pokloni- pa ja uvijek fulam sto se toga tice,prosli Bozic sam pokonila skupocjeni sat (jer je kukao kako nema sat,ali ipak mu netreba 🙄) za Uskrs je dobio ogrlicu(koju nenosi),i Rey Ban naocale(na koje je sjeo pa su pukle)..sad neznam sta bi,najrađe bi mu uzela rostilj,jer jako voli rostiljati ,a opet mi je u glavi da cu uzeti nesto nekvalitetno.. tako da neznam sta bi..
    Ja jedva cekam ici sutra na pregled vidjeti svoju misicu,ali i da vidim s doktoricom dali postoji ista za bolove,toliko me boli zdjelica i između noga da nekad nemogu ni korak napraviti,to je strasno,nesjecam se da me to toliko boljelo..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩷

AriBari

Prijavi adminu

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    14.11 - Žuži1808, Jen_dva
    15.11 - Flower
    18.11 - Anxiety
    19.11. - Daja
    20.11 - Kawa
    21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari, Točkica
    25.11 - Tera, Omerta, Dddd, Leje
    26.11 - Rosie0111, Filomena, Kokili
    27.11 - Tea96
    28.11 - Moina, Cupko, Čokoladica
    02.12 - Yvonne, Lerex
    03.12 - Sirenita, AriBari, Bebika, Blackie, Minnieus
    05.12 - Anxiety
    06.12 - Lejla
    10.12 - Samy_lo
    17.12 - Daja12, Moonika
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808❤
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    21.03 - Filomena💙, Lejla97❤
    23.03- Misko123❤, Lerex💙
    25.03 - MandM❤
    27.03 - Mimi_21, Bebika💙
    29.03 - AriBari❤, Dddd30💙
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Toćkica
    04.04 - Loane💙
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita❤
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana❤
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo❤
    17.04 - Tea96
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    26.04 - Drugačija💙
    22.05 - Cupko
    28.04 - LeJe
    30.04 - Moina
    01.05 - Minnieus
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa
    12.05 - Pjegica
    20.05. - Kokili
    23.05. - Čokoladica
    25.05 - Addna24

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Zuzi i Jen_dva  sretno cure sutra😊
    Minnieus super da si se javila, svi smo izgleda u nekim poslovima😊 baš sam se pitala di si ti i MandM, ona se isto bas dugo nije javila. 
    Ja sam danas bila na vjezbicama i super mi je bilo😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

Cure, svaka vam cast na svim tim radovima. Ja jedva svoj stan odrzavam, nije mi nikad bio neuredniji 🤣
    Jeste u trudnoci koristile neke posebne proizvode za ciscenje? Smetaju mi mirisi, a i bojim se sad nadisati tih kemikalija. Pa ako znate za neke prirodnije proizvode bila bi zahvalna.
    Ja sam nekidan osjetila mjehurice u trbuhu, ali po vasim komentarima mislim da je prerano. Sutra punim 12 tt. Danas se uopce recimo ne osjecam trudno i jedva cekam uzv da vidim jel sve ok 🤞🤞🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.