Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Moina

Broj poruka: 322

Prijavi adminu

žuži1808

E da, uvijek zaboravim pitati.. dali ima tko problem s grcevima,ali ne u listovima na nogama nego u samom središtu koljena.. ima vec sigurno 3 tjedna svaku noc,svako malo me uhvate grcevi u oba koljena odjednom,bol je nenormalna,a nemozes si pomoci jer smeta "casica"na koljenu..

Jesi li rekla to svom ginekologu? Mene na pregledu svaki puta pitaju za grceve i onda zapisu mog odgovor. Mozda oni imaju nesto sto ce ti pomoc.

Moina

Prijavi adminu

Minnieus

Aribari slažem se s napisanim. Jednostavno je to nekad jače od nas samih, ali dobro je dok se uspijemo izboriti da pozitivna prevladavaMoina baš lijepo za kolač i da imaš takvu ekipu na poslu. Kod mene se okupila ekipa koja stalno trača i svi jedni drugima pričaju iza leđa, tako da sam ja baš na distanci od svih jer ne želim biti dio toga. Samim time praktički niti nemam želju s nekim podijeliti vijest. Sretna sam da imam svoj ured u kojem sam sama, pa lakše podnosim tu atmosferu. Žalim za starim poslom, gdje smo svi bili složni i gdje je atmosfera bila preodlična, još se svi družimo nakon 8godina.

Ja imam samo jako mladu ekipu i nikad nikoga nisam ulovila da traca. Imamo ured onako open space i svi smo u istom uredu, nas 50+. Ne znam koliko ti imas zena na poslu ali cesto bude problem kad bude previse zena na jednom mjestu, jer realno kad nas je puno onda se te zene nekako ne znaju ponasati. Kod mene na poslu je jako puno muskih, i to onako 25 godina imaju i njih pa nista ne zanima.  Oni su u svojem svijetu i to je super. 
    Nama se na proslog grupi ljetne bebe 2022 dogodilo to da smo nekako presli na facebook grupu da se lakse komunicira. U pocetku je bilo ok i nije bilo problema, admini su izbacivali neaktivne clanove jer su htjeli da samo aktivni clanovi sudjeluju u grupi ali ok. Nego sve je bilo super dok se bebe nisu rodile i pocele sa dohranom. Ajme koliko osuda, tracanja, pametaovanja... tako da razumijem te negativne atmosfere i ja se rado maknem ot takvih ljudi. 

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Blackie, Yvonee super da ste se javile i cestitam na dobrim pregledima, i Yvonne na deckicu😊
    Yvonne, Omerta puno hvala na iskustvu sa SD, ja gotovo sigurno moram na carski jer cemo sigurno morati ranije poroditi, kakav im je odjel babinjaca? Je to u onom novom dijelu bolnice il starom, u biti najvise bi me iskustvo nakon poroda zanimalo😅i to ste rekle da za sebe sve uzimam, a za bebu?
    Cupko drago mi je da ti je bio lijep dan jucer😊
    Moina ovo za osudivanje mi je uzas, svatko za svoju bebicu odlucuje sto misli da je najbolje i sto mu je u mogucnostima. Savjet je uvijek dobrodosao, ali to je to, savjet je jedno a osudivanje i mjesanje drugo😊
    Cure ja jos malo radim, i onda prestajem, kad zavrsim u planu su mi vjezbice za trudnice i tecaj slikanja, planiram setati uz more ako ovo vrijeme bude ovako super,i odvojiti malo vremena da napravim generalku u kuci, jer je sva zapustena, sad nis nisam stizala. Sad su nam radovi jos, pa cim zavrse selimo nazad i onda planiram sve dovesti u red da bude tiptop😊isto tako jedan dan u tjednu planiram da mala ostane doma da se nas dve podruzimo odemo van, na predstavu i svasta nes, ona jako voli ici u vrtic, al sad kad budem doma bi je jos jedan dan pustila sa sobom🥰. Koji su vasi planovi?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    06.11 - Tea96
    07.11- Misko123, Anxiety
    08.11. - MandM
    12.11 - Moonika
    14.11 - Žuži1808, Jen_dva
    15.11 - Flower
    18.11 - Anxiety
    19.11. - Daja
    20.11 - Kawa
    21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari, Točkica
    22.11 - Leje
    25.11 - Tera, Omerta, Dddd
    26.11 - Rosie0111, Filomena, Kokili
    28.11 - Moina, Cupko
    02.12 - Yvonne
    03.12 - Sirenita, AriBari, Bebika, Blackie
    10.12 - Samy_lo
    17.12 - Daja12
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808❤
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    21.03 - Filomena💙, Lejla97
    23.03- Misko123❤, Lerex💙
    25.03 - MandM❤
    27.03 - Mimi_21, Bebika💙
    29.03 - AriBari❤, Dddd30
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Toćkica
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita❤
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana❤
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo❤
    17.04 - Tea96
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    26.04 - Drugačija
    22.05 - Cupko
    28.04 - LeJe
    30.04 - Moina
    01.05 - Minnieus
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa
    12.05 - Pjegica
    20.05. - Kokili
    25.05 - Addna24
    Blackie, Yvonne dodala sam termine😊
    Tea  sretno danas😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Minnieus

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Moina što je najgore, imam samo 1 kolegicu, sve ostalo muški. Jedino se s kolegicom slažem i idemo na ručak zajedno, a muški su ajme meni....od 40-60godina, a babe tračare samo takve.
    Yvone čestitke na dečkiću.
    Aribari super ti je plan, stvarno ćeš uživati, šetnje uz more su uvijek tako opuštajuće. Zavidim ti . Tečaj slikanja - TOP
    Ja planiram još ovaj mjesec odraditi u uredu, pa od 12mj. raditi od doma. Kad budem od doma, vodila bi malu kasnije u vrtić i išla po nju ranije, jer ovako bude prva i zadnja nažalost. Kako baš ne spavam, odradila bi što više u ranim jutranjim satima, pa bi kada sam sama doma isto si uzela svaki dan 2 sata za generalku i raščišćavanje. Moram stvarno sortirati što selimo, što ne. Ne želim se zatrpati u kući . Neću imati vremena baš nešto za sebe, ali mislim da će mi i ovo puno pomoći, da sve sortiram i pripremam pomalo. U prošloj trudnoći sam morala mirovati od 30-og tjedna, pa bolje da obavim što više prije u slučaju da opet bude tako, a nadam se da neće. Onda bi kada krene porodiljni ostavila malenu doma sa mnom da uživamo nas dvije i pripremamo zajedno sve za bebu. 

22.08. +

Minnieus

Prijavi adminu

Aribari sorry, zaboravila sam napisati novi termin, 3.12. i nadam se da ćemo tada saznati spol . Tad ću biti skoro 19 tjedana, tako sam negdje saznala i za kćer.

22.08. +

Minnieus

Prijavi adminu

Cure iz Zagreba, da li znate gdje ima odjel za trudnice? Trebam 1 traperice, a voljela bi ih probati. Inače sam stalno u haljinama, ali kako je ujutro 0-3 bude mi baš hladno, pa bi radije traperice nosila. Trbuh još ne raste, ali mi smeta kad me nešto stišće.  

22.08. +

Sirenita

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Minnieus

Cure iz Zagreba, da li znate gdje ima odjel za trudnice? Trebam 1 traperice, a voljela bi ih probati. Inače sam stalno u haljinama, ali kako je ujutro 0-3 bude mi baš hladno, pa bi radije traperice nosila. Trbuh još ne raste, ali mi smeta kad me nešto stišće.

Znam da H&M i C&A imaju za trudnice, sigurno će netko znati više.☺️

It’s a girl🩷

AriBari

Prijavi adminu

Minnieus super je i tvoj plan😊ja imam osjecaj da kad prestanem raditi da cu imati svo vrijeme ovog svijeta😅isto tako ramisljam sa sto vise ovo vrijeme sad iskoristim, ako se kasnije krene komplicirati da sam vec sve pripremila😊
    Upisem ti novi termin😊hihi mogla bi mozda onda biti cura opet😉
    Joj meni se isto pokazalo da decki znaju bit babe😅al da malo stariji, ovi mladi su super😊kod nas je isto vise muskih nego zena, al ok su svi vise manje, tu i tamo neki trac ali bezazleni😊tako da dobra mi je atmosfera😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Moina

Prijavi adminu

Moj plan je radit skoro do kraja, ima puno godisnjeg ali nekako bi ga prenesla za iducu godinu. Imam 17 dana godisnjeg od prosle godine i jos cu dobit minimalno 15 dana za ovu godinu. Ne bi htjela potrosit vise od 15 dana prije poroda da ostatak prenesem. Stvar je u tome da kad se ja vratim na posao na proljece kad beba navrsi 1 godinu da bi uzela 3 tjedna godisnjeg za more. Posto vrtici ne rade 3 tjedna po ljeti, pa bi rado isla sa obitelji na more. 
    Tu je to malo komplicirano jer dobijes 2 dana godisnjeg za svaki mejsec koji radis u godini, takod a se ne dobije godisnji za dane kada si na porodiljnom. 
    A u tih 3 tjedna sto bi ja bila doma a mala bi isla u vrtic, ja bi doma preslozila neke stvari. Imam u kuhinji za preslozit ormarice i pocistit sto mi ne treba, moram izvuci odjecu od kcerkice da vidim sto mogu iskoristit a sto cu bacit ili donirat jer sam sve stavila u vakum vrece. i tako imamo dosta posla oko organizacije stana. A i iskreno, radim od doma i ne pada mi posao tesko. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.