Cupko sretan rođendan svako dobro ti zelim..
Bebika nemora te to zabrinjavati, ja nisam imala dugo osjecaj,onda dođe par dana, te se smiri na par dana..sad osjetim samo kako skakuta,ali kad stavim ruku ,pod rukom nista,a sve je u redu.. iskreno i ja bi isla na terapije,ali kod nas su svi nekako hladni, bila sam jednom prilikom dok sam bila s bivsim muzem, pa sam dobila 3-je tablete i optuzbu da sam ja kriva sto me muz tukao.. da mi je naci nekog dobrog isla bi sigurno..mene pogodi apsolutno sve, sve, sve.. oduvijek sam takva, nije zbog trudnoće.. tu kod mene u susjedstvu je u subotu preminula beba pri porodu, to kad sam cula,propao mi je svijet,jos nisam dosla k sebi,iako nikog ovdje nepoznajem,bas mi je strasno.. sretno danas na pregledu svim curama,cekamo dobrih vijesti..
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Caoo zene moje, nisam stigla jucer da se javim 🥰 pregled je jucer prosao super, isli smo samo da saznamo pol i mozete i pored mene staviti 💙 jer cekamo deckicaa 🥰🥰 sve je uredu hvala Bogu, sljedeci pregled je 25.11 i tad radimo skeniranje organa ovdje se zove (u Austriji) OrganScreening gdje se detaljno svaki organ provjerava kod bebe ali to smo mi izabrali jer se dodatno placa 😊
Bebika bas mi je drago da si se javila, i bravo da ides na razgovore ako si osjetila da je potrebno😊 vjerujem da je svih to pogodilo, ali naravno da se netko s istom situacijom bolje nosi a nekom je teze. Jer nismo svi isti.
Ja nekako se pokusam sagledati realno, mozda ce nekome zvucati surovo, ali meni je tako lakse. U trudnoci se uvijek moze dogoditi neka komplikacija, cesce u ranijim ali moguce u kasnijim tjednim, nazalost to je tako, slozen je to proces u kojem se bebica razvija...ali ni jedna od nas tu ne moze puno nego vjerovati da ce biti sve super i vjerovati svojim doktorima. Kad u doktora nemas povjerenja moze se zazteaziti drugo misljenje. Vise od toga ne mozes nego ici optimisticno i misliti da ce sve biti dobro. Vjerujem da je to nekima lakse, nekima teze s obzirom na prethodna iskustva. Ali probajte biti pozitivne, da same sebe ne izludite. A trudnoca je istovremeno tako predivan period i kada zavrsi i bebica dode bude vam zao da je proslo tako brzo, a najvise vam bude zao jer ste je provele u velikoj brizi, a na kraju shvatite da ste mogle biti bezbrizne jer je sve ispalo super. Mozda vam sad to zvuci glupo, al meni je to neka zvijezda vodilja. Znate moju dijagnozu i znate da kako tjedni odmicu da je kod sve veca vjerojatnost da se kod mene nesto lose pocne dogadati tim veca sto su veci tjedni. Ali trudim se zivjeti normalnu trudnocu, uzivati u svakom danu i vjerovati da ce sve bit ok, i uglavnom mi i uspjeva, strah se pojavi kad cekam nalaze i slicno, al cim se zbrojim u glavi opet nekako vjerujem da ce biti dobro. Jer izludila bih do kraja da tako ne razmisljam. A na kraju, sto brinem nis ne mogu sad promijeniti, bit ce onako kako mora biti brinula ja ili ne brinula😊 jasno kad se nekome desi nes lose svih nas pogodi i treba vremena da probavimo, ali nakon toga nema druge nego sabrat se i ici dalje!
Sto se tice pokreta,ja i prijateljica smo tjedan dana razmaka, ona samo sitne baloncice i leotirice osjeti do pred tjedan dana nije bila ni sigurna da je to to, a meni bas udarci. Jednostavno je razlicito svima, razlicito smo visoke, netko ima manje netko vise sala, netko posteljicu iza netko naprijed. Nije svima isto😊
Dddd super da si se javila i cestitam na deckicu😊
Jen_dva bravo za odredivanje krvne grupe!
Zuzi zao mi je da si to prosla u prethodnom braku, mislim da to ni jedna zena ne zasluzuje, niti treba trpiti
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cupko sretan ti rodendan . Lijepo se provedi na svoj dan.
Evo mene s pregleda, nije mi radio uzv, ali je uzeo onaj mali uređaj da posluša otkucaje i nikako ih nije mogao pronaći pa sam se već počela tresti....onda je uzeo sondu i kratko mi samo stavio na trbuh da provjeri otkucaje, pa sam odahnula. Oduzeo mi je 5 godina života .
Uglavnom imam šećer 5.1 pa me poslao da za 2 tjedna ponovim, ako opet bude tako, vodit ću se kao da imam trudnički dijabetes. Slatko uopće ne jedem, ali očito da moram smanjiti voće. Super za sve uspješne preglede i otkrivanje spola. Sretno danas i ostalima koji idu.
22.08. +
Cupko sretan rođendan svako dobro ti zelim..
Bebika nemora te to zabrinjavati, ja nisam imala dugo osjecaj,onda dođe par dana, te se smiri na par dana..sad osjetim samo kako skakuta,ali kad stavim ruku ,pod rukom nista,a sve je u redu.. iskreno i ja bi isla na terapije,ali kod nas su svi nekako hladni, bila sam jednom prilikom dok sam bila s bivsim muzem, pa sam dobila 3-je tablete i optuzbu da sam ja kriva sto me muz tukao.. da mi je naci nekog dobrog isla bi sigurno..mene pogodi apsolutno sve, sve, sve.. oduvijek sam takva, nije zbog trudnoće.. tu kod mene u susjedstvu je u subotu preminula beba pri porodu, to kad sam cula,propao mi je svijet,jos nisam dosla k sebi,iako nikog ovdje nepoznajem,bas mi je strasno.. sretno danas na pregledu svim curama,cekamo dobrih vijesti..
Puno je bolje ići na psihoterapiju, nego kod psihijatra, oni često mahinalno samo trpaju lijekove. Baš mi žao što si to prošla, nikada nije žena kriva ako je muž tuče, zaboga pa ne može se napraviti nešto toliko loše da te netko udari 😮💨. Kakva ti je sad situacija s sadašnjim partnerom, znam da si bila pisala da nisi baš sretna...😔
Ari sve si u pravu kad kažeš da uvijek stvari mogu poći po krivu, ali ja se baš uljuljuškam kao u neku sigurnost...
Cupko sretan ti rodendan. Lijepo se provedi na svoj dan.
Evo mene s pregleda, nije mi radio uzv, ali je uzeo onaj mali uređaj da posluša otkucaje i nikako ih nije mogao pronaći pa sam se već počela tresti….onda je uzeo sondu i kratko mi samo stavio na trbuh da provjeri otkucaje, pa sam odahnula. Oduzeo mi je 5 godina života.
Uglavnom imam šećer 5.1 pa me poslao da za 2 tjedna ponovim, ako opet bude tako, vodit ću se kao da imam trudnički dijabetes. Slatko uopće ne jedem, ali očito da moram smanjiti voće.Super za sve uspješne preglede i otkrivanje spola. Sretno danas i ostalima koji idu.
Meni isto prošli put nije htjela raditi uzv, ali sam ga platila, 40€, baš me to živcira, ali neću je sad mijenjati, ionako ne planiram više djece imati 🤣🙈
Koliko škorpiona , rosie sretan i tebi rođendan s zakašnjenjem.
Rosie a da, možda da sam i ja pitala da mi napravi da ću platiti, bi napravio. Nisam se niti sjetila, baš me preplašio s tim nepronalaskom otkucaja. Budem idući put svakako rekla, ako mi ne bude radio. Bolje i 40€ nego privatno raditi novi termin i platiti 70€.
Žuži, svakako nikada, ali nikada nije žena kriva ako muškarac digne ruku na nju. Sigurna sam da i sama to znaš. Žao mi je što si prolazila kroz to, ali drago da si imala hrabrosti i maknula se od toga i zaštitila i sebe i djecu. Bravo!
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji