Cupko pa sretan ti rodendan😊🎂🎁🎊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cupko sretan rodendan🥳 skorpia kao i ja,meni je za par dana😁
Sretno danas na pregledima😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Čupko sretan rođendan 😍 škorpiončić 😃😃
Cure, dugo me nije bilo, iskreno baš me pogodi kad pročitam da je neka od cura imala spontani kao što smo imali slućaj tu u grupi prije 3 tjedna i onda danima razmišljam o tome pa imam crne misli što zbog prijašnjih iskustava a i po prirodi sam anksioznija…a krenula sam na psihoterapiju prije mjesec dana pa je već tad dosta toga krenulo izlaziti van…nisam vas prestala čitati, radovala sam se za sve dobre vijesti koje su bile a baš ih je bilo i drago mi je da svima sve ide kako treba i nadam se da nijedna od vas neće imati komplikacije i da ćemo sve izvući trudnoću do kraja. Ja danas popodne imam pregled. Ne mogu reć da se bojim jer mislim da osjetim bebu ali i dalje su to leptirići, škakljanja i mjehurići. Prave pokrete jos nemam a u 20. Tjednu sam pa me i to malo zabrine kad pročitam da vi koje ste u približnom tjednu osjetite nešto konkretnije. Vidjet cemo sve danas. Puno vas pozdravljam i saljem puse.
Svim curama danas zelim super preglede i da nam dodete sa novim, krasnim vijestima. Cekamo da nam se javite
Ja cu danas rec kolegama u firmi da sam trudna, sigurna sam da ce svi to super prihvatiti jer imam stvarno divne kolege. Ispekla sam onaj pound cake, onaj kolac koji izgleda ko kruh. Od narance je i jako lijepo mirisi, jednostavan za napraviti. Mala ga je jos jucer htjela jesti jer voli sve sa agrumima, ali joj nisam dala. Pa cu sutra ispeci jos jedan za nas doma (tj za nju) sa manje secera jer u ovaj ide 280g secera. Mislim da je to previse al sto mogu kad ovi moji vole slatkoMoina sretno😊sigurno ce se svi veseliti tako je i meni bilo😊
A ovaj tvoj kolac mi bas dobro zvuci😅
Ja napisem recept tu ako netko zeli
puno slavlja ovih dana, čupko sretan ti rodendan a i tebi tera ako je ovih dana škorpionke
moina nadam se da cete se lijepo zabaviti na poslu bebika nadam se da ce te danasnji pregled malo smiriti i svakako pohvalno sto ides na terapije ako se ne osjecas dobro
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Čupko sretan rođendan 😍 škorpiončić 😃😃
Cure, dugo me nije bilo, iskreno baš me pogodi kad pročitam da je neka od cura imala spontani kao što smo imali slućaj tu u grupi prije 3 tjedna i onda danima razmišljam o tome pa imam crne misli što zbog prijašnjih iskustava a i po prirodi sam anksioznija…a krenula sam na psihoterapiju prije mjesec dana pa je već tad dosta toga krenulo izlaziti van…nisam vas prestala čitati, radovala sam se za sve dobre vijesti koje su bile a baš ih je bilo i drago mi je da svima sve ide kako treba i nadam se da nijedna od vas neće imati komplikacije i da ćemo sve izvući trudnoću do kraja. Ja danas popodne imam pregled. Ne mogu reć da se bojim jer mislim da osjetim bebu ali i dalje su to leptirići, škakljanja i mjehurići. Prave pokrete jos nemam a u 20. Tjednu sam pa me i to malo zabrine kad pročitam da vi koje ste u približnom tjednu osjetite nešto konkretnije. Vidjet cemo sve danas. Puno vas pozdravljam i saljem puse.
Mene isto spontani pogađaju užasno, pogotovo što malte ne smatram gotovom stvari kad prođe prvih 12 tjedana, onda doživim udar realnosti i strah... Nadam se isto da će svima do kraja sve proći dobro 🤞🫶🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji