Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

Pinky meni su najvise pomogle vjezbe disanja, imam mediteo aplikaciju i na njoj imaju te kao vođene meditacije s disanjem, zvuci glupo al bas osjetim veliku razliku. Radis sve sto mozes ali nekad se stvari dogode i to je van nasih ruku, ako se prepustimo strahovima propustamo sve dobro sto se dogada, a da se gubitak na kraju i desi, nece nista manje bolit ako tudnocu provedemo u brizi i strahu

02/2023 💔👼 22tt

• anxietylevel100

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Bila sam na kontroli, sve je uredu, bebica se vrti ali bas , kaze doktor da je neki hiperaktivan decko. 18.11 mi je anomaly ultrazvuk. Rekao je da nastavim sa ovim Solgar gentle iron i ako ne pomogne za mjesec dana da kupim Sideral forte. Iduca kontrola 05.12. 

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Cure jutro svima😊
    Lerex super, cestitke na dobrom pregledu, dodam tvoj novi pregled na listu kad budem azurira pa da se mozemo pratiti😊i drago mi je da si nam se pridruzila😊
    Loane dobro nam došla i ti😊 dodam i tvoj termin, a mozes napisati i kad ti je sljedeci pregled pa da i to dodamo😊
    Sto se tice sekiranja, negdje sam davno cula nemoj se sekirat oko stvari koje ne mozes promjeniti, zvuci ovako klisej, ali stvarno kad razmislis ima smisla. Nase trudnoce su takve situacije, ako je negdje u zvijezdama zapisano da ce se nesto dogoditi onda je to tako, i nista vi tu ne mozete brinule se ili ne. Jednostavno nema druge, nego vjerovati da ce biti sve super i uzivati u tom predivnom periodu. Jer stvarno je predivan🥰 Slazem se, sve smo mi razlicite i razlicito smo prosle ili prolazimo, i drugacije se nosimo sa strahom i stresom ali jednostavno nema druge nego tako se postaviti. PikyB pokusaj si upotouniti dan, neka knjiznica, serije, tecaj, novi recepti, pecenje kolaca, setnje, vjezbice, meditacije, slozi si raspored po tjednu kad za sto odvajas vrijeme i drzi se toga. Ako moras mirovati, onda tako neke edukativne emisije, knjige, krizaljke. I definitvno podrzavam, ako te strahovi nadvladaju potrazi strucan razgovor. Bit ce sve dobro😊 mama si vec vidim u potpisu, sretna si zena, samo pozitivno naprijed, u inat prethodnim losim iskustvima😊
    Samy_lo tako je, mislim mozda sjednem sad u auto i sudarim se i nes se dogodi, ali ne mozemo tako razmisljat pa izludili bi svi. Za tecajeve jesi u Hr ili negdje drugdje? Ako si u Hr HZZ daje vaucere za tecajeve razne po ovim privatnim skolama kao sto su Algebra itd, pogledaj si to ako vidis nes zanimljivo imas pravo ako si zaposlena ili nezaposlena. Inace ti tecajevi ne kostaju malo a oni ti sve pokre. Ja nisan toliko u dizajnu, mozda druge cure vise znaju(Moina i MandM ako se ne varam su isto It), ali znam da se u zadnje vrijeme dosta korsiti Figma alat, to ti je super za znati ako te tako nesto zanima. Na stranici Udemy imas jako puno tecajeva, placaju se, ali znaju imati svakakve akcije pa budu ok cijene😊. 

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Anxiety cestike na dobrom pregledu😊 super😊 dodam novi termin😊 ajde bas me zanima hoce li taj solgar pomoci, inace imam problema sa zeljezom i van trudnoce pa da ga uvrstim u redovne vitamine i kad ne budem trudna😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Kawa

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

dobro jutro proljetnice , citam vas ali nemam sto pametno za dodati.
    i ja jedva cekam prestati raditi jer imam osjecaj da se puno vise zaokupim kad nisam na poslu. trenutno mi je period niske sezone i imam osjecaj da samo gubim 7h dnevno na googlanje gluposti u uredu dok mimo posla imam milijun drugih obaveza. dani do pregleda jaaako sporo idu i prema tome imam dosta vremena za negativno razmisljanje, ali trudim se jako tome oduprijeti. jako mi godi vrijeme provedeno na svjezem zraku i u prirodi. 
    kako vrijeme ide ja imam sve vise pitanja i nedoumica, kao sto su npr one jednokratne naknade koje se primaju po porodu od opcine/grada, hzzoa?, kakvu odjecu kupiti za nase proljetne bebe , pogotovo za nas sa kasnijim terminom? vi koje ste mame prvi put, kad krecete s kupovinom vecih stvari? naravno da imamo jos puuno vremena za ova pitanja ali mene to vec sad muci 
    mama ana kako si ti ?
    saljem pozdrave i ostalim curama aribari, daja, mandm, moina, zuzi, tera, jendva, anxiety, samy, kokili, pjegica, nadam se da ste dobro.. vec nam je velika ova nasa grupica 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Moina

Broj poruka: 322

Prijavi adminu

Da da nasi dizajneri koriste Figmu i ja kad nesto moram napraviti po dizajnu odna gledam u Figma di je sto. Ali ja nemam veze sa dizajnom vec sam ona koja taj dizajn prenese da live izgleda isto. 

• samy_lo

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

AriBari u Bosni sam.
    Pokusat cu prvo pogledari besplatan sadrzaj na youtube, pa budem vidjela sta dalje. Trenutno me zanima spajanje vise slika u jednu i slicno, htjela sam sebi naruciti sliku, i preskupo mi je, i kontam, pa hajde da naucim sama to raditi.Moja 3 trudnoca ( prva iznesena) je od pocetka bila stresna, naime moj otac je imao osteosarkom, i vec bio na izmaku snaga, imao metastaze, sjekli mu 2 puta ruku,, a moj otac je meni bio sve, mislim mama je mama, ali on je bio moje nebo. Jednostavno je bilo kao da cuvate pijesak u ruci, a on vam konstantno curi kroz prste. Svaki dan sam bila sa njim, hodala po bolnicama, ma sve. A uz to trudna. Umro je kad sam bila trudna 6 mjeseci, zamislite koju bol sam prozivljavala svaki dan. I moj djecak se rodio, i kada sam ga ugledala kao da sam vidjela svog oca. Zato prepustam sve Bogu, jer sve je zapisano. I zato vas molim uzivajte u trudnocama, to je nesto najljepse, nakon 3 poroda sam pomislila kako mi je zao sto vise necu biti trudna, jer nisam ni planirala vise, ali eto desilo se, i neka je. Sretna sam na kraju krajeva, iako su mi dani turbulentni. Uzivajte cure. Sve ce biti kako mora. 

Moina

Broj poruka: 322

Prijavi adminu

Ja sam sad bila na pregledu, vanrednom jer sam jucer imala jake bolove i nisam vise htjela cekat vec sam htjela da mi provjeri zasto se to dogada. Uglavnom sve je ok, posteljica ok, vode imam dovoljno, cervix 38 sto je ok, kaze bebina glava je gore i lupa ko luda. Nije nam rekao spol i iskreno nije nas zanimao spol danas jer sam dosla zbog bolova. Njegovo objasnjeje je da se sve unutra siri i da dode do nekih malih kontrakcija koje ja osjetim ond au cervixu. Jer nije to bol koja je cijeli dan i svaki dan, neki dan nema nista, neki dan ima par puta na dan, neka je manje jaka neka je jaca. Tako da je rekao da je to jedino sto moze objasnit tu moju bol posto je sve u redu. Kaze da ako me stisce crijevo da popijem jos malo vise magnezija da idem na wc posto nisam bila par dana. 
    Na neku ludu srecu je i muz danas bio kod kuce jer morao ic sredit auto, pa je dojurio i on na pregled. Bio je sretan jer smo vidjeli bebu. Drugi pregled imam po terminu za 3 tjedna. I rekao mi je da opet dodem ako cu imat bolove, da ne moram ni zvati. Tlak nizak ko uvijek a imam 2 kile vise, iako kaze da misli da je 1 kg vise jer nisam bila na wcu par dana  ali eto sa bebom sve ok, ja moram lezat sto je vise moguce, takod a nastavljam rad od kuce sa kauca ili kreveta

Minnieus

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

PickyB jako mi je žao što si proživjela taj gubitak. Meni je trebalo dosta da se oporavim nakon spontanog u 9-om tjednu, tako da u potpunosti razumijem i brigu i strah i sve što ide s tim, ipak je to već bila prava beba . Cure su svašta pisale kako zaokupiti misli i stvarno je tako, pogotovo jer ne možemo utjecati na ništa. Možemo samo vjerovati da će sve biti u redu.
    Moina dobro da si otišla provjeriti i  da je sve u redu. 

22.08. +

jen_dva

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

Moina super da je sve u redu ❤️ sretno svima koji danas idu 🥰

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.