Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loane

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav cure, ja se javljam prvi put. 04.04. mi je termin i prema zadnjem ultrazvuku čekamo dečkića. Jednu curku od dvije godine imam doma :)
    Imate li preporuku za 4D u ZG?

• samy_lo

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Pozdrav zene, 
    Drago mi je da ste sve dobro.
    Vezano za strahove u trudnocama, iako sam i ja imala 2 prvw trudnoce sa losim ishodom (2 je bila blizanacka) samo sam se u 3oj malo brinula dok nije prosao taj krizni period jer sam na samom pocetku morala da lezim u bonici za stitnu, jer sam imala hipertireozu i bilo je bojazni da bi to moglo uzrokovati pobacaju, svaka naredna trudnoca ni jednom nisam pomislila da ce se nesto lose desiti. Uvijek kazem nek je zivo i zdravo, sve je u Bozijim rukama.Posto sam procitala nekada da je neka od vas u IT sektoru, ili kako se to vec zove, da li znate da ima neki kurs za ADOBE PHOTOSHOP i sto sve ide uz to, da je bas za pocetnike. Htjela bi nesto nauciti, pa usput mozda moci i zaraditi od kuce, jer bogme i 100 eura dodatnih znaci.
    Odavno trazim nesto sto bi mogla raditi od kuce, ali jos nisam kliknula ni sa cim. Hvala :) 

• Zuziii

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

PikyB

Drage zene, jedno pitanje - kako se borite sa strahovima u trudnoci? Imate li ih? Meni je ova trudnoca prepuna strahova, em sto nam je trebalo 2 godine da ostvarimo trudnocu, pa sad kad je konacno tu, strah me da nesto ne pode po krivo kao u prosloj trudnoci kad sam izgubila bebu u 21 tj.. :S svaki pregled mi stvara ogromnu kolicinu straha, a opet znam da na nista ne mogu utjecati..

Draga PikyB, sve te razumijem. Sad sam 20+4, nakon 4 Vto, a izmedju 3 i 4 sam izgubila blizance  u 24 tt, isto je bio infarkt posteljice, imam Mtfhr I Pai, a još sam i primala clexan I eto opet se desilo , poslije mi je to sve uzrokovalo ogromno krvarenje na porodu, dve kiretaže u 7 dana, 5 boca krvi.  Jos sam na to sve kao 0-, suprug 0+, I sad sam na strogom mirovanju zbog skraćenog grlica. I zbog svega prije nisu mi jos uključili ništa za trombofiliju već prate D dimer I nekih jako puno drugih faktora. 
    Pokušaj citati  knjige, raditi meditaciju, dosta šetati ako možeš, vježbe disanja, ako ni to ništa ne pomogne potraži pomoć, meni je tad pomoglo poslije svega i pshilog I pshijitar (imala sam kratko neku terapiju) , za sad se  borim sa mislima i pokušavam ostati smirena. Samo hrabro i vjeruj da ce sve biti dobro ❤️

• lerex

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Loane preporuka za dr. Ujević i polikliniku Gineko. Cijena 90eura, dobili smo hrpeeeetinu slikica, doktorica divna. Odgovorila na sva pitanja, tata bio s nama, ma predivno nešto🩷

• lerex

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Ja sam danas obavila pregled, 20+3
    Bebica je aktivna, posteljica straga. Velicine odgovaraju tjednu :)
    Sljedeći pregled je 02.12. 

Moina

Broj poruka: 322

Prijavi adminu

PikyB

Drage zene, jedno pitanje - kako se borite sa strahovima u trudnoci? Imate li ih? Meni je ova trudnoca prepuna strahova, em sto nam je trebalo 2 godine da ostvarimo trudnocu, pa sad kad je konacno tu, strah me da nesto ne pode po krivo kao u prosloj trudnoci kad sam izgubila bebu u 21 tj.. :S svaki pregled mi stvara ogromnu kolicinu straha, a opet znam da na nista ne mogu utjecati..

Znaci nakon svega sto mi se desilo prije prve iznesene trudnoce do kraja, bilo me strah svega. Doslovno sam provela trudnocu pod stresom i strahom. Tresla sam se pred svaki pregled, kad bi trazio i gledao bebu ja bi prestala disat dok ne bi rekao tu su otkucaji i sve je ok. na svaku malu bol bi jurila na hitnu i slicno. 
    U ovoj trudnoci je malo drugacije jer sam si nekako osvjestila da nista ju tu ne mogu, da pijem vitamine i pazim na sebe i prehranu, da radim sve najbolje sto mogu da beba bude dobra i zdrava. A sad sto ce se dogoditi ja tu ne mogu nista. Jer prije sam sama sebi govorila joj ja bi jos jedno dijete ali samo da ne moram biti trudna. Toliko mi se zamjerilo biti trudna, bila sam toliko ljubomorna na sve druge cure koje su bile aktivne i bezbrizne u trudnoci, koje su obilazile trgovine, isle na kave, hvalile se svojim trbuhom, a ja...ja sam provela trudnocu na kaucu u strahu je li moja beba dobro. Sad sam rekla da si to necu dozvolit jer ne planiram imat vise djece (ako dode neplanirano super ali planski necemo vise). I mislim da bi trebala trudnocu pogledat malo drugacije i uzivat u njoj maksimalno. Naravno sa velikom dozom opreza. Tako da sve je to kako si poslozis u glavi i ako si dovoljno spremna bacit strahove sa strane. meni je trebalo vise od 2 godine, netko moze odmah. Zelim ti svu srecu i da se uspijes malo opustiti jer nase beb su pod stresom kad smo mi pod stresom. 

• daja12

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Jutro zene, 
    Evo i ja da napisem svoje iskustvo i kod mene ne bilo svega. Meni je trebalo dugo da prvi put zatrudnim i lose se zavrsilo prokrvarila, i poslije toga sam tek uspijela nakon godinu dana i opet prokrvarim i opet isto 😞 i jos cijelo vrijeme svi oko mene trudni svatko pita Sta je s nama kad cemo mi… i 2 mjeseca kasnije meni test opet pozitivan mene nije bilo strah tada mene je bilo svaki put strah kad idem u wc dali ce sve biti u redu dali cu dobiti smedjarenje i krvarenje i taj strah mi je nestao tek iza svih glavnih kontrola jer sam skontala da previse citam internet i sve usporedjivam sa sobom i svojom trudnocom, kad sam to prestala i stvarno sam pocela da uzivam u svakom momentu jer ce stvarno biti kako dragi Bog to zeli i sve je u Bozijim rukama. 
    Sad bi vam napisala jos sto sam nasla na internetu i koliki sam skandal napravila to je bilo strasno cijelu obitelj sam digla na noge🙈 

• samy_lo

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Jutro :)
    Popile kaficu ?
    Meni se svidja kako Aribari razmislja, jer zaista ona ima prostora za sikiraciju, i ja mislim da je kod nje bas sve hvala Bogu u redu, jer je opustena. Bas kao kod npr.teskih bolesti, svi ljudi koji su pozitivni to nekako prebrode, oni koji se prepuste strahu, vecinom izgube bitku, nazalost. Ali opet kazem sve je kako je sudjeno, ne znam sta me ceka za sat vremena, a kamo li za mjesec ili vise. Zelim vam da vam ostatak trudnoce svima protekne u najljepsim osjecanjima.
    Poslije cu vam napisati koliki sam strea imala sa sinom, ali on se rodio bez obzira na sve.

• PikyB

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Hvala vam drage zene vidim da ima puno slicnih prica i da je skoro svakome trudnoca isprepletena s nekim strahom. Isla sam i ja kod psihologa nakon toga, i prihvatila sam sto se dogodilo.. a sada razmisljam da isto krenem cisto da se malo oslobodim tog straha. Drzite se, zelim svima da trudnoca prode sto brze i lakse! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Cure drago mi je za dobre preglede 😊
    Ja isto imam strah cim bebu ne osjetim prije pregleda nemogu ni spavati,nisam imala gubitke ali zato je dugo trajala borba za trudnocu..
    Zuzi ja imam zgaravicu vec 10ak dana uzas🙄

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.