Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Minnieus super na pregledu, ok malo te isokirao doktor ali vazno da je sve ok😊
    Rosie neka i trebas vjerovati i biti sigurna da ce biti sve dobro, dapace uljuljuskaj se i uzivaj u trudnoci. To i kazem, ako se nekad nekome i desi nesto lose nosit cemo se s tim kad do toga dode, dok je sve dobro uzivajte u tom dobrom i divnom i vjerujte da ce sve biti super😊u glavi prognozirati lose scenarije i unaprijed misliti da ce se nesto lose dogoditi nema smisla, cak i ja kojoj doktori svaka dva tjedna osvjescuju da mozda nece bit dobro to ne radim, trudim se zivjeti normalnu trudnocu i vjerovati da ce sve biti super😊jasno mi je cure, da smo sve imale razlicita prethodna iskustva, i da je nekom lakse nekom teze biti pozitivan, al briga unaprijed da ce se nesto dogodito nema smisla. Znam da je tesko ne brinuti, ali probajte😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Rosie sretan i tebi rodendan😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Minnieus

Broj poruka: 247

Prijavi adminu

Aribari slažem se s napisanim. Jednostavno je to nekad jače od nas samih, ali dobro je dok se uspijemo izboriti da pozitivna prevladava 
    Moina baš lijepo za kolač i da imaš takvu ekipu na poslu. Kod mene se okupila ekipa koja stalno trača i svi jedni drugima pričaju iza leđa, tako da sam ja baš na distanci od svih jer ne želim biti dio toga. Samim time praktički niti nemam želju s nekim podijeliti vijest. Sretna sam da imam svoj ured u kojem sam sama, pa lakše podnosim tu atmosferu. Žalim za starim poslom, gdje smo svi bili složni i gdje je atmosfera bila preodlična, još se svi družimo nakon 8godina.

22.08. +

• anxietylevel100

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Radila sam nalaze neki dan zeljezo 4.. 
    Bilo je 18  u septembru evo sad 4, ocito beba uzima sebi. Kupila sam sebi Solgar gentle iron, imate li kakva iskustva sa tim preparatom? Nasla sam sve pozitivne recenzije za njega od strane trudnica, jer ne daje smetnje sa probavnim traktom kao vecina preparata zeljeza. Kontrola mi je 07.11. , a big anomaly skrining 18.11

AriBari

Prijavi adminu

Anxiety to je zeljezo da dobiti terapiju na recept, bas je jako nisko, zna li ginekolog tvoje nalaze? Ja dobivam na recept zeljezo. Sad jedino ako ti sve smeta pa si se odlucila na blazi oblik?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• anxietylevel100

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

AriBari

Anxietyto je zeljezo da dobiti terapiju na recept, bas je jako nisko, zna li ginekolog tvoje nalaze? Ja dobivam na recept zeljezo. Sad jedino ako ti sve smeta pa si se odlucila na blazi oblik?

U cetvrtak idem njemu 07.11 pa cu mu pokazati nalaze, a ovo sam uzela jer sam nasla studije da je ovome najbolja bioraspoloživost pa radi toga 

žuži1808

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

rosie0111

žuži1808

Cupko sretan rođendan svako dobro ti zelim..
    Bebika nemora te to zabrinjavati, ja nisam imala dugo osjecaj,onda dođe par dana, te se smiri na par dana..sad osjetim samo kako skakuta,ali kad stavim ruku ,pod rukom nista,a sve je u redu.. iskreno i ja bi isla na terapije,ali kod nas su svi nekako hladni, bila sam jednom prilikom dok sam bila s bivsim muzem, pa sam dobila 3-je tablete i optuzbu da sam ja kriva sto me muz tukao.. da mi je naci nekog dobrog isla bi sigurno..mene pogodi apsolutno sve, sve, sve.. oduvijek sam takva, nije zbog trudnoće.. tu kod mene u susjedstvu je u subotu preminula beba pri porodu, to kad sam cula,propao mi je svijet,jos nisam dosla k sebi,iako nikog ovdje nepoznajem,bas mi je strasno.. sretno danas na pregledu svim curama,cekamo dobrih vijesti..
    Puno je bolje ići na psihoterapiju, nego kod psihijatra, oni često mahinalno samo trpaju lijekove. Baš mi žao što si to prošla, nikada nije žena kriva ako je muž tuče, zaboga pa ne može se napraviti nešto toliko loše da te netko udari 😮‍💨. Kakva ti je sad situacija s sadašnjim partnerom, znam da si bila pisala da nisi baš sretna…😔
    Ari sve si u pravu kad kažeš da uvijek stvari mogu poći po krivu, ali ja se baš uljuljuškam kao u neku sigurnost…

Ma situacija je kako joj se prilagodis,u biti mi je vec dosta toga da on mora biti centar paznje,on je svoj "posao" napravio,a sad ima to maleno bice za koje se trebam boriti.. grubo zvuci,ali njegove budalastine i jednako djeluju na bebu kao na mene,katkad imam osjećaj da smo dva različita svijeta,jer uz sve sto smo prosli moja djeca i ja, jos uvijek svijet vidimo u sarenim bojama, a on i njegova mama svijet vide crno-sivi, nema tog iskrenog smijeha,kao kod nas,nema nekog pozitivnog pogleda na nesto.. ali se nadam,jer zelim da se djete rodi kao radosno,a ne kao depresivno djete koje se nece nicemu radovat.. nekako vjerujem da ce mu djete unijeti boje radosti.. ali do toga imamo jos cca 15 tjedana 😱😆 kako to malo zvuci.. bas jutros razmisljam kako me zanima na koga ce liciti, partner je dosta tamnoput,crna kosa,crne oci.. a ja bjela kao sir,smeđa kosa i smeđe oci😅 mozda bude kao nutella 🤣🤣 malo zezancije na taj racun hehe

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

žuži1808

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

E da, uvijek zaboravim pitati.. dali ima tko problem s grcevima,ali ne u listovima na nogama nego u samom središtu koljena.. ima vec sigurno 3 tjedna svaku noc,svako malo me uhvate grcevi u oba koljena odjednom,bol je nenormalna,a nemozes si pomoci jer smeta "casica"na koljenu..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

• Bebika

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Cure hvala svima na ohrabrujućim porukama ❤️❤️❤️ javljam se s pregleda. Sve je odlično, beba lijepo napreduje i pregledala mi je ušće, zatvoreno je tako da je baš sve kako treba po njoj. Sljedeća kontrola mi je 3.12. 🍀 
    Ostale cure, kako je kod vas? 
    Što se tiče psihoterapije, svakako je bolje nego psihijatar jer on uglavnom preporuči lijekove a to nikako ne želim jer znam da s tim riješavam problem privremeno i liječim posljedicu a ne uzrok anksioznosti. I moram reći da od kad idem 90% stvari koje izlaze van su traume iz ranog djetinjstva. Zato mi je drago da sam baš u trudnoći odlučila krenuti na terapiju jer želim roditi sretno dijete i nikako ne želim na njega prenijeti svoju traumu i anksioznosti. I stvarno su jako bitne te prve 4 godine djetetovog života, da odrasta u sigurnosti i radosti jer to je jedino što mu tada treba ❤️ 

AriBari

Prijavi adminu

Bebika suuuuper, eto sad odahni, i probaj uzivati u tom predivnom stanju, vjeruj mi kad budes imala bebicu od 6 mjeseci u rukama i kad pogledas unazad i shvatis kako je sve bilo super u trudnoci, ces se sjetiti mojih riječi😊
    Odlicno da je sve dobro🥰
    Evo i nas, sve super odgovaramo tjednima, mrvicu veci, ali sve je u redu🥰vidjeli i lice, dobili slikicu pravu🥰sutra opet vadenje krvi pa se nadamo da i to stagnira😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.