Evo da ja iznesem svoje iskustvo otkrivanja spola na UZV. Doktor je pretprošlom pregledu rekao da je vjerojatno curica, a sad na zadnjem pregledu (16+4) ju je baš ulovio iz nekog kuta gdje su joj nogice raširene i rekao evo vidite da tu nema ničega. Tako da sad imamo sliku UZV curice s raširenim nogama.
Svima vam želim da se lijepo odmorite na ovom produženom vikendu.
Hei, prvi put cujem za tu prostirku malo cu googlat pa da vidim dali je ima kod nas gdje kupiti pa da isprobam.
Hvala ti.
Malo mi je lakse uspjela sam da odspavam i popila litre kamilice i kokosije juhe i stavila sam noge u topliju vodu.
I sad se molim ujutro kad ustanem da sam opet puna energije kao jucer 🙏🏻❤️
Nemoj samo uzimat onu kao "pravu" jer je bolesno skupa, a ista stvar ima za 20-30 eura na temu/amazonu pa i u dechatlonu.
Sretan put svima koji putuju danas, zelim vam lijep produzeni vikend <3
02/2023 💔👼 22tt
Nego, trebaju mi neke utjesne rijeci jer sam se pocela lagano brinuti sto nista vise ne osjecam maloga Jel vas ima jos sa posteljicom sprijeda, jel to normalno? Dok je bila glava dole sam tu i tamo osjetila neke udarcice, al sad se mislim okrenuo i ne osjetim bas nista, da nema trbuha ne bi rekla da sam trudna uopce. Ovo mi se cini kao konkretan tjedan, valjda bi trebala nesto osjetit tu i tamo sta ne?
02/2023 💔👼 22tt
cupko sretno, dobro si me nasmijala sa sljivamaja toliko tamanim mandarine da me strah da cu roditi narancasto dijetearibari zelim ti ugodan produzeni vikend s ekipom, zasluzeno odmorimene i sestru su roditelji isto tako u djetinjstvu vodili sa svojom ekipom i njihovom djecom i to su nam bas lijepe uspomene ostale.
pjegice suosjecam, mi osim sto ostajemo kuci ceka nas masu posla jer renoviramo stan, kao i vidim mnoge druge cure na temitockice cestitam za dobar pregledmamaana jesi ti radila neki nipt pa vec znas spol ili si cekala uzv? pitam jer se nadam da cu i ja saznati na iducem uzv u 16tt. vidim da te nema na listi za sljedeci pregled?
cure molim vas za info o otvaranju komplikacija.. ja planiram ici 1.12., ali placu i platnu listu za 11. dobivam 10.12., kako se to onda racuna, ubraja li mi se onda i 11.mj ili ne ? ili bih morala raditi do 10.12. da dobijem i tu zadnju listu ?
moina zar su elektricni autmobili kod vas oslobođeni placanja vinjete i tunelarine? imate li mogucnost puniti auto po putu na pumpama i punionicama ? nadam se ipak da cete sretno stici u hrvatsku i zelim ti sretan put
Tako je, ako ides 1.12, onda nemas platnu listu za 11.pa ti taj mjesec ne ulazi u prosjek zadnjih 6. Ako ti je bitna platna za 11., odi na komplikacije nakon sto je dobijes.
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Kawa mislim da se za komplikacije ne računa mjesec u kojem ideš na komplikacije, to bi u tvom slučaju bio 12 mjesec. A s obzirom da dokumentaciju na HZZO moraš predat do 5tog u idućem mjesecu, znači do 5.1., knjigovođa ti ima vremena cijeli 12 mjesec izdat onu potvrdu o plaći, ne vezano za to koji datum u mjesecu otvaraš komplikacije.
Jen_dva ja sam negdje u 16tt počela osjećat ono kao leptiriće, onda mi je to u 17tt skroz nestalo, ništa nisam osjećala, na pregledu sad ovaj tjedan sve bilo u uredu, sad opet tu i tamo osjetim kao lagano lupkanje i to više bočno. Posteljica mi je naprijed
3🧒
kokili , tockica, hvala vam cure na odgovorima. recimo da ja uzmem obicno bolovanje od 1.12. do 10.12., i onda predam i tu platnu listu od 11.mj, teoretski bi se moglo tako? s obzirom da nemam godisnjeg vise.
jendva nemam iskustva ali nadam se da ti se beba samo ulijenila :) evo i tockica pise za isto iskustvo.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji