Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Cure još sam vas zaboravila pitati. Ja sam inače od 5. tjedna na 3x1 duphastonu jer sam imala smeđi iscjedak, on se povukao nakon dva, tri dana, ali je rekla ginek da cu ga do 12. tjedna piti. Danas sam je pitala i rekla je neka još ovaj tjedan pijem samo jednu tabletu na dan i to je to. Mene je tako strah prestati piti te tablete 🤣 jel koja bila na njima i kako je išlo "skidanje"?

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

• cupko

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

I još nešto od mene. Imala sam u urinu malo povišene vrijednosti (bakterija, početkom listopada) i tad mi je ginek preko maila rekla da nije ništa alarmantno neka pijem više tekućine da se mokrenjem očisti sve. Danas me ipak poslala nakon pregleda još jednom dati urin i sad sam slučajno pogledala, nalaz vec stigao, vrijednosti su malo manje nego prvi put, ali i dalje povisene. Zvala sam ginek da bi mi rekla sestra da ona ne može sad ništa jer je privatan dio ambulante (🙄😂) i da se u ponedjeljak čujemo. Malo sam u brizi do ponedjeljka, ali ako do sad nije bilo ništa valjda neće ni biti?

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

• LeJe

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Kawa ja sam otvarala komplikacije sad u drugoj polovici 10og mjeseca. Otvorila sam ih s datumom 16.10. znaci placa za rujan je vec bila isplacena do tada, ali na HZZO sam trebala predati R1 potvrdu placi od 1.4. do 30.9.
    Placa za rujan koja je bila isplacena u listopadu nije usla u prosjek. Tako da ni tebi, bez obzira kojeg datuma u 12om mjesecu otvaras komplikacije, placa za studeni nece uci u prosjek. Na HZZO je potrebno predati R1 u kojem je zadnji mjesec prije otvaranja bolovanja.

• daja12

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Cupko za duphastonu ti nemogu nista reciter ja za odrzavanje trudnoce uzimam vaginalno cyclogest od pocetka mislim da cu i do kraja. 
    A znas li tocno Sta ti je proviseno u urinu meni su leukociti i rekli su mi da moram puno vode piti, mucim se i pijem i dzaba da bi mi na kraju rekao da je moguce da mi je to od cyclogesta.

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.