Nisam jos pohvatala je li vecini prva trudnoca ili vec imaju djece, ali moj savjet ( sto sam napravila i s prvom) isposudivajte sve sto mozete od drugih ( robica, krevetic, kadica, ljulja, kolica,...) jer beba sve brzo preraste ili niti ne koristi i meni je steta davati novce na nesto kratkotrajno. Kadicu smo kupili tada za 100 kn ( 100 cm) i to ce duze koristiti, kolica i krevet kao i robicu posudili, AS dobili. Kolica nije skoro niti koristila osim kad je bila u jaju ( 6 mjeseci).
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Imam osjecaj da je samo kod mene prva bebica i da ste svi ostali vec iskusni 😄😄 citam sta ste sve kupile s prvom bebom i cime ste bile zadovoljne pa biljezim sa strane. Makar kod nas je sa strane muzevih roditelja apsolutno prvo unuce tj unuka, a s moje strane prva curica u uzoj i siroj obitelji tako da se to vec pocelo naveliko komentirat koja baba ce kupit kolica, koja kadicu, tko ce krevetac i tako dalje 😂
Mi nismo nista robice dobili jer je necakinja bila zimsko dijete a moja je ljetno. A i moja se rodila jako jako mala, dosla kuci sa 2.5kg pa sam morala kupit one velicine 50 Ali eto nakupovala sam svega ali u neutralnim bojama. Krevetic smo dobili rabljeni. Iz ikeje od neke moje rodakinje pa smo ga obnovili. Spavala jeu njemu par mejseci a onda je presla k nama u krevet. Jer ja nisam mogla ustajat svako malo, bilo je 100 puta lakse a i krevet nam je 180x200.
Kokili ako imas od koga posuditi to je super, mi nismo imali, svi ili imaju bebe ili planiraju nove😅
Rosie, provjereno ima frendica od nje sam to i vidjela, mala se samo uslagira od toga😅stavi je u kolica i samo je vidis da pocne tonut u san. Odmah sam rekla ja to zelim. Opet stoji ono, nikad ne znas kakva ce beba biti😅
Ovaj: https://www.svijet-beba.hr/vise/zazu/djecja-kolica/41/97/1776/27213
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Kokili ako imas od koga posuditi to je super, mi nismo imali, svi ili imaju bebe ili planiraju nove😅
Rosie, provjereno ima frendica od nje sam to i vidjela, mala se samo uslagira od toga😅stavi je u kolica i samo je vidis da pocne tonut u san. Odmah sam rekla ja to zelim. Opet stoji ono, nikad ne znas kakva ce beba biti😅
Ovaj:https://www.svijet-beba.hr/vise/zazu/djecja-kolica/41/97/1776/27213
Koja dobra stvar 😁 zvuci genijalno
Sortiraj odgovore
Najstariji