Aribari spreijeda mi je posteljica,to mi je rekao na zadnjem pregledu.
E cure sto se tice kilaze koliko ste do sad dobile kg? Ja mislim da sam previse opterecena s tim stalbo se vagam🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ja sam 12tjedan od sutra a do sad sam dobila 3-4kg svaki pegled 1kg vise. Mislim da ce do kraja oborit sve rekorde
Ako netko ima ideju šta se sve može zamrznuti voljela bih da napiše, ja s prvom bebom nisam to napravila i požalila sam debelo. Sad hoću sigurno...
Cure evo i mene s pregleda. Nisam ništa spavala od nervoze. Simptomi su mi se nešto smanjili pa sam se zbedirala, ali sreća uzalud. Bebica je lijepo narasla. Po uzv ravno 11tjedana. Vidjela sam rukice i nogice i čula srčeko kako snažno kuca 🥰.
Presretna sam, sad se trebam naručiti na mini anomaly, to bi išla privatno. Ima tko za preporučiti nekoga u Zg?
Idući pregled 5.11.
Čestitam na još jednoj curici i ostalima na dobrim pregledima 🤗
22.08. +
Cure evo i mene s pregleda. Nisam ništa spavala od nervoze. Simptomi su mi se nešto smanjili pa sam se zbedirala, ali sreća uzalud. Bebica je lijepo narasla. Po uzv ravno 11tjedana. Vidjela sam rukice i nogice i čula srčeko kako snažno kuca 🥰.
Presretna sam, sad se trebam naručiti na mini anomaly, to bi išla privatno. Ima tko za preporučiti nekoga u Zg?
Idući pregled 5.11.
Čestitam na još jednoj curici i ostalima na dobrim pregledima 🤗
Minnieus bas mi je drago da je sve super 🥰
Ja sam 12tjedan od sutra a do sad sam dobila 3-4kg svaki pegled 1kg vise. Mislim da ce do kraja oborit sve rekorde
Meni je doktor rekao da bi trebalo dobiti svaki mjesec jednu kilu, a pretpostavljam da je kod blizanaca i više. Tako da mi se cini da ti odlično ide. Ja gubim kile i špotaju me
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Ja sam 12tjedan od sutra a do sad sam dobila 3-4kg svaki pegled 1kg vise. Mislim da ce do kraja oborit sve rekordeMeni je doktor rekao da bi trebalo dobiti svaki mjesec jednu kilu, a pretpostavljam da je kod blizanaca i više. Tako da mi se cini da ti odlično ide. Ja gubim kile i špotaju me
Nije mi nista komentirao kile. Ja sam imala „srecu“ da imam mucnine Al ne povracam pa valjda onda ne gubim like. A budem glanda u trenutku kad mi nije mucno najedem se pa mi se sve smuci. Koliko sam se namicila za ova dva misa tako da mi ne smeta vjerovatno dok budem kasnije trcala za njima cu ih skinuti 🥰
Daja12 kod tebe su duple brige i dupla sreca 🤭. Moja prijateljica ima blizanke, predivne curice. U biti se od malena animiraju medusobno. Njoj je bilo lakse s njih dvije dok su bile bebe nego meni s mojom. Nadam se da ce i kod tebe tako biti.
Sto se kila tice, meni na zadnjem pregledu i danas, tocno u gram. Nisam eto ni grama dobila. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci, tek sam kasnije pocela dobivati kile, do 7mj. Sam dobila 4-5kg, a kasnije sam morala mirovati i kile su isle rapidno gore. Rodila skoro mjesec ranije s +13kg.
22.08. +
Ja sam ispicetka dobila 1,5kg, sad sam na +6kg😱 uglavnom izgledam mrsavo samo stomak raste🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure mislim da je s kilama to sasvim individualno, ali dok god to nisu neke jako velike oscilacije ja mislim da je sve normalno, ja sam u prvoj dobivala nekako u kontinuitetu svaki pregled kila do dvije gore. Na kraju sam bila +13, beba je bila skoro 4 i pol, dok maknes plodnu vodu, cice mlijeko i veći obujam krvi, kad je sve to otišlo došla sam na svoju težinu 3 mj od poroda. Možda kila više. Sada sam do 12 tjedna dobila 5 kila, al ja sam u 12 tjednu izgledala kao 5-6 mj trudna, trbuh iskočio skroz, tako da me tih 5 kila nije ni najmanje brinulo. A i vidim se sva sam vitka samo mi je trbuh vani, jasno mi je da su to cice, krv, plodna voda itd. Sada kad sam bila prošli tjedan, nisam dobila niš od zadnji put. Tako da Tera meni tvoj dobitak izgleda sasvim pristojno. A naročito ako i sama vidiš da se nisi ubucila nego da si dobila trbuščić samo. Drugo važno, kile dosta odlaze dok dojite. A ako ne budete dojile ćete kasnije trčkarat za djdcom. Nemojte se zamarat time. Ja doma ni nemam vagu😅neki dan kad sam došla na pregled sestra me pita ste se vagali jutros ja kažem ne, nemam vagu, ja se važem kod samo kod vas i samo kad sam trudna😅
Minnieus super za dobar pregled😊 vjerujem da je sada lakše😊
Za zaleđivanje, ja zaleđujem maneštre razne, fažol s kobasicama - grah, gulaše razne, šnicle u saftu, razne umake za pašte isto (ali one na crveno),bolonjez, čak znam i ove pripreme što sam pričala, recimo mi nabavimo friške lignje pa napravim recimo dosta kao za tri rižota, onda to zaledim odvojeno, i onda suprug može samo to odlediti zagrijati i na to dodati rižu. Sve ovo što sam navela je odlično nakon odleđivanja, ja sam onako gurman volim da mi je hrana ukusna. Nikako ne zzaledujem ako je nesto pripremljeno s necim sto je iz leda. Moja prijateljica koja je u istoj situaciji kao ja, posao i djeca, zaleđuje čak i guste juhe koje skuha na veliko pa za nekoliko puta ima.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji