Želim vam svima sreću na pregledima! 🙂
Što se kilaže tiče ja sam dobila jednu kilu za sad i kao da mi je trbuh iskočio, ne znam jesam se to udebljala, napihnutost ili što 🤣 Jedu mi se samo gluposti i nezdrave stvari, jedva se natjeram pojesti nešto zdravo, voće npr. Prije nisam imala problema.
Sa spavanjem imam i ja problema. Trudim se bočno, ali mi smeta zbog grudi koje me bole tako da se svako jutro probudim na leđima i onda me i leđa bole jer nikad prije nisam tako spavala. Nešto sam čitala da nije dobro na leđima spavati?
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
AriBarinadam se da ce sve biti u redu kao i do sada 😇
žuži1808Sto se tice spavanja, ja se trudim spavati bocno, do sada mi je pasala samo lijeva strana, ali evo zadnje dvije-tri noci me uzasno leda bole kad sam na lijevoj strani. Cak ponekad osjetim neko probadanje u predjelu rebara. Tako da sam i ja u fazi trazenja polozaja koji mi odgovara. Jeste li vi uzimale jastuk za spavanje, onaj dugi, u ovako ranoj trudnoci i jel pomoglo?
Ja nisam uzimala takav jastuk, s obzirom da spavam sama 🫤 uvijek je jedan veliki jastuk visak u krevetu,tako da sam obican jastuk koristila,ali me poceo hvatati grc u kuku pa sam odustala i od toga.. Moja sestra ga je koristila i dobro joj je dosao i u trudnoci i nakon trudnoce (za dojenje bebe)..
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Želim vam svima sreću na pregledima! 🙂
Što se kilaže tiče ja sam dobila jednu kilu za sad i kao da mi je trbuh iskočio, ne znam jesam se to udebljala, napihnutost ili što 🤣 Jedu mi se samo gluposti i nezdrave stvari, jedva se natjeram pojesti nešto zdravo, voće npr. Prije nisam imala problema.
Sa spavanjem imam i ja problema. Trudim se bočno, ali mi smeta zbog grudi koje me bole tako da se svako jutro probudim na leđima i onda me i leđa bole jer nikad prije nisam tako spavala. Nešto sam čitala da nije dobro na leđima spavati?
Koliko se sjećam iz prve trudnoće, spavanje na leđima se ne preporuča pred kraj trudnoće nekako. Ja još uvijek spavam na leđima i mala obavezno legne na mene ili na ruku pa spavamo zagrljene, otkad imam bebu niš ni ne smeta, zaspem čim legnem. Tako je i sa simptomima trudnoće, ne stignem ni misliti o tome. Jedino što stvarno je to da mi se ne jede ništa zdravo pretjerano, osim voća. Ali tako mi je bilo i u prvoj pa je sve bilo dobro. Sve u svemu sad sam puno opuštenija po pitanju svega, valjda ću ostati takva i kad beba dođe 😀.
AriBari držim fige da sve bude dobro 🤞
Cure, ja danas oper vadila titar, opet sam u grču od iščekivanja nalaza😑
Najteže je čekati, kad su nalazi?
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Minnieusimas pravo,polovica je tu, brzo mi je proslo.. e da vas pitam,vama kojima je poceo stomacic rasti,dali jos uvijek mozete spavati na stomaku? moj je velik,ali nekako potrbuske spavam "loptica" se namjesti kako joj odgovara, ali bas osjetim kad nije dobar polozaj,nekako me leđa pocnu boljeti.. od samog pocetka mi je draze spavati na lijevoj strani, na desnu se nemogu namjestiti..
Meni je trbuh narastao ali i dalje bez problema spavam na njemu, koliko sam čitala smijem to raditi do 5og mjeseca trudnoće, a što ću za mjesec dana stvarno ne znam.
Pozdrav svima, javljam se nakon duuge pauze makar me je i dalje strah napisat bilo sta jer prosli put kad sam napisala da je sve super, doslovno sutra dan prokrvario hematom…Ali ajde potrudit cu se ne biti previse praznovjerna 😬 Kuci sam na lezanju vec mjesec dana, ali izgleda da je urodilo plodom jer se hematom povukao i nema vise ni krvi ni smedjeg iscjetka. Nadam se da ce tako i ostati 🥰 Cestitam svim curama na dobrim pregledima i rezultatima i prikljucujem se i ja sa svojim NIPT rezultatima - sve je low risk, a fetal sex je curica. Eto AriBari zenskog pojacanja na tablici 😄😄
Jel još uvijek moraš ležati? Meni će za 10 dana biti 3 mj u krevetu isto zbog krvarenja iako nemam hematoma. Ima dana kada mi je stvarno dosta da si nemreš ništa skuhati ili otići kupiti. Sve se nadam da će me ubrzo više puštati iz kreveta.
Hvala cure na pozitivnim vibrama😊
Dunja sutra vj, al svejedno danas kao luđak provjeravam mail😅
Spavanje, na boku sam već duže vrijeme jer mi je trbuh rano izašao, i znam da je beba visoko jer vidim gdje drži utz kad me pregledava, pa mi je u glavi da bi je prignječila da legnem na trbuh😅a to mi je nadraza pozcija. Sad podmetnem mali jastucic pod trbuh na bok i stavim jos jedan manji izmedu nogu i jedam veci iz leda. Sva se oblozim😅 Razmisljala sam o velikom dugom trudnickom jastuku, ali ne znam sto bi kasnije s njim pa mislim da necu kupovati ipak. U prvoj sam bila ogromna na kraju i bilo mi je ok ovako s vise jastuka na raznim pozicijama pa mislim da cu tako i ovu. Znam se okrenuti i na leđa sada i ok mi je. To se ne preporuča kasnije jer kao težina bebe i plodne vode vrši pritisak na neku žilu, ako se dobro sjecam😊? Al iskreno ja kad sam bila ogromna nisam ni mogla ležati na leđima jer bi odmah osjetila neki pritisak. Znam da sam i zadnji utz kod svoje ginekologice radila na boku jer mi lezanje na ledima nije pasalo.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Drži se danas, i naravno sutra samo dobre vijesti.
AriBarinadam se da ce sve biti u redu kao i do sada 😇
žuži1808Sto se tice spavanja, ja se trudim spavati bocno, do sada mi je pasala samo lijeva strana, ali evo zadnje dvije-tri noci me uzasno leda bole kad sam na lijevoj strani. Cak ponekad osjetim neko probadanje u predjelu rebara. Tako da sam i ja u fazi trazenja polozaja koji mi odgovara. Jeste li vi uzimale jastuk za spavanje, onaj dugi, u ovako ranoj trudnoci i jel pomoglo?
Ja sam ga imala u prvoj trudnoći otprilike negdje od 15 tjedna, dobiven kao poklon za rođendan. Nije mi baš imao prevelike koristi jer mi je i inače imam naviku spavat na boku. Ali mi je bio jako koristan za dojenje kasnije
Cupko spavanje na leđima u kasnijoj fazi trudnoće stvara pritisak na crijeva i šuplju venu (vena koja vraca krv do srca) zato se ne preporuča, ali svakako ti u kasnijoj fazi neće niti biti ugodno bit na leđima upravo zbog tog pritiska.
3🧒
Aribari nek bide uredan nalaz😊
Ja sam danas dogovorila anomaly scan i on je 28.10 pa mogu na listu😊 stigli su mi i nalazi briseva sve je uredno😊
Sto se tice spavanja spavam na boku tako sam uvjek i spavala ali sad me zna probudit tako kao da sam sva ukocena ili da sam stomak pritisnula🙄 ali generalno bas lose spavam jer moram mokriti bar 2puta tokom noci🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji