Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dunja123
    08. Listopad 2024. 18:51

AriBari

Ma sve pet😊pa evo uspjela si😊

Da, bile su odlične upute. Ja idem na ultrazvuk 16.10 i ako sve bude dobro kao što očekujem upotpuniti ću tablicu sa spolom. Za sada se čini da ću se svrstati na stranu većine 

ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23

AriBari
    08. Listopad 2024. 19:05

Dunja123

AriBari

Da, bile su odlične upute. Ja idem na ultrazvuk 16.10 i ako sve bude dobro kao što očekujem upotpuniti ću tablicu sa spolom. Za sada se čini da ću se svrstati na stranu većine

Dunja te dodam na listu? Sad sam taman mislila ažurirat😊
    Minnieus imaš novi termin?
    Mimi je kod tebe sve prošlo ok?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

žuži1808
    08. Listopad 2024. 19:26

Dunja123

AriBari

Ja idem 17.10. tad cu biti vec 20+ i jednako se nadam da cu saznati sta bude 😁 mislim meni je sasvim svejedno jer imam i curu i decka,ali partneru je prvo pa vise navija za djecaka. 

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

• Mimi_21
    08. Listopad 2024. 20:56

Hej, evo i nas. Popodne sam imala pregled, sve je super, nadala sam se da cemo mozda vidjeti i spol, ali nazalost nismo saznali. Dobilo smo rezultate kombiniranog, sve je nizak rizik pa je odmah lakse. 😀 Iduci pregled imam anomaly scan s 20 tjedana u bolnici pa se to moram naruciti. 
    Sto se tice kilograma, ja sam u prvoj trudnoci dobila preko 20 kg, iako sam ostala trudna s 5 kg manje od svoje normalne kilaze, ali opet previse. Otisla mi je vecina do 1
    Rodendana, ostale su mozda 2 kg vise. Sada sam na +2kg, nadam se da ce ovaj put ici sporije.

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

Minnieus
    08. Listopad 2024. 21:49

AriBari

Dunja123

AriBari

Dunja te dodam na listu? Sad sam taman mislila ažurirat😊
    Minnieus imaš novi termin?
    Mimi je kod tebe sve prošlo ok?

Imam. 5.11. mi je kod gina. Ici cu prije toga jos na mini anomaly privatno. Kad saznam termin javim i to.

22.08. +

Pjegica.
    08. Listopad 2024. 21:57

Sta se kilaze tice ja sam jos u ranim tjednima pa nisam jos nista dobila, a u prvoj trudnoci sam krenula sa 49 zavrsila na 59 i to je prvi put ikad da am imala tako "puno" cijeli zivot mi je tesko za nabacit kile. Sad me bas zanima oce li isto kao i u prvoj ili cu malo lakse dobivati kilice kako god sv ece otic. Ostale su mi 2kg "viska" od prve trudnoce pa sad imam ponosnih 52 🤣

Moina
    09. Listopad 2024. 06:16

daja12

Ja sam 12tjedan od sutra a do sad sam dobila 3-4kg svaki pegled 1kg vise. Mislim da ce do kraja oborit sve rekorde

U prosloj trudnoci sam dobila preko 33 kg. Ali otislo je dolje nakon manje od 2 godine jer moje tijelo je zadrzavalo kilazu kad sam dojila. 

Moina
    09. Listopad 2024. 06:26

Ja zamrznem puno bolonjeza pa ili jednemo bolonjez, ili slozim lazanje, ili napravim shepherd's pie. Sve je lakse kad ima puno bolonjeza smrznutog koji je gotov. Znam skuhati i po 2 kg mesa odjednom pa jedemo taj dan frisko a sve ostalo u zamrzivac. 
    Za zamrznuti je super pohane palacinke, i onda samo kad se odmrznu u fritezu na vruci zrak, gotovo za cas. I fasirance pa ih se samo na brzinu ispece, isto kao i pohana piletina. 
    Ja planirma isto tako smrzavat, lako za mene ja cu se snaci i pojest sendvic, bitno mi je zbog male da imam vec dio gotov i da je u 10ak minuta rucak gotov. 
    Imam sutra pregled i evo vec me panika lovi  svaki pregled kad se blizi je za mene posebna vrsta stresa. 
    Sto se tice baby watcera, ja ga nisam htjela u prosloj trudnoci, ne zelim ni sada. Imala sam ta 3 spontana za redom i znam da bi bila opsjednuta sa tim watcerom. Cesto sam citala da zene ne mogu nac otkucaje djeteta i ja bi bila jedna od tih, pa bi samo panicarila i isla na hitnu. Nisam si htjela jos dodatni stres stavrat. Ako netko zeli baby watcher - slobodno. Ja sam nesposobna za to jer znam da ga nebi iz ruku micala i to mi ne treba 

Yvone
    09. Listopad 2024. 07:00

Dobro jutro! Jutros sam se probudila prije budilice pa sam preletjela i pročitala vaše postove. Pisale ste o zatvoru i problemima s istim. Preporučam Donat Mg i kuhane jabuke koje ja jedem sa zobenim pahuljicama. U prošloj trudnoći sam imala samo u početku problem, kasnije se ustabililo, ali sam unatoč tome imala jako bolne i upaljene hemeroide cca mjesec i pol prije poroda. I to nije prolazilo jer nosim nisko i beba vrši pritisak. Bilo je baš gadno. Nit sam mogla sjediti niti stajati. Što se tiče kuhanja, savjeti uvijek dobrodošli. Mi nemamo pomoć, iako bake žive blizu, ali ne želim ih opterećivati i najbolje mi je kad se mi sami organiziramo. Radimo samo ujutro, oboje, tako da prakticiram kuhati navečer za sutra. Kada dođemo doma već je 17:00 sati i vodimo djecu na treninge pa je nekada stvarno izazovno, ali sve se nekako preživi. Kuham često variva svakakva od svih vrsta povrća- grašak, krumpir, piletina, mahune na varivo, poriluk, grah… , saftove, ćufte, rižota, zapečenu tjesteninu sa sirom, pizzu…
    Što se tiče kila u prvoj trudnoći sam dobila 13 kg- jela  sve i svašta, ništa pazila, kasnije mi to nije bilo bas lako skinuti. Uvijek mi je ostalo cca 2 kg viska. Inače sam normalne tt ali mi je bolje bez tih par kolica. U 2 trudnoći dobila 2,5 kg jer sam bila na prehrani za trudnice s trudničkim dijabetesom i zaista sam jela po jelovniku iz bolnice i vagala svaki gram. Kada sam rodila imala sam 4 kg manje nego prije trudnoće. Sada sam dobila nekih 1,5 -2 kg. Trebala bih pripaziti da se ne ponovi loš nalaz OGTT-a. A i skidanje kila Poslje mi ne ide baš lako. Sorry na podužem postu.

Yvone
    09. Listopad 2024. 07:08

I da ne izostavim…bravo za sve super preglede, prekrasne blizance, i mama_ana dobro došla natrag i čestitke na curici ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.