Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    01. Travanj 2024. 11:46

Bome dobro vi odgađate s tim torbama za rodilište. Ja planiram ovaj tjedan složit za svaki slučaj. 🤭

Joj mene zanima kako nam je Anica 

2020. 👦🏻

Mary36
    01. Travanj 2024. 12:52

Zelena i lalllla čestitke!!!

Ja sam već spakirala torbu za svaki slučaj. Sve češće i jače me muče ti bolovi kao menstrualni, po noći me probude kontrakcije kako znaju biti jake, ali onda stanu. I trbuh mi je baš nisko pao, jedva nekako hodam i sve mi se čini da neću još dugo izdržati 

• BlackRose
    01. Travanj 2024. 12:59

lalllla

Poz zene, ja sam sinoc rodila curicu, porod je trajao neka 4 h. Sve je proslo u najboljem redu, dobila sam trudove preko noci i kad sam dosla u bolnicu sam vec bila nekih 5 cm.. imam dva mala šava sta me zagrebala tokom izlaska i to je to. 😃 ima 3280 grama i 50 cm:)

Čestitam 🥰 stvarno ekspresan porod. Koja ti je to beba?

• lalllla
    01. Travanj 2024. 13:38

BlackRose

lalllla

Poz zene, ja sam sinoc rodila curicu, porod je trajao neka 4 h. Sve je proslo u najboljem redu, dobila sam trudove preko noci i kad sam dosla u bolnicu sam vec bila nekih 5 cm.. imam dva mala šava sta me zagrebala tokom izlaska i to je to. 😃 ima 3280 grama i 50 cm:)

Čestitam 🥰 stvarno ekspresan porod. Koja ti je to beba?

Druga😄

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• LavicaBP
    01. Travanj 2024. 14:51

Čestitke Zelena i Lallla! 🤗🤗
    Mene danas uhvatila kao neka tupa bol dolje nisko u zdjelici, valjda su to bh kontrakcije? Trajalo je jako kratko, ponovilo se neka 3,4 puta i prošlo. Noge su mi ful natekle od jučer, malo sa se preforsirala čini mi se i staalno mi se spava 😅

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Baby.nb.3
    01. Travanj 2024. 16:28

Lallla, čestitam i tebi na brzom porodu, dobrodošla Lea 💜
    Lavica, BH kontrakcije traju nekoliko sekundi, trbuh bude tvrd i onda se opet opusti, one nisu opasne ☺️ Stavi noge na povišeno i pij puno tekućine pa bi trebalo biti bolje 👍
    Cure koje imate Bh kontrakcije, jel vam se nekad širi bol u noge? Malo me to iznenadilo, imala sam ih često u prošloj trudnoći i sad ovoj, ali nikad mi se to nije pojavljivalo do sad prije par dana 🤷

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    01. Travanj 2024. 16:44

Meni ne, ali to bi mogao biti i išijas, nije rijedak u trudnoći. 

Evo nas na 1000. stranici teme. 🎉

2020. 👦🏻

Tratinčica123☺
    01. Travanj 2024. 16:45

Cure, puuuuno vas je rodilo, želim vam brz oporavak, čestitam i uživajte u svojim bebicama❤️

Što se tiče bh kontrankcija, imam ih svaki dan više puta od prije neka 2 tjedna i baš nekad znaju biti nelagodne. Mene od tada bole prepone užasno, kukovi, leđa i cijele noge.. Kao upala mišića cijelog tijela, jel to znači da će porod skoro 🤣 čak imam i neku oštru bol dolje povremeno.. 🫢 I također osjećaj kao da mi netko cacka po mjehuru🤣
    Osjećam se upaljeno i slomljeno hahah eh, šta god kažemo, ispadne da je normalno u trudnoći 😝

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Yellowsubmarine
    01. Travanj 2024. 18:10

Tratinčica123☺

Cure, puuuuno vas je rodilo, želim vam brz oporavak, čestitam i uživajte u svojim bebicama❤️
    .
    Što se tiče bh kontrankcija, imam ih svaki dan više puta od prije neka 2 tjedna i baš nekad znaju biti nelagodne. Mene od tada bole prepone užasno, kukovi, leđa i cijele noge.. Kao upala mišića cijelog tijela, jel to znači da će porod skoro 🤣 čak imam i neku oštru bol dolje povremeno.. 🫢 I također osjećaj kao da mi netko cacka po mjehuru🤣
    Osjećam se upaljeno i slomljeno hahah eh, šta god kažemo, ispadne da je normalno u trudnoći 😝

Evo znaci potpisujem sve isto! 😃

Cestitam curama koje su rodile, brz oporavak! 💜
    Ima li iko problema sa pritiskom na pluca ( doduse moguce da se reflektira bol iz kraljeznice, dogadjalo mi se ) podrigivanje, malo zgaravica? Imam osjecaj da mi je sve nabijeno u prsni koš. 

amystiqa
    01. Travanj 2024. 18:12

Yellowsubmarine

Tratinčica123☺

.

Evo znaci potpisujem sve isto! 😃

Cestitam curama koje su rodile, brz oporavak! 💜
    Ima li iko problema sa pritiskom na pluca ( doduse moguce da se reflektira bol iz kraljeznice, dogadjalo mi se ) podrigivanje, malo zgaravica? Imam osjecaj da mi je sve nabijeno u prsni koš.

E to imam, kod svake BH kontrakcije mi se učini kao da mi stisne gore pluća nekako. Žgaravica i podrigivanje od nje (kad legnem) isto. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.