Ja se danas od umora jedva vucen. Danas ko god me vidi samo mi se nasmije jer ocito mi se umor ocitava iz svake pore. Ja svaki dan vec 15 dana pijem sok od cikle jer sam citala da je super za snizavanje tlaka, ali bome sam svejedno umorna. Ja iscjedim u sokovniku za hladno presanje ciklu, mrkvu i narancu svaki dan, ali energija mi je na razini krepane kokoši
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja se danas od umora jedva vucen. Danas ko god me vidi samo mi se nasmije jer ocito mi se umor ocitava iz svake pore. Ja svaki dan vec 15 dana pijem sok od cikle jer sam citala da je super za snizavanje tlaka, ali bome sam svejedno umorna. Ja iscjedim u sokovniku za hladno presanje ciklu, mrkvu i narancu svaki dan, ali energija mi je na razini krepane kokoši
Isto
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam bila stalno umorna dok sam radila, od kad sam na porodiljnom mi je super 😀
Imam vremena za sve i idem rano spavati
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Drage trudnice i mame, poklanjam 18 kapsula Babytol vitamina D i K, mi ćemo sutra 12 tjedana pa prelazimo na kapi.
Vitamin D i K se preporučuje od 8. dana pa evo do navršenih 12 tjedana. Na Jarunu smo pa ukoliko je netko u blizini možemo donijeti ovih dana
Jutro, ja sam opet imala nekakvu ruznu noc. Probudila me najgora zgaravica ikad, ustajala povracat, pa me glava bolila, beba me lupala i osjetila san blage grceve u donjem dijelu stomaka. Onda me uhvatila neka hladnoca i takav poriv za plakanjem… stvarno nisam imala neke promjene raspolozenja u trudnoci i ispade, al sinoc sam dusu isplakala muzi i zaspala opet u roku minute 😂. Sad se probudila, ok sam, gladna, jos malo osjetim grceve. Intezitet im se nije povecao od sinoc
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zene sta ste pripremile bebi za izlazak iz rodilista koje cete roditi kroz tjedan-dva… danas je pao snijeg, a u subotu je 25 stupnjeva, nisam pametna !!🤔😂😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jutro, ja sam opet imala nekakvu ruznu noc. Probudila me najgora zgaravica ikad, ustajala povracat, pa me glava bolila, beba me lupala i osjetila san blage grceve u donjem dijelu stomaka. Onda me uhvatila neka hladnoca i takav poriv za plakanjem… stvarno nisam imala neke promjene raspolozenja u trudnoci i ispade, al sinoc sam dusu isplakala muzi i zaspala opet u roku minute 😂. Sad se probudila, ok sam, gladna, jos malo osjetim grceve. Intezitet im se nije povecao od sinoc
Ma to ti se tijelo priprema za porod, sve je to normalno:) ja imam nekad izljeve bijesa a nekad izljeve plakanja isto ko kisna godina a bez nekog pravog razloga… mene isto pocela sinoc neka bol u ledjima i kuku pa se smirilo, onda sam se u trenutku preznojila cijela a bilo mi je hladno pa sam se tusirala jedno pola h i to mi ie pomoglo
Hvala Lalla, sad mi je lakse da nisam jedina 🙂😄.
Sto se tice robice, ha sam pripremila body dugi rukav, plisane hlacice sa stopalima, plisani duks, kapicu, carapice i za svaki slucaj jedan onaj plisani kao kombinezon. Kontam ako bude hladno, vruce, imamo klimu i grijanje u autu, a zivimo 20tak min id bolnice samo.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zene sta ste pripremile bebi za izlazak iz rodilista koje cete roditi kroz tjedan-dva… danas je pao snijeg, a u subotu je 25 stupnjeva, nisam pametna !!🤔😂😂😂😂
Neznam kako je u rodilistu di ce roditi, ali kod nas sestra oblaci bebu za izlazak. Muzu sam pripremila svega i onda je sestra odabrala sta ce obuci jer je isto bilo tako smotano vrijeme da neznas kako obuci bebu. A pripremila sam bodi kratkih i bodi dugih rukava za ispod, strampice,jedan tanki i jedan plisani kombinezon i kapicu. Kod nas se beba mora iznositi u onom jastuku iz rodilista
Isss, nisam uopce razmisljala o tome 😅
Ja sam torbe spakirala prije mj dana i to tako stoji spremno - sve je zimsko 😂
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji