Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica123
    21. Ožujak 2024. 18:30

Lucy08

Pozdrav svima, evo i mene sa izvjestajem 💃
    U 3h su krenile kontrakcije odmah bolne na 10 min, na 5 min u 7 h smo krenili u rodiliste. Oko 9 h na 6cm prokinut vodenjak, dali mi drip, u 9 i 50 je stigao nas prekrasni djecak ❤️ Bilo je bolno ali je bilo brzo i ne mogu zamislit lijepsi porod . Bez epiziotomije 😍 imam dva unutarnja punta jer me on rukicom malo zapara kad je izlazija. Hodam, sjedim, mokrim ma skoro da nisam ni rodila 🔝
    Bradavice mi je vec ostetija, Multimam komprese pomazu. Frida bokse su 🔝🔝🔝
    Curke koje niste jos rodile mogu vam samo pozelit porod kao moj 🤗 💃

Čestitam! Porod za poželjeti, super što je sve dobro prošlo. Mazite se i pazite, uživajte zajedno! 😊🥰🎉

• lalllla
    21. Ožujak 2024. 18:33

Lucy08

U 3h su krenile kontrakcije odmah bolne na 10 min, na 5 min u 7 h smo krenili u rodiliste. Oko 9 h na 6cm prokinut vodenjak, dali mi drip, u 9 i 50 je stigao nas prekrasni djecak ❤️ Bilo je bolno ali je bilo brzo i ne mogu zamislit lijepsi porod . Bez epiziotomije 😍 imam dva unutarnja punta jer me on rukicom malo zapara kad je izlazija. Hodam, sjedim, mokrim ma skoro da nisam ni rodila 🔝

Cestitam!! Uzivaj🥰❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    21. Ožujak 2024. 18:37

Cestitam Lucy, to je bilo brzo🙌🏻🙌🏻

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    21. Ožujak 2024. 18:39

Donna2022

Sandra25

Vidjela sam da ce icandy kolica biti na 20%. Ja sam njih uzela i jedva cekam ih raspakirat za prvu setnjuuuuuuuuuu🙂

Sandra, mi smo neki dan bili u prvoj setnji s nasim iCandy Peach Biscotti on Blonde🥰 jako sam zadovoljna osim jedne stvari- ne stanu u bunker terenca🤦‍♀️ na kraju smo morali spustit sic i stavit kosaru poprijeko. Kasnije kad bude sportski dio ce stati ali kosara je jako velika. Nije nam uopce palo na pamet mjeriti jer smo bili vise nego uvjereni da u velik bunker stanu🤦‍♀️

Auuuuu, znaci kakve su sanse da ce stati u moj auto? Nikakve skoro.
    U muzev ce stati sigurno😅 al nadala sam se da ce stat i u moj😱

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

sisy
    21. Ožujak 2024. 18:49

Lucy08

Predivan porod, čestitam 💙

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Mary36
    21. Ožujak 2024. 18:58

Lucy čestitke!!! Porod za poželjeti 🥳🎉

lucq
    21. Ožujak 2024. 19:10

Čestitam!!🥰

• BlackRose
    21. Ožujak 2024. 19:26

Lucy08

Čestitam 🥰 stvarno brz porod 😊

amystiqa
    21. Ožujak 2024. 19:27

Ajme Lucy čestitke, ja bih takav porod! ❤️

2020. 👦🏻

• BlackRose
    21. Ožujak 2024. 19:30

Sandra25

Lucy sretno!!
    Ja sam sokirana da je na ovoj listi “zabranjene” hrane ananas, stalno citam da ananas potice porod🤣🤣🤣

Citam i ja, ali isto tako i citam da nikome nije ni potaknuo ni ubrzao porod 😂
    Sestra je bila bas na nekom seminaru za prehranu trudnica pa su to sve malo detaljnije prolazili. Uglavnom, iskustva zena iz Njemacke su skoro pa slicna mojem i sve pisu da su imale brz porod koja god je bila na toj prehrani. Tako da ocito funkcionira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.