Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    22. Ožujak 2024. 15:23

lalllla

Kako gledam listu rodenih beba a moje ime se priblizava sve me vise strah😂😂😂prvi put me bilo strah jer ne znas sta te ceka, a sad jer otprilike znas😅😅

Bas i ja gledam zadnje dane kako sam sve blize vrhu i neznam dal da se veselim ili panicarim 😂
    Mene danas tako prepone bole 😳 a nisam se nesto forsirala da bi bilo od toga. Ima koja slicni problem? 🙈

Anica88
    22. Ožujak 2024. 15:31

BlackRose

lalllla

Kako gledam listu rodenih beba a moje ime se priblizava sve me vise strah😂😂😂prvi put me bilo strah jer ne znas sta te ceka, a sad jer otprilike znas😅😅

Bas i ja gledam zadnje dane kako sam sve blize vrhu i neznam dal da se veselim ili panicarim 😂
    Mene danas tako prepone bole 😳 a nisam se nesto forsirala da bi bilo od toga. Ima koja slicni problem? 🙈

Haha, sto bi ja onda trebala reci, evo me vec 6. dan na vrhu 😂
    Sve gledam kako radjaju cure koje su trebale iza mene 😆
    A moja mala curica ima sve vise kila… na srecu sam svu odjecu kupila broj 56

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Zelena123
    22. Ožujak 2024. 15:54

Anice bas sam te se danas sjetila, znaci jos si u komadu? 😀
    Neda se beba, koliko je imala kg na zadnjem pregledu?
    Ja nisam imala uzv 2 tj, imat cu sljedeci tjedan, znaci 3 tj bez uzv, strah me koliko ce imat haha

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• lalllla
    22. Ožujak 2024. 15:59

Zelena123

Ja nisam imala uzv 2 tj, imat cu sljedeci tjedan, znaci 3 tj bez uzv, strah me koliko ce imat haha

Al sto vise citam ovak po internetu i forumu uopce ne znaci da ak je beba velika imas vece sanse za epizootomiju ili za popucat, bar mi se tako cini🤷‍♀️ vidim da su i zene koje su rodile bebu od 2,5 kg nadalje do 3 i nesto znaju dosta puknut pa vise nisam pametna. Meni je ova beba veca od prve tako da me isto malo strah al sta ja znam 🤷‍♀️🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    22. Ožujak 2024. 16:12

Anica88

BlackRose

lalllla

Haha, sto bi ja onda trebala reci, evo me vec 6. dan na vrhu 😂
    Sve gledam kako radjaju cure koje su trebale iza mene 😆
    A moja mala curica ima sve vise kila… na srecu sam svu odjecu kupila broj 56

Joj da, to je jos gore 🙈 ja htjela uzeti 56 pa ne nalazim nista manje od 62 😂 sreca pa imam od prve cure jos odjece 

Anica88
    22. Ožujak 2024. 16:13

Zelena123

Jos sam u komadu 🤦‍♀️
    Ne da se…
    Imala je 3700g u ponedjeljak, a svaki tjedan dobije 200g

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

sisy
    22. Ožujak 2024. 16:14

lalllla

Zelena123

Al sto vise citam ovak po internetu i forumu uopce ne znaci da ak je beba velika imas vece sanse za epizootomiju ili za popucat, bar mi se tako cini🤷‍♀️ vidim da su i zene koje su rodile bebu od 2,5 kg nadalje do 3 i nesto znaju dosta puknut pa vise nisam pametna. Meni je ova beba veca od prve tako da me isto malo strah al sta ja znam 🤷‍♀️🤷‍♀️

Dosta zavisi od žene, nismo sve iste. Slično je i sa strijama, žene dobiju po 30 kg i nemaju strije, a neke jedva 10 i budu kao zebre. Zaista zavisi od rastezljivosti. Ulogu igra i tiskanje također, surađujte sa doktorima i babicama na porodu, u početki nagone za tiskanje treba predisati i suzdržat se. Masaža međice je isto super stvar prije poroda i mazanje posebnim uljima za tu svrhu.
    Ja se također nadam da ovaj put neću imati konce, jer su me poslije prvog poroda totalno uništili, ništa mi nije bilo teško kao ta rana i zbog nje sam bila totalno paralizirana, doslovno nista nisam mogla.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Anica88
    22. Ožujak 2024. 16:16

lalllla

Zelena123

Meni se isto cini koliko citam tudja iskustva da to nema veze s pucanjem. Ma nije me ni toliko strah pucanja koliko indukcije i carskog reza ako nece htjeti van iducih par dana… a blizi se uskrs i neradni dani oko Uskrsa, strah me da ce doktori htjeti ti pozuriti da me se rijese prije uskrsa

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• BlackRose
    22. Ožujak 2024. 16:33

lalllla

Zelena123

Mislim da puno vecu ulogu igra koliko je tkivo elasticno. Znam skroz sitne cure koje nisu ni malo popucale, a bebe su bile vece. 
    Imam iza sebe dvije epiziotomije i nije toliko strasno koliko sam se bojala. Zna me jedino malo boljeti kod promjene vremena ili nakon odnosa, ali nista previse. 

• 12345M
    22. Ožujak 2024. 16:52

Ja sam sitnija, 165 i 55 kila prije poroda, na porodu oko 78, strije dobila po nogama dosta, na trbuhu malo al tek zadnji tjedan, beba od 3450g i nisam popucala samo tri unutarnja šava, smršavima sam tek 10 kila, moram barem još 7-8 da se osječam ugodnije, a strije ne znam kako cu rjesit, bas sam ko zebra i ruzno je i preko ljeta necu moci nista kratko obuc :/

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.