Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    20. Ožujak 2024. 20:58

Mene zanima ako ima koja (pretpostavljam da ima) klince koji su 2 god razlike ili manje. Kako je starije dijete prihvatilo mlađe? Između mojih je 4god razlike i curici smo sve uspjeli objasniti i sve je htjela raditi sa mnom, a sad.... mali ce taman negdje nakon poroda napuniti 2 god i straaasno je ljubomoran na svoju seku pa me pomalo strah kako ce reagirati na mlađu 🙈 cim me ona zagrli, on nju stipa, gura, grize.. radi sve da ju makne od mene makar je prije dvije sekunde dobrovoljno otisao od mene. Ista stvar je i s tatom. Nemamo nikoga s malom bebom da bi znali da li je ljubomoran i na bebe. 

Zelena123
    20. Ožujak 2024. 23:31

Ja sam se cijepila protiv hripavca, al oko Božića. Sad mi se nekako čini da baš i nema potrebe...
    Danas me baš neki umor uhvatio, teško dišem, beba je jako aktivna...Jedem ananas i datulje ko da nema sutra xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    21. Ožujak 2024. 00:09

Cure, imam pitanje. Sutra prvi put idem u TA jer sam tocno 37tt. Moja gin je rekla kao da sad svaki tjedan imam CTG, a mene zanima jel rade jos i vaginalni pregled ili to koji dan poslije? 🤔
    I jeste li jos koju pretragu  radile sad u zadnjim tjednima? Meni je samo uzela bris na streptokok. 

💙

• lalllla
    21. Ožujak 2024. 05:38

Mrva1104

Cure, imam pitanje. Sutra prvi put idem u TA jer sam tocno 37tt. Moja gin je rekla kao da sad svaki tjedan imam CTG, a mene zanima jel rade jos i vaginalni pregled ili to koji dan poslije? 🤔
    I jeste li jos koju pretragu radile sad u zadnjim tjednima? Meni je samo uzela bris na streptokok.

Pa meni su uvijek radili ctg, urin, tlak, kilazu i vaginalni pregled. Pred kraj ne sjecam se vise kad sam prenijela ili prije malo su mi gledali plodnu vodu i to je to. Ali svaki put su mi sve radili i jednom sa 37+3 uzv . To je sto se tice prve trudnoce… i nema vise pretraga osim tog streptokoka:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Anica88
    21. Ožujak 2024. 05:58

lalllla

Mrva1104

I jeste li jos koju pretragu radile sad u zadnjim tjednima? Meni je samo uzela bris na streptokok.

Pa meni su uvijek radili ctg, urin, tlak, kilazu i vaginalni pregled. Pred kraj ne sjecam se vise kad sam prenijela ili prije malo su mi gledali plodnu vodu i to je to. Ali svaki put su mi sve radili i jednom sa 37+3 uzv . To je sto se tice prve trudnoce… i nema vise pretraga osim tog streptokoka:)

Meni su i slali na krvnu sliku u trudnickoj ambulanti - samo dio vezan uz zeljezo.

Cure koje ste prenijele proslu trudnocu, koliko ste prenijele? 

Kod mene je u 38. i 39. tjednu bilo laznih trudova i sve je izgledalo kao da je porod blizu, ali od kad sam prenijela vise nema nikakvih znakova 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Lucy08
    21. Ožujak 2024. 06:15

Dobro jutro svima, u noci sam dobila kontrakcije u krizima i u donjem dijelu stomaka i sad su bas bolne. Prvo sam setala i pila vodu i nisu stale. Onda sam se u 4h otusirala i opet nisu prestale. Jos sam u cudu da je to to 😄 Spremno cekam doma da budu na 5 min za krenit u rodiliste 🥳

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Anica88
    21. Ožujak 2024. 06:16

Lucy08

Dobro jutro svima, u noci sam dobila kontrakcije u krizima i u donjem dijelu stomaka i sad su bas bolne. Prvo sam setala i pila vodu i nisu stale. Onda sam se u 4h otusirala i opet nisu prestale. Jos sam u cudu da je to to 😄 Spremno cekam doma da budu na 5 min za krenit u rodiliste 🥳

Super ❤️
    Sretno na porodu 🤞
    Zelim ti da bude sto brzi i laksi 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    21. Ožujak 2024. 06:18

Lucy08

Sretnooooo

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

bejbe2018
    21. Ožujak 2024. 06:44

Zelena123

A ja mozgam kako beba ima brčiće, mislim se to je neka nova nuspojava xD

Je je ,poslala sam pa vidila grešku.😆

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lalllla
    21. Ožujak 2024. 07:20

Anica88

lalllla

Mrva1104

Meni su i slali na krvnu sliku u trudnickoj ambulanti - samo dio vezan uz zeljezo.

Cure koje ste prenijele proslu trudnocu, koliko ste prenijele?

Kod mene je u 38. i 39. tjednu bilo laznih trudova i sve je izgledalo kao da je porod blizu, ali od kad sam prenijela vise nema nikakvih znakova 😆

Meni je moja gin isto dala prije TA da izvadim kks obicnu da vidi zeljezo i to jer mi je bilo malo nize na zadnjem nalazu al to mi je rekla vaditi ono tj dana pred porod ako se ne porodim ranije tako da to planiram ali nije neki uvjet da moram, to je jedino zbog mene bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.