Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    20. Ožujak 2024. 16:10

buhtlica23

Da dobila sam novi antibiotik i neke vaginalete. Antibiogram je pokazao da je osjetljiva na cefuroksim i to sam pila 7 dana. No evo nije urodilo plodom.
    Jedino mi se leukocitna esteraza smanjila sa 500 na 25-30. A eserihija je ostala 10 na 5..
    Sada mi je pustila augumentin i neke vaginalete uz to jos, nesto na poli ( moram bas pogledati nisam sigurna )…
    Hvala cure, pogledam bas onda D manozu.

I probiotik si uzmi obavezno neki 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    20. Ožujak 2024. 16:10

lalllla

buhtlica23

Da dobila sam novi antibiotik i neke vaginalete. Antibiogram je pokazao da je osjetljiva na cefuroksim i to sam pila 7 dana. No evo nije urodilo plodom.
    Jedino mi se leukocitna esteraza smanjila sa 500 na 25-30. A eserihija je ostala 10 na 5..
    Sada mi je pustila augumentin i neke vaginalete uz to jos, nesto na poli ( moram bas pogledati nisam sigurna )…

A dobro po tome se upala smanjila a eserihija je ostala jedino sto sada ne radi problem , nadam se da ce otici s novom turom antibitoika

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    20. Ožujak 2024. 16:11

D manoza je svakako super, meni je pomogla na početku trudnoće kad ni antibiotik nije. Pila sam i čaj od brusnice, ali mislim da je baš d manoza najviše pomagala. 
    Ja idem drugi tjedan prvi puta na ctg, s 35 tjedana. 

buhtlica23
    20. Ožujak 2024. 16:51

lalllla

buhtlica23

Probiotik pijem jos uvijek od prve ture antibiotika. Po preporuci ginekologinje Lactogyn. I mogu reci da mi je super, jer po prvi put nisam dobila kandidu inace cim pijem antibiotik uvijek ju dobijem. A i prije sam pila razno razne probiotike. 

lalllla

lalllla

buhtlica23

A dobro po tome se upala smanjila a eserihija je ostala jedino sto sada ne radi problem , nadam se da ce otici s novom turom antibitoika

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Yellowsubmarine
    20. Ožujak 2024. 17:04

Da se nadovezem na jucerasnju temu o cjepivu za hripavac. Danas sam zvala ginekologa i rekla mu, on kaze da misli da nema neke potrebe za tim, da je to u prolazu. Pa eto, olaksao mi je odluku svakako. 

buhtlica23
    20. Ožujak 2024. 17:21

Yellowsubmarine

Da se nadovezem na jucerasnju temu o cjepivu za hripavac. Danas sam zvala ginekologa i rekla mu, on kaze da misli da nema neke potrebe za tim, da je to u prolazu. Pa eto, olaksao mi je odluku svakako.

I meni je to danas rekla doktorica. Da nema potrebe. 
    Kaze da hripavac jenjava i da ce ga bit sve manje i manje. Rekla je ako bas hocu mogu. No nema potrebe .

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

bejbe2018
    20. Ožujak 2024. 17:54

buhtlica23

lucq

buhtlica23

Evo da javim, pregled obavljen, beban se okrenio glavom dolje 🎉🎉 toliko me bilo strah da ce ostati na zadak. Procjena tezine je 2160 😁 (32 tt)
    Iduci pregled za 2 tj (3.4) protoci su uredni, nalazi za preeklampsiju jos uvijek nisu gotovi ( 24 h urin)sretno svima na pregledima i vama pred porodom 😁

Super, ja sam zaboravila napisati i moja se okrenula na glavu 😄
    Sad vidim da su i druge bebe oko 2 kg malo mi je lakse, mislila sam da je moja velkma zbog mog secera😁
    Koliko se cesto ide na preglede nakon 35. Tj?

Pa meni je doktorica rekla da je kilaza bebe savrsena za ovaj tjedan 😁
    Iako evo stvarno ne treba vjerovati tim njihovim procjenama meni u prvoj T dan pred porod rekli da je 4200, rodila se 3200 😅 cijelu kilu fulali..
    Ono sto je kod mene cudno dosta stagniram sa kilama vec mjesecima i dalje sam u minusu 6 kila. A beba je sad 2 sto znaci da sam u jos vecem minusu. No dobro kod mene je to valjd aokej jer imam viska kila 😅🤣, ali svejedno se iznenadim haha
    A na CTG-u kad sam bila mali je ludovao ajme hahah, u jednom momentu su mu otkucaji bili oko 200, pita me dr sta sam jela reko muffin 🤣🤣 kaze ona okej onda ahahah

Jel to stagniraš zbog prehrane ili?
    I ja sam na kraju skroz 2 tjedna imala istu kilažu.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

amystiqa
    20. Ožujak 2024. 18:06

Evo i mene s pregleda. Moj očito mora biti poseban pa se nije (još) okrenuo iz stava zadak. Nadam se da bude do idućeg pregleda. Za 3 tj u TA Sv.Duh 
    Inače isto 2080 g ima, kilažom u prosjeku za gestacijsku dob. 

2020. 👦🏻

• Sandra25
    20. Ožujak 2024. 18:37

Cure ima li tko da je pio ovaj caj lista maline, a da je imao visoki tlak? Jer sve sto nalazim na internetu su informacije da se ne pije taj caj ako trudnica ima visoki tlak pa me zanimaju vasa iskustva

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

buhtlica23
    20. Ožujak 2024. 20:02

bejbe2018

buhtlica23

lucq

buhtlica23

Evo da javim, pregled obavljen, beban se okrenio glavom dolje 🎉🎉 toliko me bilo strah da ce ostati na zadak. Procjena tezine je 2160 😁 (32 tt)
    Iduci pregled za 2 tj (3.4) protoci su uredni, nalazi za preeklampsiju jos uvijek nisu gotovi ( 24 h urin)sretno svima na pregledima i vama pred porodom 😁

Super, ja sam zaboravila napisati i moja se okrenula na glavu 😄
    Sad vidim da su i druge bebe oko 2 kg malo mi je lakse, mislila sam da je moja velkma zbog mog secera😁
    Koliko se cesto ide na preglede nakon 35. Tj?

Pa meni je doktorica rekla da je kilaza bebe savrsena za ovaj tjedan 😁
    Iako evo stvarno ne treba vjerovati tim njihovim procjenama meni u prvoj T dan pred porod rekli da je 4200, rodila se 3200 😅 cijelu kilu fulali..
    Ono sto je kod mene cudno dosta stagniram sa kilama vec mjesecima i dalje sam u minusu 6 kila. A beba je sad 2 sto znaci da sam u jos vecem minusu. No dobro kod mene je to valjd aokej jer imam viska kila 😅🤣, ali svejedno se iznenadim haha
    A na CTG-u kad sam bila mali je ludovao ajme hahah, u jednom momentu su mu otkucaji bili oko 200, pita me dr sta sam jela reko muffin 🤣🤣 kaze ona okej onda ahahah

Jel to stagniraš zbog prehrane ili?
    I ja sam na kraju skroz 2 tjedna imala istu kilažu.

Pa ne, nisam na djeti, iako je dr rekla da pripazim, posto sam u trudnocu krenila sa 89 kg 😅😞 Jedem sve sta mi se jede, normalno se krecem, ali kile stoje ovako od tamo negdje 20 tt. U ovoj T nisam imala ni neke prevelike mucnine dok sam u prvoj umirala i povracala stalno.
    Doktorica nije nista komentirala, beba uredno dobija na težini i to je najvaznije. Ali eto iznenadilo me da je to tako 😅 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.