Da dobila sam novi antibiotik i neke vaginalete. Antibiogram je pokazao da je osjetljiva na cefuroksim i to sam pila 7 dana. No evo nije urodilo plodom.
Jedino mi se leukocitna esteraza smanjila sa 500 na 25-30. A eserihija je ostala 10 na 5..
Sada mi je pustila augumentin i neke vaginalete uz to jos, nesto na poli ( moram bas pogledati nisam sigurna )…
Hvala cure, pogledam bas onda D manozu.
I probiotik si uzmi obavezno neki
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Da dobila sam novi antibiotik i neke vaginalete. Antibiogram je pokazao da je osjetljiva na cefuroksim i to sam pila 7 dana. No evo nije urodilo plodom.
Jedino mi se leukocitna esteraza smanjila sa 500 na 25-30. A eserihija je ostala 10 na 5..
Sada mi je pustila augumentin i neke vaginalete uz to jos, nesto na poli ( moram bas pogledati nisam sigurna )…
A dobro po tome se upala smanjila a eserihija je ostala jedino sto sada ne radi problem , nadam se da ce otici s novom turom antibitoika
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
D manoza je svakako super, meni je pomogla na početku trudnoće kad ni antibiotik nije. Pila sam i čaj od brusnice, ali mislim da je baš d manoza najviše pomagala.
Ja idem drugi tjedan prvi puta na ctg, s 35 tjedana.
Probiotik pijem jos uvijek od prve ture antibiotika. Po preporuci ginekologinje Lactogyn. I mogu reci da mi je super, jer po prvi put nisam dobila kandidu inace cim pijem antibiotik uvijek ju dobijem. A i prije sam pila razno razne probiotike.
A dobro po tome se upala smanjila a eserihija je ostala jedino sto sada ne radi problem , nadam se da ce otici s novom turom antibitoika
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Da se nadovezem na jucerasnju temu o cjepivu za hripavac. Danas sam zvala ginekologa i rekla mu, on kaze da misli da nema neke potrebe za tim, da je to u prolazu. Pa eto, olaksao mi je odluku svakako.
Da se nadovezem na jucerasnju temu o cjepivu za hripavac. Danas sam zvala ginekologa i rekla mu, on kaze da misli da nema neke potrebe za tim, da je to u prolazu. Pa eto, olaksao mi je odluku svakako.
I meni je to danas rekla doktorica. Da nema potrebe.
Kaze da hripavac jenjava i da ce ga bit sve manje i manje. Rekla je ako bas hocu mogu. No nema potrebe .
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo da javim, pregled obavljen, beban se okrenio glavom dolje 🎉🎉 toliko me bilo strah da ce ostati na zadak. Procjena tezine je 2160 😁 (32 tt)
Iduci pregled za 2 tj (3.4) protoci su uredni, nalazi za preeklampsiju jos uvijek nisu gotovi ( 24 h urin)sretno svima na pregledima i vama pred porodom 😁
Super, ja sam zaboravila napisati i moja se okrenula na glavu 😄
Sad vidim da su i druge bebe oko 2 kg malo mi je lakse, mislila sam da je moja velkma zbog mog secera😁
Koliko se cesto ide na preglede nakon 35. Tj?
Pa meni je doktorica rekla da je kilaza bebe savrsena za ovaj tjedan 😁
Iako evo stvarno ne treba vjerovati tim njihovim procjenama meni u prvoj T dan pred porod rekli da je 4200, rodila se 3200 😅 cijelu kilu fulali..
Ono sto je kod mene cudno dosta stagniram sa kilama vec mjesecima i dalje sam u minusu 6 kila. A beba je sad 2 sto znaci da sam u jos vecem minusu. No dobro kod mene je to valjd aokej jer imam viska kila 😅🤣, ali svejedno se iznenadim haha
A na CTG-u kad sam bila mali je ludovao ajme hahah, u jednom momentu su mu otkucaji bili oko 200, pita me dr sta sam jela reko muffin 🤣🤣 kaze ona okej onda ahahah
Jel to stagniraš zbog prehrane ili?
I ja sam na kraju skroz 2 tjedna imala istu kilažu.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo i mene s pregleda. Moj očito mora biti poseban pa se nije (još) okrenuo iz stava zadak. Nadam se da bude do idućeg pregleda. Za 3 tj u TA Sv.Duh
Inače isto 2080 g ima, kilažom u prosjeku za gestacijsku dob.
2020. 👦🏻
Cure ima li tko da je pio ovaj caj lista maline, a da je imao visoki tlak? Jer sve sto nalazim na internetu su informacije da se ne pije taj caj ako trudnica ima visoki tlak pa me zanimaju vasa iskustva
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Evo da javim, pregled obavljen, beban se okrenio glavom dolje 🎉🎉 toliko me bilo strah da ce ostati na zadak. Procjena tezine je 2160 😁 (32 tt)
Iduci pregled za 2 tj (3.4) protoci su uredni, nalazi za preeklampsiju jos uvijek nisu gotovi ( 24 h urin)sretno svima na pregledima i vama pred porodom 😁
Super, ja sam zaboravila napisati i moja se okrenula na glavu 😄
Sad vidim da su i druge bebe oko 2 kg malo mi je lakse, mislila sam da je moja velkma zbog mog secera😁
Koliko se cesto ide na preglede nakon 35. Tj?
Pa meni je doktorica rekla da je kilaza bebe savrsena za ovaj tjedan 😁
Iako evo stvarno ne treba vjerovati tim njihovim procjenama meni u prvoj T dan pred porod rekli da je 4200, rodila se 3200 😅 cijelu kilu fulali..
Ono sto je kod mene cudno dosta stagniram sa kilama vec mjesecima i dalje sam u minusu 6 kila. A beba je sad 2 sto znaci da sam u jos vecem minusu. No dobro kod mene je to valjd aokej jer imam viska kila 😅🤣, ali svejedno se iznenadim haha
A na CTG-u kad sam bila mali je ludovao ajme hahah, u jednom momentu su mu otkucaji bili oko 200, pita me dr sta sam jela reko muffin 🤣🤣 kaze ona okej onda ahahah
Jel to stagniraš zbog prehrane ili?
I ja sam na kraju skroz 2 tjedna imala istu kilažu.
Pa ne, nisam na djeti, iako je dr rekla da pripazim, posto sam u trudnocu krenila sa 89 kg 😅😞 Jedem sve sta mi se jede, normalno se krecem, ali kile stoje ovako od tamo negdje 20 tt. U ovoj T nisam imala ni neke prevelike mucnine dok sam u prvoj umirala i povracala stalno.
Doktorica nije nista komentirala, beba uredno dobija na težini i to je najvaznije. Ali eto iznenadilo me da je to tako 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji