Jutro, ima li koja problem sa nesanicom?
I u prvoj T sam imala problem s tim, samo tada nisam imala todlericu koja je 300 na h. I mogla sam odspavat i odmorit kada sam htjela.
Sada se patim vec 3 tjedan, od 3 ujutro nikako zaspati, a preko dana sam iskidana. Sto vam pomogne da zaspite?
Ide curka u vrtić pa da kroz dan možeš odspavati?
Također mi ne treba više od 6h sna, ali i to bude s jednim prekidom, vjerojatno se tijelo priprema na češća buđenja.
Možda da si napraviš neki večernji ritual, ulje u difuzoru koje umiruje, čaj od kamilice, čula sam i da šalica toplog mlijeka uspava. Zadnja kava nek bude oko 14h, a šetnja također pomaže da se navečer lakše zaspe, kao i lagana večera, ništa teško da ne opteretiš probavu. Možda da kreneš sa tim jednostavnim stvarima pa vidiš kako djeluju. Ako išta, suosjećam 🤗
Curka ide u vrtic i kad god mogu odspavam ja ali sam bas kronično umorna bas mi fali taj noci san 🫣
Najgore mi je ovo kad mi se potrefi da imam preglede i kad ne spavam.
Uopce ne znam kako cu danas dan izgurati.
Kavu ne pijem bude mi lose od nje. Vecerr su stvarno lagane, a mljekomo cak pred spavanje = WC 10 c u toku noci. Znaci ako idem spavati u 10 zadnje sto pijem je u 7 jer inace cijelu noc idem pisat 😭 ponesem so casu vode ako me na suhvti u noci zed ali cim malo popijem odma moram na wc haha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dada imam pomoci koliko ocu, stvarno se nemam sta zalit. Mama kuha, sveki pere, muz hendla i mene i bebe.
Sta se izdajalice tice- kad ona zavrsi sise iz njih ne izlazi vise ni kapljica mlijeka hahaha
Sad smo ju vagali prije podoja i poslje i dobila je 30 grama sad neznam jel to oke. Preporucila nam je savjetnica da sada 2 dana pratimo tezinu prije i poslje dojenja. A navecer kad bude vristala nek joj dam malo dohrane da nebude gladna 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
E Plantove Mamine kapi i ja mogu pohvaliti. Ja sam izdajala s prošlim prvih mjesec dana i da nije bilo njih, tko zna da li bi uspjela održati proizvodnju mlijeka.
2020. 👦🏻
Pozdrav curke , evo mene s izvjestajem s pregleda🙋♀️
Tlak, urin, ctg, protoci, plodna voda super. Doli skroz omeksala, otvorena za vrsak prsta 😮💨 samo 😔
U petak opet pregled + amnioskopija .
Nakon pregleda sam obukla tajice, a gacice zaboravila, pa sam se popravljala 🤣 nisan znala di su vrata za izac skoro 🤣
Ja se jucer spremila da ocu ic rodit a ono nista, samo za vrsak prsta otvorena 🙈😥 Strpljivost mi nije jaca strana 🙃 Necu se vise sexat ni nista necu vise radit kad ne pali uopce 😅🤣
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
I mi smo bili na pregledu. Imamo oko 3100 g, protoci uredni, sve drugo isto uredno. Prvo mjerenje tlaka 140/70, sljedece 130/75. Tako da je rekla da se opustim da je sve dobro, da se ne opterecivam tlakom. Da dodjem na kontrolu za 7 dana, a prije toga da ponovim sve pretrage za preklampsiju jos jednom.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
E da i zaboravih napisat, prije 10 dana je bio na zadku, danas je opet na glavu okrenut. Kaze doktorica smjestio se u pozu tako nisko kao da ce se roditi svaki cas😅 ja navijam da krene, sve je spremno😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
E da i zaboravih napisat, prije 10 dana je bio na zadku, danas je opet na glavu okrenut. Kaze doktorica smjestio se u pozu tako nisko kao da ce se roditi svaki cas😅 ja navijam da krene, sve je spremno😀
Super da je sve odlicno na pregledu!
Moj isto dubi doli na glavi odavno, jos od 20 i nekog tjedna i evo vidis nece vanka pa nece 😅 Otkad mi gin govori ajme ti je nisko doli, o wc-u i pišanju necu ni govorit, a zadnja dva dana jedva hodam kolko pritisce , imam osjecaj da ce ispast oni i mjehur skupa 🤣
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo i mene s pregleda… danas je bio dr. Tupek.
Tlak, urin, ctg, protoci i plodna voda su super.
Beba ima 3600-3700g, sve je ok i normalno napreduje.
Nije me gledao vaginalno i nije mi radio amnioskopiju 🥳🥳🥳
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Super da je sve odlicno na pregledu!
Moj isto dubi doli na glavi odavno, jos od 20 i nekog tjedna i evo vidis nece vanka pa nece 😅 Otkad mi gin govori ajme ti je nisko doli, o wc-u i pišanju necu ni govorit, a zadnja dva dana jedva hodam kolko pritisce , imam osjecaj da ce ispast oni i mjehur skupa 🤣
Meni je od jucer uz mjehur i pritisak na debelo crijevo 😅
Cim malo prosecem moram kakati, kad lezim je ok. Sjedenje mi je ekstremno tesko
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Curke koje dojite, jel pazite na prehranu nesto? Meni su na tecaju govorile savjetnice da treba pokusati kupovati "eko" voce i povrce i da se ne pretjeruje sa plodovima mora, crvenim mesom, alergenima poput laktoze, i stvarima koje nadimaju. Sad me to buni jer svasta nadima (kupus, leca, grah)... ne znam sta bi trebala jest onda, rizu i piletinu?! Jeste vi dobile kakve info o tome?
3/2024 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji