Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    17. Ožujak 2024. 15:42

Bela, čestitam na porodu i da je sve tako brzo prošlo! 😍
    Black rose, suosjećam, moji su 3 i 5, aktivni za poluditi, iako su stvarno dobra djeca, ne mogu se žaliti, pomognu po kući, kuže da ne mogu, ali nekad isto stvarno pretjeraju i izbace me iz takta pa viknem. Nemam ti savjet, tješim se da svaka mama viče i da zbog toga nisam najgora i da oni to neće pamtiti o meni, ali da se idući put primirim i bolje reagiram, i ja učim, nisam nikad prije bila mama. Drugo, rascjepaj si dan na komade - ujutro popij kavu dok oni pogledaju crtić, igraj se s njima pa nek malo sami dok ti ne napraviš doručak, u šetnji udahni svježi zrak dok se oni ljuljaju, popij kavu, odmori dok oni odmaraju i onda kuhaj ručak s njima, nek se uključe. Popodne opet malo samostalna igra dok si pod tušem, večer izdrži i kad ih uspavaš se onesvijesti 😂😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Bela23
    17. Ožujak 2024. 15:48

Cure koje imate ove Frida mom uloske ili ste ih koristile. Jel to treba puno hladiti ili onako malo samo. I jel se treba cuti neki zvuk kad se oni preklope. Nije mi sad da to mene nesto bas hladi pa da provjerim mozda nisam dobro ih stisnula

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• BlackRose
    17. Ožujak 2024. 18:48

Hvala na savjetima i podrsci ❤️
    Zapravo mi je puno teze sa starijom curom jer me bolje izmori njezina zivcanost nego trckaranje i penjanje od maloga. A pretpostavljam da i ja imam malo kraci fitilj zbog neispavanosti pa mi je teze kontrolirati reakcije. Nadam se da ce se s preseljenjem i porodom sve skupa malo smiriti 😌

Anica88
    17. Ožujak 2024. 18:58

Bela23

Cure koje imate ove Frida mom uloske ili ste ih koristile. Jel to treba puno hladiti ili onako malo samo. I jel se treba cuti neki zvuk kad se oni preklope. Nije mi sad da to mene nesto bas hladi pa da provjerim mozda nisam dobro ih stisnula

Malena je pisala da to treba dosta jako stisnuti

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    17. Ožujak 2024. 19:04

Cesto mi Malena padne na pamet, nema je dugo. Otkad je rodila nije se javila, nadam se da je sve dobro

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    17. Ožujak 2024. 19:16

BlackRose

Hvala na savjetima i podrsci ❤️
    Zapravo mi je puno teze sa starijom curom jer me bolje izmori njezina zivcanost nego trckaranje i penjanje od maloga. A pretpostavljam da i ja imam malo kraci fitilj zbog neispavanosti pa mi je teze kontrolirati reakcije. Nadam se da ce se s preseljenjem i porodom sve skupa malo smiriti 😌

Pa i meni je teže sa starijim i njegovim živčanim ispadima i ponašanjem kao da je tinejdžer, mali je kamilica naspram starijeg 😅
    Koliko puta na dan duboko udahnem i sama sebe smiruje da ne poludim, ali kad znam da pola toga oni ne rade namjerno nego su jednostavno u razvoju i nekoj glupoj fazi i nemaju veze s bebom u trbuhu i našim raspoloženjem.
    I mi smo full u radovima, sve nastojimo odraditi u ta dva tjedna što budem doma, ali proleti mi iskreno. Evo popodne ih pustili kod mojih i upravo na putu za ZG, bude mi teško ih pustiti 🥺🥺

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

buhtlica23
    18. Ožujak 2024. 06:29

Jutro, ima li koja problem sa nesanicom?
    I u prvoj T sam imala problem s tim, samo tada nisam imala todlericu koja je 300 na h. I mogla sam odspavat i odmorit kada sam htjela.
    Sada se patim vec 3 tjedan, od 3 ujutro nikako zaspati, a preko dana sam iskidana. Sto vam pomogne da zaspite?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Maša🤰🏼
    18. Ožujak 2024. 07:36

Bok cure evo da se malo javim,

Ja sam dobila na poklon od moje epiduralne strasne migrene. Ako nisam u 100% lezecem polozaju bolovi su strasni. Po preporuci iz rodilista pijem red brufena od 600 pa caffetin . Uzas totalno sam nepokretna.

Uz sve to Lena ne dobiva na tezini . Kroz dan super doji i spava navecer krece kaos kad je po 3 sata na cici i red plakanja red cicanja . Danas nam dolazi patronazna i javila sam se ovoj savjetnici za dojenje nadam se da cu ipak uspit dojit ali mlijeko nikako ne dolazi 😪

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• BlackRose
    18. Ožujak 2024. 08:22

buhtlica23

Jutro, ima li koja problem sa nesanicom?
    I u prvoj T sam imala problem s tim, samo tada nisam imala todlericu koja je 300 na h. I mogla sam odspavat i odmorit kada sam htjela.
    Sada se patim vec 3 tjedan, od 3 ujutro nikako zaspati, a preko dana sam iskidana. Sto vam pomogne da zaspite?

Vec vise od 2 mjeseca. Zaspim navecer i probudim se između 2 i 3 u noci i po 2 sata ne mogu zaspati. Kad napokon zaspim, onda zacas moram ustati i za nista sam. Nemam neki lijek, ali od kad mi je poceo porodiljni si po danu prespavam cca pol sata kad su klinci u vrticu da dođem malo k sebi. Cak i kad uspijem prespavati noc, znam se probuditi za wc ili jer sam se zalezala pa me boli nesto i tako. Blazeno stanje 😪 inace mi je 6h sna sasvim dovoljno da funkcioniram, ali to vec dugo nemam i stalno sam umorna.

• BlackRose
    18. Ožujak 2024. 08:26

Maša🤰🏼

Bok cure evo da se malo javim,

Ja sam dobila na poklon od moje epiduralne strasne migrene. Ako nisam u 100% lezecem polozaju bolovi su strasni. Po preporuci iz rodilista pijem red brufena od 600 pa caffetin . Uzas totalno sam nepokretna.

Uz sve to Lena ne dobiva na tezini . Kroz dan super doji i spava navecer krece kaos kad je po 3 sata na cici i red plakanja red cicanja . Danas nam dolazi patronazna i javila sam se ovoj savjetnici za dojenje nadam se da cu ipak uspit dojit ali mlijeko nikako ne dolazi 😪

Ajoj, zao mi je da kroz to prolazis.
    Nemoj se forsirati i dodatan stres nabijati ako nejde. Vjerujem da te te migrene toliko iscrpljuju da ti mozda i radi toga mlijeko ne dolazi kako bi trebalo. Drzi se i drzim fige da ipak uspijete u dojenju 🤞 bitno da ste i beba i ti zadovoljne, makar i jela na bocicu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.