Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    18. Ožujak 2024. 21:21

22.3. Ujedno i zadnji kod mog gin 😊
    Puno vas ima koje bi mogle ovaj tjedan roditi. Bas se veselim da vidim koja ce iduca 😀

amystiqa
    18. Ožujak 2024. 21:52

Lista pregleda:

amystiqa 20.3.
    lalllla 21.3.
    Anica88 21.3.
    BlackRose 22.3.
    Zelena123 22.3.
    WhiteOrchid 25.3.
    Sandra25 25.3.
    Mary36 27.3.
    Leptirica123 27.3.
    LavicaBP 3.4.

Sretno cure!
    🌺

2020. 👦🏻

Antonela2024
    18. Ožujak 2024. 22:50

amystiqa

Cure pišite mi termine pregleda 

Sljedeci pregled nam je 4.4.

• Sandra25
    19. Ožujak 2024. 07:57

amystiqa

Cure pišite mi termine pregleda za update.

26.3 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• 12345M
    19. Ožujak 2024. 08:05

Cure koju su vec rodile, jel imate problema sa mokrenjem, ja apsolutno ne mogu kontrolirat kad mi se pripiša sve mi procuri vecinom ne stignem do wca, kad kihnem skoro svaki put pobjegne, vec sam popi…. polako jer je sutra mjesec dana od poroda a nikako da se bar malo to krene kontrolirat

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• cocinella
    19. Ožujak 2024. 08:21

12345M

Cure koju su vec rodile, jel imate problema sa mokrenjem, ja apsolutno ne mogu kontrolirat kad mi se pripiša sve mi procuri vecinom ne stignem do wca, kad kihnem skoro svaki put pobjegne, vec sam popi…. polako jer je sutra mjesec dana od poroda a nikako da se bar malo to krene kontrolirat

Ne bih baš rekla da je to normalno. Svakako bih to rekla ginekologu i napravila urinokulturu.
    Ovaj put nemam problema, ali prošli put nisam mogla mokriti, sve je nešto kap po kap išla uz grozne bolove. Na kraju sam dobila kateter. A gratis uz njega i ešerihiju koju sam otkrila nakon 2,3 tjedna jer sam konstantno osjećala neki pritisak.
    Shvaćam da se radi o obrnutim problemima, ali možda se nešto dogodilo kojem mišiću ili mjehuru. Svakako se javi doktoru.

Martinaaa_
    19. Ožujak 2024. 10:36

Ja nemam problema sa curenjem mokrace, normalno kihnem i kasljem, jedino kad odem na wc i mislim da sam gotova sa mokrenjem krenem ustati u skuzim da jos curi a uopce ne osjetim 😒
    Poslije poroda je to bilo nakon svakog mokrenja da jos curi a ne osjetim a sad se malo smanjilo ali jos se dogada par puta na dan

💓

Yellowsubmarine
    19. Ožujak 2024. 11:41

12345M

Nakon prvog poroda sam imala problem sa piskenjem, nisam imala nagon, vadila sam urin i to da vidim jel sve okej. Bilo je uredno, iza je proslo. 

Zvala sam danas epidemiologa  za cijepivo za hripavac. Kaze da je inace cijepio trudnice najkasnije 32 tjedan, al ako hocu da se cijepim kao prorade antitijela za 2 tjedna. Pa evo nisam pametna, mene i dalje strah se i cijepiti i ne cijepiti🤣 sta vi kazete? 

amystiqa
    19. Ožujak 2024. 11:45

12345M

Normalno je neki period, čini mi se možda do 2 mj. Ako se nastavi, odi svakako provjeriti, najbolje na onom pregledu prvom ginekološkom nakon 6 tjedana. Do tad možeš raditi Kegelove vježbe. 

2020. 👦🏻

• lalllla
    19. Ožujak 2024. 12:09

Yellowsubmarine

12345M

Nakon prvog poroda sam imala problem sa piskenjem, nisam imala nagon, vadila sam urin i to da vidim jel sve okej. Bilo je uredno, iza je proslo.

Zvala sam danas epidemiologa za cijepivo za hripavac. Kaze da je inace cijepio trudnice najkasnije 32 tjedan, al ako hocu da se cijepim kao prorade antitijela za 2 tjedna. Pa evo nisam pametna, mene i dalje strah se i cijepiti i ne cijepiti🤣 sta vi kazete?

Mislim da su se neke trudnice i kasnije cijepile🤷‍♀️ smatram da trenutno nema potrebe jer vise nije epidemija hripavca, a sad je svakako sve na tebi kako ti odlucis i mislis da je najbolje za tebe i bebu😀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.