Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    17. Ožujak 2024. 10:59

Zelena samo da napomenem, orgazam ti je tu bitan kod poticanja poroda i trudova jer se kod njega stvara oksitocin.
    Pa kako je netko napisao i prije, ne mora to biti ni konkretno baš seks (u smislu penetracije), posebno ako ne dođeš do vrhunca, nego i drugi načini njegovog postizanja. 

2020. 👦🏻

Lucy08
    17. Ožujak 2024. 10:59

Jutros mi je jos masu sluznog cepa izaslo. Maloprije se cudila sta sam mokra tako kad opet ta sluz.... kolko toga ima? Ja sam mislila da je otisa sav otkad mi ispada i jer par dana nije ga bilo ni u tragovima 🤦‍♀️ 
    Naspavana sam, sunce sja, energija mi je zadovoljavajuca, kosa oprana, sve je spremno... kad bi bar danas bio taj dan 🙏😄

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    17. Ožujak 2024. 11:02

amystiqa

Zelena samo da napomenem, orgazam ti je tu bitan kod poticanja poroda i trudova jer se kod njega stvara oksitocin.
    Pa kako je netko napisao i prije, ne mora to biti ni konkretno baš seks (u smislu penetracije), posebno ako ne dođeš do vrhunca, nego i drugi načini njegovog postizanja.

To sam ja rekla. Moze i mastrubirat ako joj je to ok , bitno je da dozivi orgazam jer se tad opusta oksitocin. Masaza dojki tj bradavica isti efekt ima. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• BlackRose
    17. Ožujak 2024. 11:26

Kako se vi nosite sa svojim emocijama? Zadnja 2 dana samo placem. 90% vremena sam sama s djecom, a najstarija (6god) za svaku sitnicu zivcani. Jednostavno se vise neznam kako nositi sa njezinim ispadima. Naravno da onda i mlađeg rasplace i ne moram valjda ni pricati da sam onda i ja zivcana i jadna. Izderem se na nju i onda mi bude krivo, ali stvarno sam vise na izmaku snaga. Muz kad je doma onda jos podbada do te mjere da cvili na svaku njegovu rijec i jednostavno im ne mogu objasniti kolko mi sve to tesko pada. 

Anica88
    17. Ožujak 2024. 12:08

BlackRose

Kako se vi nosite sa svojim emocijama? Zadnja 2 dana samo placem. 90% vremena sam sama s djecom, a najstarija (6god) za svaku sitnicu zivcani. Jednostavno se vise neznam kako nositi sa njezinim ispadima. Naravno da onda i mlađeg rasplace i ne moram valjda ni pricati da sam onda i ja zivcana i jadna. Izderem se na nju i onda mi bude krivo, ali stvarno sam vise na izmaku snaga. Muz kad je doma onda jos podbada do te mjere da cvili na svaku njegovu rijec i jednostavno im ne mogu objasniti kolko mi sve to tesko pada.

Ja sam cijelu trudnocu ok sa zivcima i hormonima, ne place mi se i sve je normalno.
    Ali me zato muce mucnine 0-24

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Bela23
    17. Ožujak 2024. 12:35

Anica88

Bela23

Samo da se javim zene, prokidan vodenjak u 14:06, rodila u 16:19. Jako je bilo bolno ali je brzo proslo. Imam par savova vanjskih nista strasno. On je veliki, 4500 g i 55 cm dug. Na neonatologiji je u toplom kreveticu jer mu je ovo ipak bio sok pa mu se treba ustabiliti disanje. Inace je sve ok.

Svaka cast, stvarno si brzo rodila veliku bebu.
    Kako se sad osjecas?
    Zelim ti brz oporavak 😘

Hvala ti puno! 🥰 Stvarno sam ok, jedino me dole malo konci zatezu ali ovako stvarno sve ok bas sam zadovoljna kakva je situacija na kraju. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• BlackRose
    17. Ožujak 2024. 12:58

Sad samo malo dosla k sebi. Muz je uzeo klince i uspjela sam si malo prespavati. Bila sam i ja ok do prije cca mjesec dana. Jednostavno sam strasno neispavana i imam sve jace bolove u donjem dijelu leđa, a djeca su prepuna energije. Mozda i to ima utjecaja. Samo pitam ako ima koja kakav savjet kako se s tim izboriti i ostati zdrave glave do kraja trudnoce.
    Trebali bi se i preseliti u kucu prije poroda pa me i to lagano iscrpljuje.

Mary36
    17. Ožujak 2024. 13:26

Meni što se tiče teških emocija pomaže ovo lijepo vrijeme zadnjih dana. Sunčam se malo na balkonu i vrtu, malo odem u šetnju i odmah se bolje osjećam 

• lalllla
    17. Ožujak 2024. 13:28

BlackRose

Sad samo malo dosla k sebi. Muz je uzeo klince i uspjela sam si malo prespavati. Bila sam i ja ok do prije cca mjesec dana. Jednostavno sam strasno neispavana i imam sve jace bolove u donjem dijelu leđa, a djeca su prepuna energije. Mozda i to ima utjecaja. Samo pitam ako ima koja kakav savjet kako se s tim izboriti i ostati zdrave glave do kraja trudnoce.
    Trebali bi se i preseliti u kucu prije poroda pa me i to lagano iscrpljuje.

Ja imam sina 15 mj i uzasno mi je gledati kako se ne mogu igrati s njim, trcati, setati itd jer sam jako umorna i sve me brzo iscrpi a on je pun energije. Pomogne mi tu i tamo netko ono po 1-2 h kako koji dan ali mentalno mi je jos gore. Nemam neki savjet osim staviti si u glavu dw je to jos malo vremena za neki veci cilj i da nece to previse utjecati na njih i da ce sve to proci….
    I ja sam bila ok do nedavno ali sad mi je sve gore kako vrijeme odmice i termin se priblizava, danas cijeli dan samo placem da sam dobila i proljev od nervoze..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Zelena123
    17. Ožujak 2024. 15:32

Hhahaha, baš ste me nasmijale :D. Mi smo imali relativno redovite odnose dok nisam ušla u osmi mjesec...onda mi je postalo nekako fizički teško a i muža je bilo malo strah. Sad bih opet malo poradila na tome, a ubacit ću onda malo i samostalnog rada :D.
    Lucy želim ti da krene danas, vidim da si totalno spremna :D. Ja sam isto vlažna i sluzava već danima i to ne staje, samo se pojačava. Doslovno ta sluz prođe kroz gaćice i tajice na stolicu, užas.
    Blackrose baš mi je žao što ti se sve tako sastalo. Mene zna nekad tuga i depra ulovit a ni nemam djece, ne mogu ni zamislit kako je tebi još 2 hendlat uz ovo. Mi smo prije 10tak dana preselili u stan koji smo prethodno kompletno renovirali i mogu reći da mi je cijeli taj proces tako teško i mukotrpno pao, radovi se odužili, imala sam osjećaj da nećemo nikako stići do termina preći. Sad napokon osjećam neki spokoj, ali prošlih mjesec dva su mi baš teško pali. Pokušavala sam se opustiti uz filmove, serije, razmišljajući o ljetu i kako jedva čekam kupanje i tako. Dok nije prošlo, nije bilo nekog lijeka...Evo neki dan sam zovnula prijateljice da mi pomognu oko kućanskih poslova i naručila nam pizzu, takve stvari me razvedre :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.