Meni je vise pun kufer svega. Kako je krenulo u 38 tt mislila sam da cemo brzo bit gotovi a evo sad 40+4 i nista jos. Od onog straha od prijevremenog poroda sad sam se zabetonirala. Bas vidim da sam jako nervozna jer me sve zivo smeta i teska sam i troma sama sebi.
Sutra imam pregled pa cemo vidjeti sto kazu. Mene od termina gledaju samo uzv nitko me dole nije gledao.
Skroz te razumijem, mene je samo jedan dan prekoračenog termina dotukao. Od srca ti držim fige da se nešto samo noćas pokrene.
Jesi probala tražiti stripping? Ili ti ga odvajanje plodovih ovoja? Ja sam tražila ujutro na pregledu i popodne sam rodila.
Hvala ti puno! Nisam to trazila mogu ih sutra pitati.
Kakva je situacija? Ima li kakvih novosti? Mene danas svi zovu jer misle da sam rodila, a da im nisam javila 😂
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni je vise pun kufer svega. Kako je krenulo u 38 tt mislila sam da cemo brzo bit gotovi a evo sad 40+4 i nista jos. Od onog straha od prijevremenog poroda sad sam se zabetonirala. Bas vidim da sam jako nervozna jer me sve zivo smeta i teska sam i troma sama sebi.
Sutra imam pregled pa cemo vidjeti sto kazu. Mene od termina gledaju samo uzv nitko me dole nije gledao.
Skroz te razumijem, mene je samo jedan dan prekoračenog termina dotukao. Od srca ti držim fige da se nešto samo noćas pokrene.
Jesi probala tražiti stripping? Ili ti ga odvajanje plodovih ovoja? Ja sam tražila ujutro na pregledu i popodne sam rodila.
Kakva je situacija? Ima li kakvih novosti? Mene danas svi zovu jer misle da sam rodila, a da im nisam javila 😂
Upravo krenula pisati na grupu. Otvorena 5 cm ostavili me. Idem na prokidanje vodenjaka i u porod. A za pozive da ne govorim 🤣🤣 kod mene opca panika
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Upravo krenula pisati na grupu. Otvorena 5 cm ostavili me. Idem na prokidanje vodenjaka i u porod. A za pozive da ne govorim 🤣🤣 kod mene opca panika
Sretno! ❤️🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sretno Bela!
Cestitke sophisticy!
Amistiqa moguce da kvrgu koju osjecas gore je guza, tako je meni bilo. Nikad glavicu nisam tako dobro uspjela napipati, ali guzu uvijek jesam. Znala sam da je guza jer kad bi ju malo stisnula bi odmah nogice pokraj udarile :) razlog vise je sto stucanje osjecas nisko. Iako stucanje ne osjecamo u dijelu glave nego u podrucju prsa, ali sve je to negdje nisko. Nadam se da se okrenula beba, a ako i nije stigne jos- vecina ih se okrene do poroda, mali broj je onih na zadak ili poprijeko.
Sretno Bela!
Cestitke sophisticy!Amistiqa moguce da kvrgu koju osjecas gore je guza, tako je meni bilo. Nikad glavicu nisam tako dobro uspjela napipati, ali guzu uvijek jesam. Znala sam da je guza jer kad bi ju malo stisnula bi odmah nogice pokraj udarile :) razlog vise je sto stucanje osjecas nisko. Iako stucanje ne osjecamo u dijelu glave nego u podrucju prsa, ali sve je to negdje nisko. Nadam se da se okrenula beba, a ako i nije stigne jos- vecina ih se okrene do poroda, mali broj je onih na zadak ili poprijeko.
Pa i ja si nekako mislim da je guza, ali nemam baš pritisak skoro uopće dolje pa me to nagnalo da mislim da je ipak gore još okrenut. Vidjet ćemo u srijedu na pregledu. 🤞
Znam da mali postotak ostaje zadak/poprečno, mislim nekih 3-5% tako da se nadam da će se ipak okrenuti. A ako ne, a onda je tako valjda suđeno. 😁
2020. 👦🏻
Sretnooooooo!!!!!
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jel imate preporuku za aspirator za nos? Ne mogu onaj za usisavac jer imam stapni usisavac na koji ne moze taj nastavak
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Bela sretno! 🤞🤞🤞🤞🤞
12345M Nosiboo hvale da je dobar. Ja ga planiram kupit.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Bela sretno!!!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretno Bela!
Cestitke sophisticy!Amistiqa moguce da kvrgu koju osjecas gore je guza, tako je meni bilo. Nikad glavicu nisam tako dobro uspjela napipati, ali guzu uvijek jesam. Znala sam da je guza jer kad bi ju malo stisnula bi odmah nogice pokraj udarile :) razlog vise je sto stucanje osjecas nisko. Iako stucanje ne osjecamo u dijelu glave nego u podrucju prsa, ali sve je to negdje nisko. Nadam se da se okrenula beba, a ako i nije stigne jos- vecina ih se okrene do poroda, mali broj je onih na zadak ili poprijeko.
Pa i ja si nekako mislim da je guza, ali nemam baš pritisak skoro uopće dolje pa me to nagnalo da mislim da je ipak gore još okrenut. Vidjet ćemo u srijedu na pregledu. 🤞
Znam da mali postotak ostaje zadak/poprečno, mislim nekih 3-5% tako da se nadam da će se ipak okrenuti. A ako ne, a onda je tako valjda suđeno. 😁
Meni je pritisak bio veci dok mi je bio poprijeko, cak sada dok je glava dole mi je malo lakse. Moguce da je ta kvrga guza a ne glava. Bas me zanima sta ce ti u srijedu reci 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji