Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    11. Veljača 2024. 12:22

Inna25

BlackRose

Inna25

Žene drage želim svima porod ko moj 🤞🏼🙏🏼 bez preuveličavanja ovaj porod nisam ni osjetila
    Alina nam je stigla u 16:30 48cm i 3080teska(odnosno lagana) ne mogu vam dočarati koliko je sićušna 🥰
    Trudovi su mi krenuli poslije 13, to vrijeme sam šetala..oko 15 su počeli oni malo jači bolniji, u 15:30 su bili na tri minute, muz je ušao u rađaonu u 16:00, tri puta sam stiskala i tjt rodila se nasa princeza
    Nisu me rezali, jedino me ona malo rukicama pa imam tri šava, mogu vam reći da mi je šivanje bilo najgori dio
    I krvarila sam nesto više nego sto bi trebalo pa se doktorica uplašila da mi nije došlo do oštećenja maternice ali sve je ok
    Oko 18:30 su nas prebacili u sobu, nju su uzeli da ju okupaju,obuku i evo donijeli mi ju oko 21, cicala je i sad spava 🥰
    Čestitam 🥰 mazite se i pazite.
    Ne stignem popratiti vise tko ima koliko djece. Koji porod ti je to bio?😊
    Drugi porod mi je ovo…prvi mi je bio inducirani, ujutro mi probušili vodenjak, oko 10mi krenuli trudovi, rodila sam u 14, isto mi je bio dosta lagan porod… izgleda da sam sretnica što se poroda tiče 😁
    1234M stvarno imam samo riječi hvale za pulsko rodilište…u rađaoni imaš na raspolaganju pilates lopte,stolčić,možes šetati, osoblje se maksimalno trudi..
    U sobama smo po dvije, ima stol za prematanje, za bebu ima svega, kremica,pelena,vlažnih,a odma pored je i špina pa možes i ispirati bebu vodom. Za nas isto daju mrežaste gaćice i uloške,spavaćice. Kupaone su uredne,svaka soba ima wc i tuš, dolaze nekoliko puta u danu dezinficirat WC, prazniti smeće..
    Hrana ok, jučer sam ručak dobila puretinu sa rižom i povrćem,juhu, za večeru pečeno pile,mlinci, zelena salata. Danas doručak maslac i med, čaj i jabuka ( doručak bi mogao biti bolji ali ok)
    Ako te još sta zanima samo pitaj

Odlicno zvuci!!! Kako se ti osjecas? Bolovi i to? Kako je bebica? 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    11. Veljača 2024. 12:32

Inna25

BlackRose

Inna25

Žene drage želim svima porod ko moj 🤞🏼🙏🏼 bez preuveličavanja ovaj porod nisam ni osjetila
    Alina nam je stigla u 16:30 48cm i 3080teska(odnosno lagana) ne mogu vam dočarati koliko je sićušna 🥰
    Trudovi su mi krenuli poslije 13, to vrijeme sam šetala..oko 15 su počeli oni malo jači bolniji, u 15:30 su bili na tri minute, muz je ušao u rađaonu u 16:00, tri puta sam stiskala i tjt rodila se nasa princeza
    Nisu me rezali, jedino me ona malo rukicama pa imam tri šava, mogu vam reći da mi je šivanje bilo najgori dio
    I krvarila sam nesto više nego sto bi trebalo pa se doktorica uplašila da mi nije došlo do oštećenja maternice ali sve je ok
    Oko 18:30 su nas prebacili u sobu, nju su uzeli da ju okupaju,obuku i evo donijeli mi ju oko 21, cicala je i sad spava 🥰
    Čestitam 🥰 mazite se i pazite.
    Ne stignem popratiti vise tko ima koliko djece. Koji porod ti je to bio?😊
    Drugi porod mi je ovo…prvi mi je bio inducirani, ujutro mi probušili vodenjak, oko 10mi krenuli trudovi, rodila sam u 14, isto mi je bio dosta lagan porod… izgleda da sam sretnica što se poroda tiče 😁
    1234M stvarno imam samo riječi hvale za pulsko rodilište…u rađaoni imaš na raspolaganju pilates lopte,stolčić,možes šetati, osoblje se maksimalno trudi..
    U sobama smo po dvije, ima stol za prematanje, za bebu ima svega, kremica,pelena,vlažnih,a odma pored je i špina pa možes i ispirati bebu vodom. Za nas isto daju mrežaste gaćice i uloške,spavaćice. Kupaone su uredne,svaka soba ima wc i tuš, dolaze nekoliko puta u danu dezinficirat WC, prazniti smeće..
    Hrana ok, jučer sam ručak dobila puretinu sa rižom i povrćem,juhu, za večeru pečeno pile,mlinci, zelena salata. Danas doručak maslac i med, čaj i jabuka ( doručak bi mogao biti bolji ali ok)
    Ako te još sta zanima samo pitaj

Bas mi je drago da je sve dobro prošlo 💕 
    Jel beba stalno s tobom, jel ju oni presvlače ili ja? Hoce li mi pokazati ako se ne budem snašla, mene je malo strah pogotovo prvih dana jer jedno je tecaj jedno praksa haha 
    Jel ima nesto sto mi apsolutno treba/ ne treba da ponesem? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    11. Veljača 2024. 13:16

U kik je dosla kolekcija za bebe, pidzamice i bodici po 3€, rucnici za kupanje s onom kapicom 5€, tetra pelene za 2,3€ i tako pa eto kome treba tih sitnica i toga imate katalog pa bacite oko :) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    11. Veljača 2024. 13:19

I jel netko kupio ili ima od prije grudnjak za dojenje iz Muellera onu njihovu marku beauty baby? Izgleda mi dosta udobno a i kosta nekih 10-15€ cini mi se pa ako neko ima kakvu povratnu info 🫶

• cocinella
    11. Veljača 2024. 14:21

lalllla

I jel netko kupio ili ima od prije grudnjak za dojenje iz Muellera onu njihovu marku beauty baby? Izgleda mi dosta udobno a i kosta nekih 10-15€ cini mi se pa ako neko ima kakvu povratnu info 🫶

Ja sam ih kupovala. Svakako barem jednu veličinu veće uzeti, možda i dvije. Imala sam ostale iz h&m-a i carriwell i moram priznati da ni jedni nisu kao carriwell, ovi bez žice.
    Mullerovi su djelovali jako slični tima, ali su mi kopče pukle nakon par mjeseci. Ovi su i dalje kao novi. H&m su me užasno živcirali radi jastučića koji su konstantno ispadali.

• lalllla
    11. Veljača 2024. 14:33

cocinella

lalllla

Ja sam ih kupovala. Svakako barem jednu veličinu veće uzeti, možda i dvije. Imala sam ostale iz h&m-a i carriwell i moram priznati da ni jedni nisu kao carriwell, ovi bez žice.
    Mullerovi su djelovali jako slični tima, ali su mi kopče pukle nakon par mjeseci. Ovi su i dalje kao novi. H&m su me užasno živcirali radi jastučića koji su konstantno ispadali.

Onda xu pogledati cariwell. Ma i ja imam neke iz h&ma uzasni su mi. Zuljaju previse i svasta nesto pa ih nisam previse niti koristila

• 12345M
    11. Veljača 2024. 16:41

Ja kupila na temu dva puta po tri grudnjaka za dojenje, 3 sam platila 12€ i predobri su, vec sam neke i par puta oprala i bas se dobro drze, preudobni su i lako se otkopcaju i lijepo drze, iznenadujuca kvaliteta, a bila sam bas skepticna kad sam narucivala

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    11. Veljača 2024. 16:49

12345M

Ja kupila na temu dva puta po tri grudnjaka za dojenje, 3 sam platila 12€ i predobri su, vec sam neke i par puta oprala i bas se dobro drze, preudobni su i lako se otkopcaju i lijepo drze, iznenadujuca kvaliteta, a bila sam bas skepticna kad sam narucivala

Daj posalji link il screen kako izgledaju da znam naruciti👍

• BlackRose
    11. Veljača 2024. 16:59

Zadnje grudnjake sam uzela u Lidlu. Mislim da zadnja kolekcija za trudnice. Ko topici su i stvarno udobni

Zelena123
    11. Veljača 2024. 17:18

Posvuduša hvala ti na savjetu. Ne znam iskreno što mi je bolje, odraditi to dok je beba manja, tipa dok ima 2-3 mjeseca (dakle to bi bio lipanj, taman pred more) ili pričekati zimu dok napuni jedno 8-9 mjeseci. Znam da se u tom periodu ne mogu saginjat, sjedit, da će rana biti otvorena i da ću morat na previjanja. Nažalost i suprugovi i moji roditelji i obitelj su 500 km od nas tako da nemamo pomoć, a svi prijatelji nam rade.
    Hvala ti Donna na preporuci, idem odmah na Beba centar :D
    Grudnjaci za dojenje - svi su iz Lidla pa ćemo vidjeti kako služe 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.