Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    31. Siječanj 2024. 08:30

Sandra25

amystiqa

lalllla

Dal neko pije Omegu? Ako da, imate preporuku za neku dobru? Pila sam do sad od Solgara ali ako neko ima neku bolju preporuku slusam (od 1000 jedinica onih)

Znači čitaš mi misli.🤭 Cijeli dan istražujem o Omegi-3 u trudnoći i baš sam mislila pitati jel ima koja kakvu preporuku. Ugl. ono što sam uspjela skužit, bitno je da ima više DHA za trudnoću. Isto sam našla ovu Wiley’s finest i ima zbilja dosta DHA (čak 600 mg), a već pijem u prenatalu 250 mg pa nisam sigurna jel to puno ukupno. Također za Solgar sam čitala da je dobar za trudnice jer je pročišćen od teških metala.

Koji solgar, imaju nekoliko vrsta omega od solgara

Omega 3 od 1000 jedinica , taj ja koristim

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

lucq
    31. Siječanj 2024. 08:32

Mary36

Evo i ja sam jučer palaNe znam kolika su mi druga mjerenja, ali prvo mi je bilo 5.1 i odmah dijagnoza gestacijski. Dali su mi neku strogu dijetu s 1800 kalorija, a ja sad imam jedva šezdesetak kila. Nema šanse da sa svojom kilažom u trudnoći još ulazim u kalorijski deficit i čini mi se da oni sa svima postupaju jednako bez obzira na osobno stanje stvari. I moram napraviti guk profil u slijedećih tjedan dana. Ma užas, sve zbog 0,1 povišenog šećera. Vidjeti ću kakve su mi druge dvije vrijednosti danas, gin mi radi popodne.

Ma uzas, a mozda nekad i pretjeruju
    I ja sam tek sad dosla na svoju kilazu od prije trudnoce(zbog povracanja), inace dosta jedem i ne prima se bas, a sad na ovoj dijeti ja necu nista kila dobit u trudnoci🙈

sophisticy
    31. Siječanj 2024. 08:38

U Almagea Prenatal tabletama već ima omega 3, EPA je niska vrijednost 60 mg, a DHA 410 mg. Možda i da o njima razmislite? Ja sam odabrala te prenatalne baš zbog toga.
    Mene malo brine što sam izgubila jednu kg i već mjesec dana nisam dobila na težini (ukupno sam na 8,5 kg). 
    Moj pregled je prošao dobro, ali mi je dr predložila da idem na ležanje par dana u bolnici jer inače imam dijabetes (ne trudnički). Nisam baš sretna s tim, nadam se da neću dugo ostati, makar nije mi ništa rekla koliko bi to bilo

baby development in progress ~ 14.3.24.

Mary36
    31. Siječanj 2024. 08:41

lucq

Mary36

Evo i ja sam jučer palaNe znam kolika su mi druga mjerenja, ali prvo mi je bilo 5.1 i odmah dijagnoza gestacijski. Dali su mi neku strogu dijetu s 1800 kalorija, a ja sad imam jedva šezdesetak kila. Nema šanse da sa svojom kilažom u trudnoći još ulazim u kalorijski deficit i čini mi se da oni sa svima postupaju jednako bez obzira na osobno stanje stvari. I moram napraviti guk profil u slijedećih tjedan dana. Ma užas, sve zbog 0,1 povišenog šećera. Vidjeti ću kakve su mi druge dvije vrijednosti danas, gin mi radi popodne.

Ma uzas, a mozda nekad i pretjeruju
    I ja sam tek sad dosla na svoju kilazu od prije trudnoce(zbog povracanja), inace dosta jedem i ne prima se bas, a sad na ovoj dijeti ja necu nista kila dobit u trudnoci🙈

Pa baš. Ja ću izbaciti slatko i voće popodne, bijeli kruh. Ali ne mislim tako malo jesti. Sutra sam na pregledu, pa ću vidjeti i dal su mjere bebe ok. Do sada je bila točno u sredini, ništa veća od prosjeka. Ne kužim kako bi onda trebala dojiti nakon poroda, s 50 kg?! I da, još bi trebali jesti uglavnom povrće, a drugi mjesec tek kreće i nema baš neke ponude. Krastavci i rajčice glavni na slici, a mogu samo gmo kupiti 😂

• Sandra25
    31. Siječanj 2024. 08:49

sophisticy

U Almagea Prenatal tabletama već ima omega 3, EPA je niska vrijednost 60 mg, a DHA 410 mg. Možda i da o njima razmislite? Ja sam odabrala te prenatalne baš zbog toga.
    Mene malo brine što sam izgubila jednu kg i već mjesec dana nisam dobila na težini (ukupno sam na 8,5 kg).
    Moj pregled je prošao dobro, ali mi je dr predložila da idem na ležanje par dana u bolnici jer inače imam dijabetes (ne trudnički). Nisam baš sretna s tim, nadam se da neću dugo ostati, makar nije mi ništa rekla koliko bi to bilo

Ja se ne bih brinula zbog kilaze jer ipak si kroz trudnocu dobila oko 8 kg. Mene maltretiraju jer sam dobila 15kg. Tako da ako bebica dobro napreduje nemoj se brinuti.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Malena1122
    31. Siječanj 2024. 09:19

Zelena pokušavam se svaki put ubaciti pa me nešto spriječi 🤣. Mene su tokom poroda okretali na bok par puta da se beba namjesti i nikako mi nije odgovaralo Al možda će tebi više. 
    Lucq da pala si vjer. Ja sam srednje bilo 10,a ja sam bila 10.7. Odma gestacijski dijagnoza. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• BlackRose
    31. Siječanj 2024. 09:24

Malena1122

Ciao žene,
    Kako se čini rađam idući tjedan 😄.
    Malac 3300,glavom jako nabijen dole. Doktor misli da bi moglo i prirodno krenut. Otvorena sam prst. Juhuuuu.
    U pon mi je opet pregled pa ću saznat kad je indukcija 😁.

Ajmee super. Drzim fige da krene prirodno 🤞☺️

• Alexica
    31. Siječanj 2024. 09:25

Cure, naravno da se ne morate drzati 1800kcal tj te dijete, uvijek mozete podebljati s hranom koja nema ugljikohidrate, dakle proteinima (meso, sir…) i biti savrseno site.
    Nije zafrkancija ako vam skace secer ni za vas, a pogotovo ne za bebu. Da, mozd aje malo odstupanje, ali zato najbolje mozda da si pratite secer kao vecina nas koja smo tu s gestacijskim pa smo si nabavile aparatice i vidjele kako stvarno neki obroci djeluju na nas secer.
    Ja da nisam isla na ogtt bi prema jutarnjoj glukozi (na taste) uvijek ispadala “zdrava”, ali ipak nije tako i ako pretjeram mi secer skoci van granica iako mozda ne bi nikad rekla to (ne osjetis ti te simptome).
    Sretno! Na prvu je malo drama sve to, ali se poslozi (osim ako volite slatko kao ja) 😂

Malena1122
    31. Siječanj 2024. 09:33

Lista pregleda: 
    Sophisticy 31.1 
    Anica88 31.1
    cocinella 31.1
    Baby.nb.3 31.1
    Tratinčica123 1.2
    12345M 1.2
    Lucy08 1.2
    Mary36 1.2
    Maša 5.2 
    tear_of_happiness 6.2 
    Sandra25 12.2
    Antonela2024 13.2
    lalllla 15.2 
    amystiqa 21.2 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    31. Siječanj 2024. 09:35

Sretno cure danas!
    Alexica meni glukoza na kks prošli tjedan 4.2 L 🤣. Urnebesno! 
    Jučer mi čak Gyn na ctg donio bajaderu da pojedem jer je malac miran. Šta si rekla ne skače svima na isto šećer. Ja se striktno smjernica ne držim Al po dijabetologu održavam šećer savršenim. Ja ništa ne važem. Al jedem često manje obroke sa manje ugh i ne kasno. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.