Malena, zaboravila sam, ti baš moraš na indukciju, jelda?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ciao žene,
Kako se čini rađam idući tjedan 😄.
Malac 3300,glavom jako nabijen dole. Doktor misli da bi moglo i prirodno krenut. Otvorena sam prst. Juhuuuu.
U pon mi je opet pregled pa ću saznat kad je indukcija 😁.
Superiska! Drzim fige da sve prodje kako si zamislila? Znaci nije carski, u najgorem slucaju indukcija?
Nasi malci su isti, nadam se da cu i ja uskoro, samo mene nije gledao jesam otvorena, tek iduci ponedjeljak me to ceka (ako ne urani, al tesko). Jel ti mjere cerviks? Jel i on mora bit ultra kratak ili kako to ide? Moj je na 32, ali ne znam jel mogu svejedno bit otvorena?
Antonela Sto se tice kolko je cesto pregled- kad i budu cesce, beba je vec glavom dolje i okrenuta pa ne mozes previse vidjeti (bar je kod mene tako). Nasem bas ne moze uloviti vise lice jer je bocno okrenuta glavica, a i kad se moglo je uvijek ili rukice stavljao ispred ili je pupcana smetala.ostalo ces vidjeti :) guzu i pisu pokazuje na izvolte 😂
Inace imala sam pregled u 32, 35, 37. tj i sad krece svaki tjedan, znaci iduci je u 38. Pa cemo dalje vidjeti.
Moji pregledi su od 19+6 svaka tri tjedna, a od 28+6 svaka dva tjedna. Bila sam prosli tjedan u ponedjeljak na pregledu i idem opet sada u petak 2.2. Evo stvarno ne znam zasto je kod mene tako cesto, mozda je takva praksa kod mog gin.
Sta se tice curenja kolostruma kod mene jos nista, a moj muz zeljno iscekuje da vidi mokre krugove na majici 🤣
Malena jako mi je drago da ces uskoro vidjeti bebu, bas se veselim sta nam krecu porodi uskoro 😁😁
Nisam ni svjesna da ce i kod mene biti bebica za malo vise od mjesec dana 🫣
💓
Ja sam prosli pregled imala 28.12, sad ovaj tek 1.2 pa onda za dalje nemam pojma znaci u cetvrtak ce bit 37+4
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Hvala žene ❤️
Baby ide indukcija da. Večeras palim u šetnju svaku noć pa možda krene prije toga 🫣. Sretna sam jer sam se krenula otvarati. Barem nešto. Alexica eto i tebi usput odgovaram 😁. Moj ti je cerviks se skratio nešto sad Al mislim da se otvaraš garant jer evo ja 34 plus 4 nisam se skracivala i bila skroz zatvorena,a danas se skraciva te sam se otvorila. Bila sam čak uvjerena da sam i dalje zatvorena.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Hvala žene ❤️
Baby ide indukcija da. Večeras palim u šetnju svaku noć pa možda krene prije toga 🫣. Sretna sam jer sam se krenula otvarati. Barem nešto. Alexica eto i tebi usput odgovaram 😁. Moj ti je cerviks se skratio nešto sad Al mislim da se otvaraš garant jer evo ja 34 plus 4 nisam se skracivala i bila skroz zatvorena,a danas se skraciva te sam se otvorila. Bila sam čak uvjerena da sam i dalje zatvorena.
To je zbog skupljanja kolostruma 😜
Bas se veselim zbog tebe, javljaj nam novosti!
Kako ste znale kada ići u bolnicu? Ako pukne vodenjak jel moram ići odma? Koji vam je bio razmak između prvih trudova i jeste ih skužili odma ili tek kad su počeli bit u kracim razmacima? Malo više pitanja, jbg, al vidim da svašta pišu pa nemam pojma po čem bi se ravnala ili je to bas onak individualno i kod svakog drugacije?
Pukao mi vodenjak i trudovi su bili vec na par min, nisam mjerila. Pokusalq stavit sudje u masinu, ma kakvi nisam mogla od bolova. Otusirala se i otisla u bolnicu. Pregled koji sr pravi prije radjaone dr kaze 4 prsta otvorena idete u radjaonu. Ni tad nisam znala je li to vodenjak ili sto, jer sam se ujutro probudila i otisla piskit i samo je nesto puklo, iscurila voda i poceli bolovi
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kad krecu cesci pregledi? Jos sam na ovim na mjesecnoj bazi, a nekako sad kako sve vise rastemo, sve sam zeljnija vidjet naseg bebaca :D
Tek sad sa 34 tt me stavila za 2 tjedna
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Učestalost pregleda je obično jednom mjesečno (po potrebi kraći Razmaci). Onda se zadnji mjesec u trudničku ide, jednom tjedno, pa na sam termin, i kad se prodje termin, onda svaka dva dana. Ne znam koliko treba prenijeti da se ide svaki dan.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Malena opa, sljedeći tjedan! Jel sve spremno? Fige da bude prije indukcije 🤞
12345M kažu na tečajevima kad vodenjak pukne da je krenuo porod i da se lagano spremiš i kreneš u bolnicu. Tako je i meni bilo, vodenjak puknuo i odmah krenuli trudovi, ali se nisam previše vodila razmakom nego sam slušala savjet s tečaja i spremila se i kroz sat vremena smo bili u bolnici cca.
Ako mi vodenjak nebi puknuo ovaj put nego krenuli prvo trudovi, čekala bi da dođu na kraći razmak doma pa onda tek u bolnicu.
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji