Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    30. Siječanj 2024. 19:06

I hvala vam žene. Ja se isto fkt nadam da će nešto prirodno krenuti i nisam svijesna sekunde da će doći moj beban idući tjedan 🫣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    30. Siječanj 2024. 19:48

Meni je volja za odnosima ravna nuli, mislim da nismo vec 2, 2 ipo mjeseca, cak se malo i bojim, i prva tri mjeseca smo rjetko jer je ginekolog rekao da izbjegavam odnose, drugi trimestar normalno, a ovaj treci se i on boji, a ja nemam volje, bojim se da bi me bolilo sve haha

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    30. Siječanj 2024. 20:01

Dal neko pije Omegu? Ako da, imate preporuku za neku dobru? Pila sam do sad od Solgara ali ako neko ima neku bolju preporuku slusam (od 1000 jedinica onih) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Martinaaa_
    30. Siječanj 2024. 20:03

Meni od pocetka trudnoce volja za odnosima 0, mislila sam mozda sad pred kraj trudnoce polude hormoni pa pozelim malo ali nista se ne mjenja 😒

💓

• Alexica
    30. Siječanj 2024. 20:16

lalllla

Dal neko pije Omegu? Ako da, imate preporuku za neku dobru? Pila sam do sad od Solgara ali ako neko ima neku bolju preporuku slusam (od 1000 jedinica onih)

Navodno od almagee krill oil je jako kvalitetan

Sto se odnosa tice- najvise me pucali hormoni kad smo imali zabranu zbog hematoma i terapije utrogestanom, kasnije sam znala citat da je nekima bilo blage sukrvice pa me bilo strah da nesto ne krene po krivu. Sad smo u terminu pa bi mozda trebali da se nesto desi prije vremena, ali sam troma ko tuljan pa treba bit domisljat 😂 iako me hormoni ne pucaju u tom smjeru 

• lalllla
    30. Siječanj 2024. 20:22

Hvala na preporuci Alexica bas cu pogledati
    Odnosi-nemamo ih bas, u prvoj trudnoci aam imala puno problema s bakterijama u cerviksu i mokracnom mjehuru kojih se nisam mofla rijesiti i seksom se to samo odugovlacilo, a u ovu trudnocu sam usla bez ikakvih bakterija tako da to pokusavam odrzati a i nemam neku volju. Krenut cu tamo pred porod da olaksam i ubrzam proces 😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    30. Siječanj 2024. 20:54

lalllla

Ja sam u prosloj trudnoci pila od twin laba i bila je odlicna jer je imala vise DHA nego EPA sta je za trudnice bitno. Ovoga puta ne mogu je naci i puno sam puta guglala da li ima nesto slicno i najblize njoj sto sam nasla je Wiley’s finest prenatal DHA, ali nikad nisam cula za taj brand i ne znam da li je pouzdan

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    30. Siječanj 2024. 20:56

WhiteOrchid

Malena1122ajme već beba stiže, ja imam osjećaj da sam još daleko od toga ali vjerujem da će vrijeme proletit 😃
    Danas obavila OGTT na Vuk Vrhovcu i bilo mi je skroz ok, čak fino kao jako slatka limunada, još samo da nalaz dođe ok.
    Jel koja od vas radila fetalnu ehokardiografiju?

Ja jesam. Ni sama ne znam zasto. Doktorica me poslala za svaki slucaj, a taj doktor me pitao da li je u pitanju umjetna oplodnja jer da ne razumije zasto me poslala. Uglavnom sve je bilo ok

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    30. Siječanj 2024. 21:06

lalllla

Dobro si me podsjetila, i samoj mi uskoro dolazi 3. tromjesečje i isto ću uzimati. Ne sjećam se koje sam nekad uzimala 🙄

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    30. Siječanj 2024. 21:13

Baby.nb.3

lalllla

Dobro si me podsjetila, i samoj mi uskoro dolazi 3. tromjesečje i isto ću uzimati. Ne sjećam se koje sam nekad uzimala 🙄

Meni je od solgara dobar, ima 60 tableta i ide jedna dnevno. Al reko mozda imaju neke bolje malo da promijenim, pa cu malo pogledati ovo sto su cure preporucile:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.