Ma meni i voda smeta i sve, od svega mi muka. Ja pojedem i popijem i sve ok, čim prestanem mučnina. Zeludac me čudno boli, udara mi bol u leđa, od svega toga me glava boli, mirisi mi smetaju svi, omiljeni parfem mi je fuj, u auto kad uđem odvratno mi miriše, u razne prostorije. Ovomu se nisam nadala zaista. Prva trudnoća mi je prošla bez svih ovih simptoma.
Tako i meni sve smrdi :( boli me donji dio ledja..
Jesi li mozda probala uzimati dodatno uz prenatalne jos i vitamine b6? Ja sam od njih prestala povracati i to je jedina stvar koja mi je malo pomogla zahvaljuljuci muzevom googlanju 🥰
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure, jedno pitanje. Bas me strah. Dns mi je mali od brata u igri svom snagom rukom stao dole na maternicu. Da napomenem dijete od 2 godine i 14 kg. Moze li se ista dogoditi lose? Nekako sam sad bas u strahu.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav svima!
3. 8. sam bez ikakvih očekivanja napravila test i prvi put ikad je ispao pozitivan (u sekundu i pol se zacrvenila druga crtica).
Nekoliko smo mjeseci pokušavali i imala sam osjećaj da nikad neće doći do tog trenutka.
Jako se veselimo!
Htjela sam s nekime podijeliti novosti i uzbuđenje s obzirom na to da još ne mogu reći nikome tko me poznaje, a i dijeliti iskustva, pitanja i strahove koji se javljaju po putu.
Sutra mi počinje 5. tjedan.
Sretno svima
Dobrooo nam dosla 😊
Cure, jedno pitanje. Bas me strah. Dns mi je mali od brata u igri svom snagom rukom stao dole na maternicu. Da napomenem dijete od 2 godine i 14 kg. Moze li se ista dogoditi lose? Nekako sam sad bas u strahu.
Nemam iskustvo,vjerujem da ovde ima curki koje su iskusnije,ali mislim da ne bi trebalo da se nesto lose dogodi,sve je to zasticeno,naravno ako osjetis neku promjenu neobicne bolove onda se zabrini..
Moje misljenje ja se ne bih toliko brinula ako ti ista pomaze.. 😄
Nema šanse. To je toliko malo i pluta u maternici da išta bude. Ne brini. Mene moje dijete svako malo bubne u stomak. Navikla sam se. Znala sam u prvoj trudnoći i sa većim trbuhom udariti. Sve je bilo ok 🫶
Tvoja beba je veličine graha sad zamisli kolika je vjerovatnost da nešto bude. Nikakva.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
April dobrodošla i Srerno 🤞🏻
Imamo li pregleda danas?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Dobro jutro svima :)
Mi obavili 1 pregled (6+2) srceko kuca i sve je u redu :)
Meni je jutros javile jake mucnine tak da hranu ne mogu ni vidjeti.
Cestitaam! 😊😊
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cestitam! 🤗 nadam se da te mucnine nece puno gnjavit
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji