Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    30. Siječanj 2024. 12:51

12345M

Kako ste znale kada ići u bolnicu? Ako pukne vodenjak jel moram ići odma? Koji vam je bio razmak između prvih trudova i jeste ih skužili odma ili tek kad su počeli bit u kracim razmacima? Malo više pitanja, jbg, al vidim da svašta pišu pa nemam pojma po čem bi se ravnala ili je to bas onak individualno i kod svakog drugacije?

A znat ces😂 meni nije pukao vodenjak samo su mi krenuli trudovi oko 20h i u ponoc sam krenula u bolnicu kad su mi trudovi bili na 5 min i tako kontinuitetno sat vremena i trajali su 45 sekundi otprilike. Ja sam skuzila odmah , meni su bolovi bili dosta jaki da bi mi se noge paralizirale i tad sam znala da nije obicna bol ili BH, ali svatko ima drugacije iskudtvo

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    30. Siječanj 2024. 12:53

Antonela2024

Kad krecu cesci pregledi? Jos sam na ovim na mjesecnoj bazi, a nekako sad kako sve vise rastemo, sve sam zeljnija vidjet naseg bebaca :D

A kasnije dosta. Ja sam 30 tjedana idem tek za 3 tjedna pa za 3, i onda ides svakih tj dana otprilike, ovisi i dal ti je trudnoca uredna , ima vise faktora, ali ne ide se tak cesto do zadnjih 10 dana mozda pred termin kad ides svaki drugi dan ili svaki dan ako preneses s tim da rade pregled i ctg bez uzv pa nis ni ne vidis😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Antonela2024
    30. Siječanj 2024. 12:55

Zelena123

Jesam li ja jedina kojoj nista ne curi iz bradavica? :(

Nisi, moje ne trzaju hahahahh nit rastu nit tece ista. Ma nista, ko da ih ni nemam nit ko da sam trudna, ja ocekivala neka cudesa oko toga, svi to uvijek spominju hahahah

Antonela2024
    30. Siječanj 2024. 12:57

lalllla

Antonela2024

Kad krecu cesci pregledi? Jos sam na ovim na mjesecnoj bazi, a nekako sad kako sve vise rastemo, sve sam zeljnija vidjet naseg bebaca :D

A kasnije dosta. Ja sam 30 tjedana idem tek za 3 tjedna pa za 3, i onda ides svakih tj dana otprilike, ovisi i dal ti je trudnoca uredna , ima vise faktora, ali ne ide se tak cesto do zadnjih 10 dana mozda pred termin kad ides svaki drugi dan ili svaki dan ako preneses s tim da rade pregled i ctg bez uzv pa nis ni ne vidis😂

Nije onda kako sam si ja to poslozila u glavi ahhahha prva mi je trudnoca, al bas nekako sve sto sam mislila, ispalo je obratno. Vise necu mislit hahahah hvala ti :)

Maša🤰🏼
    30. Siječanj 2024. 13:00

12345M

Kako ste znale kada ići u bolnicu? Ako pukne vodenjak jel moram ići odma? Koji vam je bio razmak između prvih trudova i jeste ih skužili odma ili tek kad su počeli bit u kracim razmacima? Malo više pitanja, jbg, al vidim da svašta pišu pa nemam pojma po čem bi se ravnala ili je to bas onak individualno i kod svakog drugacije?

Meni je pukao vodenjak i dosla sam 2 sata nakon pucanja u bolnicu s time da jos nisam imala trudove i s time da meni treba sat vremena do rodilista. Tako da istusitala sam se obrijala spremila torbu do kraja i krenuli smo…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Malena1122
    30. Siječanj 2024. 13:12

Ciao žene,
    Kako se čini rađam idući tjedan 😄.
    Malac 3300,glavom jako nabijen dole. Doktor misli da bi moglo i prirodno krenut. Otvorena sam prst. Juhuuuu.
    U pon mi je opet pregled pa ću saznat kad je indukcija 😁. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    30. Siječanj 2024. 13:29

Malena1122

Ciao žene,
    Malac 3300,glavom jako nabijen dole. Doktor misli da bi moglo i prirodno krenut. Otvorena sam prst. Juhuuuu.

Joj blago tebi, moj i dalje ne zeli na glavacke neg se nabija glavom u rebra, vec me sve kosti bole bas bi mi bilo drago kad bi se odlucio okrenut i izac za tjedan tjedan ipo :)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Baby.nb.3
    30. Siječanj 2024. 13:32

Malena1122

Ciao žene,

Ajmeee, ne mogu vjerovati da već kreću porodi 😍😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    30. Siječanj 2024. 13:35

Antonela, jako je individualno, ovisi o dijagnozi i stanju. Obično si do 28 ili 32tt na svaka 4 tjedna, pa onda po potrebi manje (češće), sve do 36tt kada kreće češće zbog ctg i provjere otvorenosti. Ja sam uvijek bila na 2-3 tjedna zbog 100 gluposti 😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Bananica80
    30. Siječanj 2024. 13:37

Sretno Malena! Odlicna stvar da imas jos jako jako malo. Drzim fige da sam krene van!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.