Skupljanje mlijeka i ja sam mislila to radit , di si rekla da si uzela te sprice? Meni jos uvijek ide skroz malo samo nakon tusiranja kad pretisnem. Svakako nebi skupljala prije 38 tjedna ako i uspijem nesto skupit 🙈
Za sina nisam imala nis mlijeka pa su mi sad ove kapljice bas veselje 😂
Vreca za spavanje uzela sam od ergobaby swaddle
I da i ja se popiskim kad kihnem 😂
Ja sam naručila sa Amazona 50 komada 😄. Kao starta se sa 37
A kako skupljas? Stisces bradavice pa dok izlazi spremas u neku kutijicu pa onda usisas to sa spricom ili kako?
Iza tuširanja malo izmasiram grudi i onda stiskam bradavice i usisavam kapljice. Možeš ti i na izdajalicu vući Al ja je još nisam uzela 😄
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Lista pregleda:
Malena1122 30.1
Zelena123 30.1
pepapepa 30.1
Sophisticy 31.1
Anica88 31.1
cocinella 31.1
Baby.nb.3 31.1
Tratinčica123 1.2
12345M 1.2
Lucy08 1.2
Maša 5.2
tear_of_happiness 6.2
Sandra25 12.2
Antonela2024 13.2
lalllla 15.2
amystiqa 21.2
Sretno nam svima danas !
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Uu puno pregleda, sretno svima 🩵
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malena ja sam trebala imati pregled prošli tjedan, ali mi je prebačen na 01.02., ovaj četvrtak
Evo i mene nakon 2 mjeseca 😅
Nisam vas bas stigla citati pa sam procitala zadnje stranice da sam kolko tolko u toku.
Kile - evo ja sam na +12kg i stvarno moram poceti paziti jer necu natuci 20kg do kraja trudnoce 🫣
Porod - imam 2 vaginalna iza sebe i u oba je rađena epiziotomija. Nadam se da ce i ovaj biti vaginalan, ali bez epiziotomije. Prvi mi je bio duzi i manje bolan (beba 3860g), a drugi kraci i bolniji (beba 3240g). Znam i cure koje su rodile bebe od 5kg bez pucanja i rezanja tako da mislim da velicina bebe i ne igra neku ulogu.
Robica - perem istim prahom kao i nase od pocetka. Jedino perem odvojeno od naseg i bez omeksivaca jer mi oboje imaju atopijski dermatitis. U DM-ovom trudnickom paketu sam dobila Sanythol (valjda sam dobro napisala 😂) dezinfekcijsko sredstvo za pranje pa cu probati i to.
Kolostrum - imam ga vec duze vrijeme i znala sam si pritisnuti bradavice da si olaksam ako su me boljele. Sad vise grudi uopce ne bole, ali svrbe za pop***** 😂
Hrana - pa evo, ne vjerujem da bilo koja hrana potice porod jer nema sto nisam probala kod prvog poroda i prenosila na kraju 2 dana. Probala i hodanje po stepenicama (a imam ih), cim vise odnosa sa muzem i nista. Kad sam odustala, onda krenulo. Nema pravila ocito 😅
Valjda sam sve pohvatala 😂
Pregled imam 9.2. 🙂
Cure, sretno danas na pregledima ❤️
Kolko vam je hemoglobin? Ja sam na donjoj granici i s hemoglobinom i s feritinom i zeljezom a ne znam ni dal ga sad stignem popraviti ikako (zeljezo imam u prenatalu i jos dodatno pijem neko vrijeme, sad sam pojacala)
meni je hemoglobin 115 i dobila sam tablete za zeljezo, neke s T.
Kako ste znale kada ići u bolnicu? Ako pukne vodenjak jel moram ići odma? Koji vam je bio razmak između prvih trudova i jeste ih skužili odma ili tek kad su počeli bit u kracim razmacima? Malo više pitanja, jbg, al vidim da svašta pišu pa nemam pojma po čem bi se ravnala ili je to bas onak individualno i kod svakog drugacije?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Kad krecu cesci pregledi? Jos sam na ovim na mjesecnoj bazi, a nekako sad kako sve vise rastemo, sve sam zeljnija vidjet naseg bebaca :D
Sortiraj odgovore
Najstariji