Proljetne bebe 2024 đŸ„°đŸŒ»đŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    06. Kolovoz 2023. 11:34

Lucy08

Malena1122

Ja sam svako dva tjedna iĆĄla u ĆĄestom,osmom,desetom i sad cu u utorak u dvanaestom miny anomaly i onda idem na mjesec dana. SluĆĄam se sa baby watcherom pa preĆŸivit ću

S koliko tjedana si pocela koristiti bw? Kad se najranije mogu cuti otkucaji? Koji bw imas?

Ovo i mene zanima. Ja san narucil sebi s alija

6/21 đŸ‘§đŸŒ
    6/23 đŸ‘ŒđŸŒ 7tt
    03/24 ⏳

Malena1122
    06. Kolovoz 2023. 12:28

Ja vam imam massov naơla sam prvi put sa 9 tjedana 😁

đŸ’đŸœâ€â™€ïž 34
    đŸ’đŸœâ€â™‚ïž31
    đŸ‘§đŸ» 2022
    Panorama low riskâœ”ïžđŸ’™
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

JagodicaBobica96
    06. Kolovoz 2023. 13:22

sisy

Debeljuca

U pravilu da moĆŸeĆĄ putovati avionom u trudnoći ali postoje aviokompanije koje ne puĆĄtaju trudnice u visokoj trudnoći. DoduĆĄe bit će joĆĄ uvijek relativno rana trudnoća

Bit cu oko 14tt
    Egzotična je zemlja pa sam se malo bojala ơta ce dr reći, ali eto proơlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.

Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila 😂)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
    vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..

• Luce88
    06. Kolovoz 2023. 13:25

Malena1122

Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. Baơ ću pogledati taj tvoj 😊
    Btw, ja zadnja 2 dana imam uĆŸasne grčeve u ĆŸelucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skuĆŸila da mi se desi kad pijem Duphastone nataĆĄte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neĆĄto slično? Sva sreća baĆĄ je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili neĆĄto

Malena1122
    06. Kolovoz 2023. 13:45

Luce88

Malena1122

Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. Baơ ću pogledati taj tvoj 😊
    Btw, ja zadnja 2 dana imam uĆŸasne grčeve u ĆŸelucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skuĆŸila da mi se desi kad pijem Duphastone nataĆĄte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neĆĄto slično? Sva sreća baĆĄ je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili neĆĄto

Sa 11 ćeơ. sigurno naći ja sam ga kupila u proơloj trudnoći i tad sam bila toliko. Ovako kad je maleno zna bit Tricky. Ja sam se ispraksala pa uspijem uvijek. 

đŸ’đŸœâ€â™€ïž 34
    đŸ’đŸœâ€â™‚ïž31
    đŸ‘§đŸ» 2022
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

sisy
    06. Kolovoz 2023. 13:54

JagodicaBobica96

sisy

Debeljuca

U pravilu da moĆŸeĆĄ putovati avionom u trudnoći ali postoje aviokompanije koje ne puĆĄtaju trudnice u visokoj trudnoći. DoduĆĄe bit će joĆĄ uvijek relativno rana trudnoća

Bit cu oko 14tt
    Egzotična je zemlja pa sam se malo bojala ơta ce dr reći, ali eto proơlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.

Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila 😂)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
    vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..

Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.

đŸ™‹đŸ»â€â™€ïž37
    đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž42
    28.03.'24. D🌾
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❀
    Panorama ✅♀

Selmaa34
    06. Kolovoz 2023. 13:54

Čestitam svima na dobrim pregledima. Ja imam sutra mini anomaly i vec me hvata nervoza. Sto se tice baby watchera, ja sam isto uzela neki sa alija (25 eura), treba stici svaki cas, nadam se da ce valjati. Inace ima onaj massov na ljekarni za 61ak eura, taj je siguran ali mi je bio malo preskup. Javim vam dojmove.

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

sisy
    06. Kolovoz 2023. 13:57

Luce88

Malena1122

Ja imam strasne probleme sa ĆŸeludcom, stalno me boli i stalno mi je muka. Pijem Duphastone 3×1, pijem i folnu kiselinu i jučer mi je dr dao Trombopirin da pijem po jedan svako treći dan, radi bolje cirkulacije. Inače imam loĆĄ ĆŸeludac i sada sve ovo na njega plus trudnoća, znači poludit ću, jako me boli i jako mi je muka kroz cijeli dan. Ne znam ĆĄta da radim. Leđa me bole od ĆŸeludca i glava. Poludit cu.

đŸ™‹đŸ»â€â™€ïž37
    đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž42
    28.03.'24. D🌾
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❀
    Panorama ✅♀

JagodicaBobica96
    06. Kolovoz 2023. 14:02

sisy

JagodicaBobica96

sisy

Debeljuca

Bit cu oko 14tt

Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.

Ma to nije nikakav problem bitno samo da se ti osjecas dobro 😊 

Malena1122
    06. Kolovoz 2023. 14:03

Selma ja imam taj i vrijedi svakog novca,a kad pogledaĆĄ to da ćeĆĄ koristit cijelu trudnoću(ja i dvije)nisu to veliki novci. Sretni sutra i ja sam nervozna,a joĆĄ viĆĄe jer čekam rezultate panorame. Tebi su doĆĄli. Opusti se bit će sve ok đŸ«¶

đŸ’đŸœâ€â™€ïž 34
    đŸ’đŸœâ€â™‚ïž31
    đŸ‘§đŸ» 2022
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.