Ja sam svako dva tjedna iĆĄla u ĆĄestom,osmom,desetom i sad cu u utorak u dvanaestom miny anomaly i onda idem na mjesec dana. SluĆĄam se sa baby watcherom pa preĆŸivit Äu
S koliko tjedana si pocela koristiti bw? Kad se najranije mogu cuti otkucaji? Koji bw imas?
Ovo i mene zanima. Ja san narucil sebi s alija
6/21 đ§đŒ
6/23 đŒđŒ 7tt
03/24 âł
Ja vam imam massov naĆĄla sam prvi put sa 9 tjedana đ
đđœââïž 34
đđœââïž31
đ§đ» 2022
Panorama low riskâïžđ
Fragmin 2500 đ
Eutirox 100
U pravilu da moĆŸeĆĄ putovati avionom u trudnoÄi ali postoje aviokompanije koje ne puĆĄtaju trudnice u visokoj trudnoÄi. DoduĆĄe bit Äe joĆĄ uvijek relativno rana trudnoÄa
Bit cu oko 14tt
EgzotiÄna je zemlja pa sam se malo bojala ĆĄta ce dr reÄi, ali eto proĆĄlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.
Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila đ)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..
Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam Äitala da je tek od 14. tjedna pa jos Äekam. BaĆĄ Äu pogledati taj tvoj đ
Btw, ja zadnja 2 dana imam uĆŸasne grÄeve u ĆŸelucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skuĆŸila da mi se desi kad pijem Duphastone nataĆĄte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neĆĄto sliÄno? Sva sreÄa baĆĄ je visoko, inaÄe bi se veÄ bojala da nije maternica ili neĆĄto
Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam Äitala da je tek od 14. tjedna pa jos Äekam. BaĆĄ Äu pogledati taj tvoj đ
Btw, ja zadnja 2 dana imam uĆŸasne grÄeve u ĆŸelucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skuĆŸila da mi se desi kad pijem Duphastone nataĆĄte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neĆĄto sliÄno? Sva sreÄa baĆĄ je visoko, inaÄe bi se veÄ bojala da nije maternica ili neĆĄto
Sa 11 ÄeĆĄ. sigurno naÄi ja sam ga kupila u proĆĄloj trudnoÄi i tad sam bila toliko. Ovako kad je maleno zna bit Tricky. Ja sam se ispraksala pa uspijem uvijek.Â
đđœââïž 34
đđœââïž31
đ§đ» 2022
Panorama low riskâïžđ
Fragmin 2500 đ
Eutirox 100
U pravilu da moĆŸeĆĄ putovati avionom u trudnoÄi ali postoje aviokompanije koje ne puĆĄtaju trudnice u visokoj trudnoÄi. DoduĆĄe bit Äe joĆĄ uvijek relativno rana trudnoÄa
Bit cu oko 14tt
EgzotiÄna je zemlja pa sam se malo bojala ĆĄta ce dr reÄi, ali eto proĆĄlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.
Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila đ)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..
Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.
đđ»ââïž37
đđ»ââïž42
28.03.'24. Dđž
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ă17.7. B 183,6ă19.7. B 499,8 ă21.7. B 1209,2 ă
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. â€
Panorama â
ïžâïž
Äestitam svima na dobrim pregledima. Ja imam sutra mini anomaly i vec me hvata nervoza. Sto se tice baby watchera, ja sam isto uzela neki sa alija (25 eura), treba stici svaki cas, nadam se da ce valjati. Inace ima onaj massov na ljekarni za 61ak eura, taj je siguran ali mi je bio malo preskup. Javim vam dojmove.
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Ja imam strasne probleme sa ĆŸeludcom, stalno me boli i stalno mi je muka. Pijem Duphastone 3Ă1, pijem i folnu kiselinu i juÄer mi je dr dao Trombopirin da pijem po jedan svako treÄi dan, radi bolje cirkulacije. InaÄe imam loĆĄ ĆŸeludac i sada sve ovo na njega plus trudnoÄa, znaÄi poludit Äu, jako me boli i jako mi je muka kroz cijeli dan. Ne znam ĆĄta da radim. LeÄa me bole od ĆŸeludca i glava. Poludit cu.
đđ»ââïž37
đđ»ââïž42
28.03.'24. Dđž
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ă17.7. B 183,6ă19.7. B 499,8 ă21.7. B 1209,2 ă
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. â€
Panorama â
ïžâïž
Bit cu oko 14tt
Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.
Ma to nije nikakav problem bitno samo da se ti osjecas dobro đÂ
Selma ja imam taj i vrijedi svakog novca,a kad pogledaĆĄ to da ÄeĆĄ koristit cijelu trudnoÄu(ja i dvije)nisu to veliki novci. Sretni sutra i ja sam nervozna,a joĆĄ viĆĄe jer Äekam rezultate panorame. Tebi su doĆĄli. Opusti se bit Äe sve ok đ«¶
đđœââïž 34
đđœââïž31
đ§đ» 2022
Panorama low riskâïžđ
Fragmin 2500 đ
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji