Ja sam svako dva tjedna išla u šestom,osmom,desetom i sad cu u utorak u dvanaestom miny anomaly i onda idem na mjesec dana. Slušam se sa baby watcherom pa preživit ću
S koliko tjedana si pocela koristiti bw? Kad se najranije mogu cuti otkucaji? Koji bw imas?
Ovo i mene zanima. Ja san narucil sebi s alija
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja vam imam massov našla sam prvi put sa 9 tjedana 😁
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
U pravilu da možeš putovati avionom u trudnoći ali postoje aviokompanije koje ne puštaju trudnice u visokoj trudnoći. Doduše bit će još uvijek relativno rana trudnoća
Bit cu oko 14tt
Egzotična je zemlja pa sam se malo bojala šta ce dr reći, ali eto prošlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.
Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila 😂)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..
Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. Baš ću pogledati taj tvoj 😊
Btw, ja zadnja 2 dana imam užasne grčeve u želucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skužila da mi se desi kad pijem Duphastone natašte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas nešto slično? Sva sreća baš je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili nešto
Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. Baš ću pogledati taj tvoj 😊
Btw, ja zadnja 2 dana imam užasne grčeve u želucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skužila da mi se desi kad pijem Duphastone natašte (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas nešto slično? Sva sreća baš je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili nešto
Sa 11 ćeš. sigurno naći ja sam ga kupila u prošloj trudnoći i tad sam bila toliko. Ovako kad je maleno zna bit Tricky. Ja sam se ispraksala pa uspijem uvijek.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
U pravilu da možeš putovati avionom u trudnoći ali postoje aviokompanije koje ne puštaju trudnice u visokoj trudnoći. Doduše bit će još uvijek relativno rana trudnoća
Bit cu oko 14tt
Egzotična je zemlja pa sam se malo bojala šta ce dr reći, ali eto prošlo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.
Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila 😂)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..
Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Čestitam svima na dobrim pregledima. Ja imam sutra mini anomaly i vec me hvata nervoza. Sto se tice baby watchera, ja sam isto uzela neki sa alija (25 eura), treba stici svaki cas, nadam se da ce valjati. Inace ima onaj massov na ljekarni za 61ak eura, taj je siguran ali mi je bio malo preskup. Javim vam dojmove.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Ja imam strasne probleme sa želudcom, stalno me boli i stalno mi je muka. Pijem Duphastone 3×1, pijem i folnu kiselinu i jučer mi je dr dao Trombopirin da pijem po jedan svako treći dan, radi bolje cirkulacije. Inače imam loš želudac i sada sve ovo na njega plus trudnoća, znači poludit ću, jako me boli i jako mi je muka kroz cijeli dan. Ne znam šta da radim. Leđa me bole od želudca i glava. Poludit cu.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Bit cu oko 14tt
Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.
Ma to nije nikakav problem bitno samo da se ti osjecas dobro 😊
Selma ja imam taj i vrijedi svakog novca,a kad pogledaš to da ćeš koristit cijelu trudnoću(ja i dvije)nisu to veliki novci. Sretni sutra i ja sam nervozna,a još više jer čekam rezultate panorame. Tebi su došli. Opusti se bit će sve ok 🫶
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji