Proljetne bebe 2024 šŸ„°šŸŒ»šŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    06. Kolovoz 2023. 14:04

sisy

JagodicaBobica96

sisy

Debeljuca

U pravilu da možeÅ” putovati avionom u trudnoći ali postoje aviokompanije koje ne puÅ”taju trudnice u visokoj trudnoći. DoduÅ”e bit će joÅ” uvijek relativno rana trudnoća

Bit cu oko 14tt
    Egzotična je zemlja pa sam se malo bojala Å”ta ce dr reći, ali eto proÅ”lo je ok, odobrio je ako bude uredna trudnoce naravno, spomenuo je neku zastitu da bi mi dao u vidu terapije i to je to.

Samo dobro provjeri sa aviokompanijom,svaka trazi potvrdu od doktora zavisno od koje sedmice,ja radim(radila šŸ˜‚)kao stjuardesa mi ne dozvoljavamo trudnicama od 36 sedmice u avion cak i da imas potvrdu i striktno ako
    vidimo na ulazu u avion putnicu moramo pitati tako da prije svega samo dobro provjeri..

Bit cu trudna 14 tjedana, mislim da svaka AK dozvoljava let u tom tjednu trudnoce.

Ma neće ti se ni trbuh vidit ako se želiÅ” proÅ”vercat šŸ˜„. Ja se bolje osjećam sve se pomalo smanjilo Å”ta me mučilo.Ā 

šŸ’šŸ½ā€ā™€ļø 34
    šŸ’šŸ½ā€ā™‚ļø31
    šŸ‘§šŸ» 2022
    Panorama low riskāœ”ļøšŸ’™
    Fragmin 2500 šŸ’‰
    Eutirox 100

• Luce88
    06. Kolovoz 2023. 15:52

Malena1122

Luce88

Malena1122

Ja vam imam massov naÅ”la sam prvi put sa 9 tjedana šŸ˜

Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. BaÅ” ću pogledati taj tvoj šŸ˜Š
    Btw, ja zadnja 2 dana imam užasne grčeve u želucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skužila da mi se desi kad pijem Duphastone nataÅ”te (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neÅ”to slično? Sva sreća baÅ” je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili neÅ”to

Sa 11 ćeÅ”. sigurno naći ja sam ga kupila u proÅ”loj trudnoći i tad sam bila toliko. Ovako kad je maleno zna bit Tricky. Ja sam se ispraksala pa uspijem uvijek.

Odličnoo, idem odmah u ponedjeljak po njega. Idem na put za vikend tako da ce mi biti puno lakse da znam da je sve okej, do sljedećeg pregleda šŸ˜Š

• Luce88
    06. Kolovoz 2023. 15:53

sisy

Luce88

Malena1122

Ajme predobro! Ja sam isto htjela kupiti BW, ali sam čitala da je tek od 14. tjedna pa jos čekam. BaÅ” ću pogledati taj tvoj šŸ˜Š
    Btw, ja zadnja 2 dana imam užasne grčeve u želucu, kao da mi se cijeli stisne pa pusti, a to sam skužila da mi se desi kad pijem Duphastone nataÅ”te (jednom dnevno mi se tak poklopi). Jel se desilo kojoj od vas neÅ”to slično? Sva sreća baÅ” je visoko, inače bi se već bojala da nije maternica ili neÅ”to

Ja imam strasne probleme sa želudcom, stalno me boli i stalno mi je muka. Pijem Duphastone 3Ɨ1, pijem i folnu kiselinu i jučer mi je dr dao Trombopirin da pijem po jedan svako treći dan, radi bolje cirkulacije. Inače imam loÅ” želudac i sada sve ovo na njega plus trudnoća, znači poludit ću, jako me boli i jako mi je muka kroz cijeli dan. Ne znam Å”ta da radim. Leđa me bole od želudca i glava. Poludit cu.

Ajme užas, mene 2 dana boli pa mi je već dosta, mogu misliti kako je tek tebi.. Nadam se da će se to sve smiriti malo sad

Anica88
    06. Kolovoz 2023. 16:25

sisy

Luce88

Malena1122

Ja imam strasne probleme sa želudcom, stalno me boli i stalno mi je muka. Pijem Duphastone 3Ɨ1, pijem i folnu kiselinu i jučer mi je dr dao Trombopirin da pijem po jedan svako treći dan, radi bolje cirkulacije. Inače imam loÅ” želudac i sada sve ovo na njega plus trudnoća, znači poludit ću, jako me boli i jako mi je muka kroz cijeli dan. Ne znam Å”ta da radim. Leđa me bole od želudca i glava. Poludit cu.

I meni je i dalje muka po cijele dane :( nista ne pomaze..
    Pitala sam ginekologa za savjet pa dobila odgovor da nije strasno ako ne povratim sve sto pojedem i popijem.
    Poludit cu s tim mucninama šŸ˜­ a nije mi utjeha ni da ce prestati u 2. tromjesecju jer do tad imam jos mj dana :o

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø36, PCOS
    šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø33
    šŸ‘¶ 3/2024

• lucijaa_
    06. Kolovoz 2023. 16:30

Cure s mučninama, da li pijete dovoljno vode?
    Ja sam imala užasne mučnine dok nisam shvatila da mi prolaze čim popijem neku tekućinu, ali osjećaj je baÅ” bio užasan. Na kraju sam shvatila da zapravo uopće skoro ne pijem vode niti bilo koje druge tekućine jer ne osjećam naÅ” žeđ, samo tu mučninu, da bih shvatila da mi tijelo na taj način signalizira da sam žedna. Neću vas lagati, ne pomogne svaki put, ali u većini slučajeva je stvarno do toga

Anica88
    06. Kolovoz 2023. 16:43

lucijaa_

Cure s mučninama, da li pijete dovoljno vode?
    Ja sam imala užasne mučnine dok nisam shvatila da mi prolaze čim popijem neku tekućinu, ali osjećaj je baÅ” bio užasan. Na kraju sam shvatila da zapravo uopće skoro ne pijem vode niti bilo koje druge tekućine jer ne osjećam naÅ” žeđ, samo tu mučninu, da bih shvatila da mi tijelo na taj način signalizira da sam žedna. Neću vas lagati, ne pomogne svaki put, ali u većini slučajeva je stvarno do toga

Trudim se svaki dan popiti litru i pol, ali je jako tesko. Meni je muka i od vode. Malo mi je lakse piti od kada sam otkrila da pomaze kad nakapam u vodu par kapi limuna, ali nije velika razlika. Mislim da je meni muka od gladi, ali i od hrane šŸ˜…

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø36, PCOS
    šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø33
    šŸ‘¶ 3/2024

Selmaa34
    06. Kolovoz 2023. 16:53

Malena1122

Selma ja imam taj i vrijedi svakog novca,a kad pogledaÅ” to da ćeÅ” koristit cijelu trudnoću(ja i dvije)nisu to veliki novci. Sretni sutra i ja sam nervozna,a joÅ” viÅ”e jer čekam rezultate panorame. Tebi su doÅ”li. Opusti se bit će sve ok šŸ«¶

Ma da, slazem se. Ali ja ne planiram vise radati, ako Bog da da sve bude ok ovaj put. A BW planiram koristiti samo dok ne pocmem osjecati bebu, stoga nisam htjela davati vece novce. Dvoumila sam se dali da ga uopce uzmem. Jos uvijek se mislim dali da ga koristim ili ne, da mi ne stvori jos vecu paniku.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Malena1122
    06. Kolovoz 2023. 20:08

Mene je spasio u 37 tjednu kad se beba nije toliko micala. A sve stvar kakav je tko. Ja sam imala jednu nesretnu trudnoću pa je meni fkt vrijedio i lako se proda jer su dosta traženi.Ā 

šŸ’šŸ½ā€ā™€ļø 34
    šŸ’šŸ½ā€ā™‚ļø31
    šŸ‘§šŸ» 2022
    Panorama low riskāœ”ļøšŸ’™
    Fragmin 2500 šŸ’‰
    Eutirox 100

sisy
    06. Kolovoz 2023. 21:10

Ma meni i voda smeta i sve, od svega mi muka. Ja pojedem i popijem i sve ok, čim prestanem mučnina. Zeludac me čudno boli, udara mi bol u leđa, od svega toga me glava boli, mirisi mi smetaju svi, omiljeni parfem mi je fuj, u auto kad uđem odvratno mi miriÅ”e, u razne prostorije. Ovomu se nisam nadala zaista. Prva trudnoća mi je proÅ”la bez svih ovih simptoma.

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø37
    šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø42
    28.03.'24. DšŸŒø
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7怋17.7. B 183,6怋19.7. B 499,8 怋21.7. B 1209,2 怋
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ā¤
    Panorama āœ…ļøā™€ļø

• April
    06. Kolovoz 2023. 22:00

Pozdrav svima!

3. 8. sam bez ikakvih očekivanja napravila test i prvi put ikad je ispao pozitivan (u sekundu i pol se zacrvenila druga crtica).Ā 
    Nekoliko smo mjeseci pokuÅ”avali i imala sam osjećaj da nikad neće doći do tog trenutka.
    Jako se veselimo!
    Htjela sam s nekime podijeliti novosti i uzbuđenje s obzirom na to da joÅ” ne mogu reći nikome tko me poznaje, a i dijeliti iskustva, pitanja i strahove koji se javljaju po putu.

Sutra mi počinje 5. tjedan.

Sretno svimaĀ 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.